Rožele tru to nusipelnei
Mano abejonės pasitvirtino, siandien hcg tik 105...
QUOTE(Saiko @ 2006 06 09, 12:11)
brač....
Dievulėliau, visiškai kaip pas mane.
Labai gaila Saiko
Aš jau sugalvojau sau kaip čia viskas man įvyko. Embrioniukas prisikabino ir per mėnesines, kai buvo kraujo, tikriausiai bandė atsikabinti, bet nepilnai. Taip ir liko pusiau prisikabinęs. Bet to neužteko, kad normaliai vystytusi...
Klausykit Peti ir Saiko, man pasidarė įdomu kokią schemą jums naudojo, kad viskas taip vienodai. Man tai gonalis ir pabaigai cetrotide (rodos taip vadinasi). Gal dėl to kas negerai su embrionais ir jie negali normaliai prisikabinti?
Labai gaila Saiko
Aš jau sugalvojau sau kaip čia viskas man įvyko. Embrioniukas prisikabino ir per mėnesines, kai buvo kraujo, tikriausiai bandė atsikabinti, bet nepilnai. Taip ir liko pusiau prisikabinęs. Bet to neužteko, kad normaliai vystytusi...
Klausykit Peti ir Saiko, man pasidarė įdomu kokią schemą jums naudojo, kad viskas taip vienodai. Man tai gonalis ir pabaigai cetrotide (rodos taip vadinasi). Gal dėl to kas negerai su embrionais ir jie negali normaliai prisikabinti?
QUOTE(Saiko @ 2006 06 09, 12:11)
Nezinau Saiko ar tai pagelbės, bet priimk mano stipru apkabinima
nesuprantu kodel taip gyvenime nutinka
QUOTE(Leta7 @ 2006 06 09, 12:31)
Ir pas mane ta pati schema buvo.
Pas mane tas pats plius dar luveris buvo.
QUOTE(Saiko @ 2006 06 09, 12:50)
Pas mane tas pats plius dar luveris buvo.
nu jo, Luveris visada man rodos būna trumpoj schemoj. Saiko, o tau per 1 IVF irgi buvo trumpa shcema? Žodžiu ar buvo kas nors kitaip šį kartą?
.............
QUOTE(Muse @ 2006 06 09, 11:34)
Rozele, sekmes. Laukiu geru rezultatu kartu su tavim
Muska pas tave du ,o pas Rozele bus trys