Paiduke
Aš ten irgi mielai papulčiau, bet neskubinam įvykių, dar tikrai niekas neaišku. Va ir fortūnata jau dukrelę man pranašauja Jei nebūtų tiek keistenybių, gal ir džiaugčiaus jau, o dabar tik klaustukai.
zinok Fortunata savotiska ragana Ji neklysta Kalbam su ja telefonu, o ji sako, tipo jauciu tuoj eisi valgyt, oas buvau kaip tik atsistojus ir stovejau jau prie saldytuvo kaip kokia aiskiarege O kalbejom tai visa valanda- ir jausk, kada as ateisiu prie saldytuvo Taip, kad taip ir bus kaip pasake. As ir to labai labai linkiu
mallena, gal jau seilės pradėjo kauptis bešnekant, tai fortūnata ir užpelengavo
QUOTE(Saiko @ 2006 06 08, 15:00)
mallena, gal jau seilės pradėjo kauptis bešnekant, tai fortūnata ir užpelengavo
Nu jau ,tik prašom neabejoti mano kompetencija
Aš pati savęs kartais bijau,nes matau vizijas,nors ir neišgėrus būnu
QUOTE(PETI @ 2006 06 08, 10:18)
Dėkui, Svajuke, už atsakymą.
Paiduke, malonu girdėti, kad jau pradėsi.
Magi, kokios Tavo nuotaikos prieš bandymus su šaldytais?
Paiduke, malonu girdėti, kad jau pradėsi.
Magi, kokios Tavo nuotaikos prieš bandymus su šaldytais?
PETI, tu matyt, neskaitei mano ankstenių žinučių - aš dabar tylėjimo burtais užsiimu Sėdžiu kojas sugliaudus ir burną užspaudus, kad nepradėčiau kalbėti... Oi sunku sunku bet reikai gi sau duoto žodžio laikytis
Magi mazhiau kalbu - daugiau darbu, kaip liaudis sako tik nepamirshk karts nuo karto bent liezhuvi mums parodyt
QUOTE(Magi @ 2006 06 08, 17:00)
aš dabar tylėjimo burtais užsiimu
Nusprendžiau aš baigti skaitytojos karjerą ir įsijungti į bendraujančiųjų tarpą. Buvo be galo malonu skaityti jūsų pasisakymus, jūs čia taip gražiai bendraujat.
Kadangi ir aš neasieisiu be IVF, norisi būti tarp panašaus likimo žmonių. Mano startas numatytas rugpjūčio gale.
Kadangi ir aš neasieisiu be IVF, norisi būti tarp panašaus likimo žmonių. Mano startas numatytas rugpjūčio gale.
QUOTE(euromergele @ 2006 06 08, 17:23)
Magi mazhiau kalbu - daugiau darbu, kaip liaudis sako tik nepamirshk karts nuo karto bent liezhuvi mums parodyt
Eurimergele, tu tikrų tikriausia šio forumo linksmuolė, kai liepi šypsotis, tai aš iš karto išsišiepiu ir sėdžiu laiminga - labai smagiai ir nuoširdžiai šypsausi
Man patinka tavo bajeriukai.
Visoms visoms linkiu stiprybės !!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(knopka @ 2006 06 08, 18:59)
Nusprendžiau aš baigti skaitytojos karjerą ir įsijungti į bendraujančiųjų tarpą. Buvo be galo malonu skaityti jūsų pasisakymus, jūs čia taip gražiai bendraujat.
Sveikutė knopka