Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

dozė- 3 žirniukai

Nu tikuosi Mirėja pati paskaitys, parašysiu aš jai į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 06 07, 11:49)
Nu nezinau, Femme, bet as skaiciau, kad ginekologai ibuprofeno nesciom nerekomenduoja ir as jo negeriu schmoll.gif O vat paracetamolio ikalu, kai tik pajauciu, kad galva zada skaudeti.

doh.gif kiek informacijos esu radusi apie vaistus nėščiom, tai nuskausminamieji dauguma (tarp jų ir šitie) yra priskiriami B grupei, taigi nelabai suprantu kuo paracetamolis geresnis už ibuprofeną - ypač jei jis nepadeda g.gif Man ginekologė leido išgerti ibuprofeno nedidelėm dozėm. O forumo ginekologė (čia šiaip, prie bendros info) visais atvejais, kai užeina skausmas, leidžia išgerti bet kokių žmogui tinkamų nuskausminamųjų (aišku retkarčiais, o ne pastoviai).
Žinau tiksliai tik tai, kad ibuprofeno negalima gerti III trimestra.
Atsakyti
Femme, as del grupes nesidomejau. Tiesiog kai skudejo galva ieskojau ginekologu rekomendaciju internete. Nesigincisiu tongue.gif Elkimes visos taip kaip atrodo geriausiai smile.gif

Del Mirejos - trys zirniukai ir dar gerti - labai mazai. Tegul vartoja 6 zirniukus ir i maksti. Reikia vartoti visa laika tuo pat metu. Tegul po du padalina per para. Esu visiskai tikra, kad jai tiesiog truksta progesterono. Arba jei labai nedaug patepliojo, galejo buti implantaciaj, bet Utrogesta bet kokiu atveju tegul didina.
Atsakyti
Na aš grižau po darbo smile.gif Net nenoriu speliot, skauda mažiau, dėl kraujo, tai aš kad nesigadint nervų įsidėjau tamponą ir pasižadėjau kad iki bent jau po pietų netrauksiu. Buvo keli geri tokie lašai švaraus kraujo. Šiaip man prieš mmm keletą dienų teplioja rudai. Džiagiosi kad man tebeskauda dešinį šoną, gal, galvoju, mano geltonkunis dar laikosi, tai tada gal šansų dar yra, ką?...

Dėl Progesterono (Utrogesto), taip geriu, nes pasakė kad skirtumo nelabai yra, tik Daiva teisi: šalutiniai poveikiai didesni. Geriu po 3 žirniukus, kas 8 valandas pradžioje geriau po 4, bet kadangi yra labai didelis geltonkunis- sumažino. Bet gydytojas pasakė ir Inete skaičiau, kad darant IVF naturaliam cikle, kai buvo naturali ovuliacija, visi vaistai turi tik psichologinį poveikį, ir skirtumo juos geriant ar ne nepastebeta... Bet čia tik teorija.

Dėl anksti ar vėlai pradėjo kraujot g.gif Na, šiandien 7 diena po isodinimo, bet mano naturalios mmm turi NEateiti penkt., tai pagal mano ciklą tepliojimams pats laikas.

Kaip manot, gal man visgi iki kokios Geromedos nulekt ir pasidaryt progesteroną?
Atsakyti
Taip skauda galva, norėtųsi ibuprofeno įkalt, bet gal geriau nereikia, kaip manot?

Saiko,

mano gydytoja sakė, kad pirmomis savaitėmis galima gerti nuskausminamus, aš būtent klausiau apie Ibumetin.
Padrąsinimui, galiu pasakyti, kad jeigu HCH proporcingai didėja, tai gydytojų net negąsdina tepliojima, mmm skausmai ir net šiek tiek didesnis kraujavimas, taip gali būti. O tokiam ankstyvam periode joks stabdymas pagalbinėm priemonėm neefektyvus, nes pats organizmas atmetinėja, jei yra nesivystanti.
Kantrybės Tau, nors pati tokiu metu galvojau lygiai taip, kaip Tu, geičiau viskas išsispręstų ir galima būtų vėl kažką galvoti. Nes tas tampymasis kaip "katė su pūsle" tiesiog pribaigia, bet Tu laikykis wub.gif

Mirėja, ir Tu be reikalo dar nepanikuok wub.gif
Atsakyti
Ai, tai tu gauni ne 3, o 9 zirniukus, tada viskas OK, bet as vistiek naudociau i maksti mirksiukas.gif
O del naudos - atsarga gedos nedaro.
As manau, Mireja, kad vilties tikrai dar labai netgi daug.
Del progesterono tyrimo nezinau.
Atsakyti
Ne, aš gaunu 3, po vieną 3 kartus per dieną. Dabar paskambinau į Rygą, pasakė gerti po 2 trys kartus. Galima ir į mankštį, jei man nuo to ramiau... Jie irgi ramina, kad jei kraujo nedaug, tai tai nieko nereiškia...

Užšaldė 6 blastocistas. tai iš visų emrioniukų "nadaaugo" iki blastocistos tik 2. Reiškia jei nepavyks kalti tik mano nervai doh.gif nes embrionai superiniai, ir gleivinė irgi buvo ideali...

Na gerai, įkalu padvigubintą "migdomųjų" dožę lotuliukas.gif ( O, man humoro jausmas grižo thumbup.gif ) ir einu miegot smile.gif
Atsakyti
HCG 80 (cia vakar paimtas), uzvakar buvo 52. Nebesuprantu nieko, tuoj pražilsiu...
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 06 07, 12:24)
HCG 80 (cia vakar paimtas), uzvakar buvo 52. Nebesuprantu nieko, tuoj pražilsiu...

Nu absoliuciai normalus augimas g.gif

Mireja, kruti tavo embrionai lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo SAULE pradeda sviesti smile.gif visom prasmem.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 06 07, 12:04)
Femme, as del grupes nesidomejau. Tiesiog kai skudejo galva ieskojau ginekologu rekomendaciju internete. Nesigincisiu tongue.gif Elkimes visos taip kaip atrodo geriausiai smile.gif

cit.:
"Vartojimas nėštumo ir maitinimo krūtimi metu.
Nėštumas
Kad nėštumo metu retkarčiais pavartojus ibuprofeno, pasireikštų teratogeninis poveikis, nepastebėta."
Čia radau vienam iš pirmųjų psl. pagal užklausą "ibuprofenas nėštumo metu" tongue.gif

P.S. čia aš pati save raminu, nes nėra daugiau jokio vaisto, kuris išgelbėtų mane prasidėjus migrenai verysad.gif todėl tenka išgerti mažiausią dozę 200 mg maždaug kas dvi savaites verysad.gif
Atsakyti
Saiko, laikykis 4u.gif (gera man čia aiškint doh.gif )

Daiva, kad tik mama vaikų "krutumą" atitiktų, nes jei Saiko bijo pražilt, aš tai jau mastau apie jaukų kambarelį minkštom sienelem Vasaros gatvelei doh.gif biggrin.gif Jei rimtai, bendrom jegom jūs mane tikrai apraminot wub.gif ir jaučiuosi daug geriau, ryte, pamačius kraują, jau raudojau (irgi, beje, šiek tiek padėjo)
Atsakyti