QUOTE(Chiara @ 2006 06 13, 10:46)
Ai, Rugiagele, zinau apie ka kalbu. Kai manai, kad valdai likima, tai paskui skaudziai gauni i nosi. Moters fertilus amzius - labai neilgas. Bet koks delsimas ir "logiskas" paaiskinimas, del ko atidedi kita nestuma, veda i niekur. Jeigu butume ta tema diskutave pries 10 metu, tai butume patape geriausiomis draugemis ir bendrazygemis. Mano patirtis, deja, "senesne" ir liudnesne. Gamta suorganizavo taip, kad iki ~ 30 metu, kai paciai vejai galvoje, gali gimdyti ir gimdyti, veliau, kai pati jautiesi pasirengusi motinystei, belieka tik anuku laukti
Sėkmės tau, Chiara.
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 06 13, 11:14)
Prieštarauji pati sau, nes kalbi ne vienaskaita "Aš", bet kalbi apie visas moteris, turinčias vaiką. Net mūsų forumas rodo visai ką kitą - čia yra daugybė moterų, kurios turi vieną vaikelį ir gydosi tam, kad susilauktų antro, trečio ir t.t.
Tavo asmeninė nuostata būtent tokia kaip tu išdėstei - TU itin atsakinga dėl savo vaikelio, tai TAVO pozicija. Bet yra begalė neatsakingų
- ir tai jų pozicija. Gal tau iš tikrųjų net esant visiškai sveikai užtektų vieno vaikelio (tokių moterų begalės, kurios pasigimdo vieną ir nežino kaip čia besisaugoti, kad tik nebūtų antro). Kitos pasigimdo 5 ir svajoja apie 6-ą.
Matau kai kurioms užmyniau ant nuospaudos. Atsiprašau. Tiesiog esu labai laiminga mama augindama savo dukrytę ir kol kas mėgaujuos tuo kuo esu ir džiaugiuosi tuo ką turiu. gal būt esu paranojiškai, bet bijau rizikuoti savo sveikata dėl antro leliuko. Sveiknu ir palaikau tas moteris, kurios ryžtasi visiems bandymams ir išbandymams dėl trokštamo vaikelio ir tikrai nelaikau jūsų neatsakingų ar dar kažkokių.