Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Saiko, man U. sake, kad ji duoda 2 proc. ektopiniam po ivf. Del dinamikos sutinku - ji kuri laika ir prie ektopinio buna normali.

O del ovuliacijos labai labai abejoju, kad po punkcijos ir Crynono fone g.gif Greiciausiai jautei tiesiog geltonkunio formavimasi ar dar ka smile.gif
Atsakyti
Saiko, o ar jauti kokius nors stipresnius skausmus kuriame nors šone? kai man buvo negimdinis man skausmai prasidėjo apie 16-17 dieną po įsodinimo.
Atsakyti
Šonuose nieko neskauda, bet turbūt dar ir anksti jausti. Be to, manau, lyginti dienas po įsodinimo netikslinga, reikia lyginti HCG.

Dėl ovulicijos po crinono ir punkcijos. Kažkada, dar kai visas gydymas susidėjo tik iš dufastono vartojimo, tai ovuliacija sugebėdavo įvykti jį vartojant (anot K). Be to tie ovuliaciniai skausmai labai jau specifiniai, ir aš juos skiriu nuo geltonkūnio formavimosi ar pan. Aišku, čia viskas tik spėliojimai. Dabar reikia sulaukt penktadienio.
Beje, kažkas kažkada rašėt, nuo kokio HCG turi matytis gemalinė pūslelė?
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 06 07, 13:38)

Su skirtingo gerumo echo skirtingai - šiaip mažiausiai apie 1000-1500 vnt. g.gif
Atsakyti

Man Usoniene sake, kad geriausia ziureti, kai jau yra 1000. Man taip ir buvo - tris dienas iki to dar nesimate. Buna kitom ir anksciau pamato, bet siaip geriau jau nesiparinti man rodos ir nelandzioti anksciau laiko, jei hcg geras bus.
Atsakyti
na guost dar ner del ko...ale tik shiaip prisiminiau ir save shitam spektakli biggrin.gif na..galite tiesiog pvz parashyti "euromergele tease.gif " ir busiu rami, kad nepamirshot biggrin.gif

QUOTE(Renata @ 2006 06 07, 13:24)
sakei, kad nieko nelinkėtume ir neguostume mirksiukas.gif

Atsakyti
Šonuose nieko neskauda, bet turbūt dar ir anksti jausti. Be to, manau, lyginti dienas po įsodinimo netikslinga, reikia lyginti HCG.

tikriausiai taip. doh.gif mano hcg tada buvo apie 1500. sako, kad hcg turi būti apie 2000 vnt., kad matytųsi jau pūslelė....
Atsakyti
Euromergele sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 06 07, 13:44)
tikriausiai taip.  doh.gif mano hcg tada buvo apie 1500. sako, kad hcg turi būti apie 2000 vnt., kad matytųsi jau pūslelė....

Na aš iš Klimo dvi versijas girdėjau - pirmą kartą sakė, kad puslytė matosi, kai HCG mažiausiai 1000, o antrą kartą, kad nėra prasmės žiūrėti, kol nėra bent 3000 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 06 07, 13:51)
Na aš iš Klimo dvi versijas girdėjau - pirmą kartą sakė, kad puslytė matosi, kai HCG mažiausiai 1000, o antrą kartą, kad nėra prasmės žiūrėti, kol nėra bent 3000 blush2.gif

Tai cia Klimas vyriskai racionalus - tiesiog prie 3000 jau garantuotai jei nera puslytes gimdoj, vadinasi negimdinis, tai tipo nefik ten ir landzioti kol nera iki galo informatyvu biggrin.gif O prie 1000 teoriskai galima ir normalaus gimdinio dar nepamatyti, man ilgai ieskojo, nes buvo labai dideles kiausides, daug skyscio, tai ne tai kad puslytes - gimdos teko paieskoti lotuliukas.gif Usoniene net buvo beissigastanti, kad nera pas mane puslytes gimdoj, o kai surado tai net persizegnojo ax.gif
Atsakyti
Mirėja,laikykis,viskas bus gerai 4u.gif

Saiko, mano HCG buvo panašus,didėjo irgi taip pat. Buvo 56,po paros- 79,jei gerai atsimenu.Viskas bus gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Tiesiog norėjau pasakyti, kad labai svarbu ką pačios širdyje jaučiate (na visos gi turime slaptą kertelę, kurioje tikra mūsų "tiesa" apie visą procedūros išeitį/baigtį "sėdi"). Ir svarbiausia paklauskite pačios savęs ar tikrai tikite tuo taip trokštamu rezultatu. Gal aš čia ir truputį griežtokai parašiau ax.gif , bet tiesiog man atrodo, kad mes pačios save programuojame vienokiai ar kitokiai išiečiai. Ir jei tik labai pergyvensime ar nervinsimės, tai tik į blogą. Todėl tikrai linkiu, kad jūs save įtikintumėte, kad viskas baigsis tik gerai nestuke.gif , nes kitaip ir būti negali!!

Aš čia rėmiausi savo asmenine patirtimi, tiesiog
Atsakyti