Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

Turbūt todėl, kad vonioje sunkiau "prieiti" prie gimdyvės, ar masažą daryti.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 11 26, 11:20)

O shiaip man idomu, kodel negalima gimdyti tiesiog  vonioje? Nes tikrai esu FB gimdymu grupeje maciusi nuotrauku kai mamos pagimdo tiesiog savo vonioje, o ne specialiam nuomotam baseina...

Hm, o kodėl negalima? kad galima. Man antro gimdymo metu akušerės prileido vonią, bet nažkaip nenorėjau.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2014 11 26, 15:43)
Hm, o kodėl negalima? kad galima. Man antro gimdymo metu akušerės prileido vonią, bet nažkaip nenorėjau.

Per saremius tai galima...

Panagrinejau UK saitus tai rasho, kad labai priklauso nuo akusheres, bet shiaip neleidziama dazniausiai del to, kad truksta gylio, kietas pavirshius. Sunku gimdyvei klupoti, keisti pozas, neapsemia pakankamai pilvo tai gali nebuti norimo efekto.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 11 26, 14:21)
Ne, tai ash zinau, kad imanoma, zinau ir ash pati gimdziusiu savo vonioje Lietuvoje, bet cia klausimas labiau apie tas shalis, kur gimdymas namuose yra legalus ir atvaziuoja akusheres ish NHS smile.gif Na, tarkim UK, akusheres net neuzsimine apie savo vonia. Vieninteli varianta paminejo tik nuomota/pirkta baseina.
Natuke, tu turetum zinoti kaip ten yra, nes pati priklausai ju buriui smile.gif Ar del saugumo ar del ko?

aš gimdžiau ant grindų tarp lovos ir spintos rolleyes.gif
bent gimdymo centre moterys kartais ir pas mus pagimdo vonioje. Man atrodo, kad nieks nedraudžia, tiesiog galvoja kam gimdyti vonioje jeigu baseinas patogiau dėl jau paminėtų priežasčių. Pasitark su savo midwife, ji pasakys kaip daro būtent jų komanda. Turėtų prisitaikyti prie tavęs.

Dėl mažylės pasikviesk ką nors kad prižiurėtų ją. Tiesiog planuok kad vieno palaikančio asmens reikia tau ir vieno reikia jai.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 11 26, 11:20)

O ash vis dar blashkausi su sprendimu savo...Jauciu nuspresiu tik ta diena kai viskas prasides. Priklausys nuo to, koks bus paros metas ir ar pirmagime miegos ar ne, nes zinau, kad jei nemiegos ir ash busiu namie tai ji nores pas mane, o ash tada negalesiu susikaupti, stresuosiu ir  tas tikrai nebus i nauda gimdant...

nu žinok, kažkaip viskas susitvarko... ir su viduriniuoju, ir su mažyliu, kažkaip viskas susiklostė natūraliai,o iš anksto galimabe abejo prisijaudinti dėl galimų scenarijų.

Kai gimdžiau antrą, dukrai buvo beveik 2metukai, viskas klostėsi labai greitai, aš jos net nespėjau pastebėti.

Kai gimdžiau trečią, sūnui buvo 21men, dukrai 3,5m, pradžioje abu vaikščiojo pirmyn atgal, o kai jau sąrėmiai įsivažiavo, mažius užmigo, o dukrą vyras paskatino būti kitame kambaryje, bet aišku, būtume nestabdę jos užeiti. Bet šį kartą man reikėjo atsiriboti kažkiek, gerai jaučiausi su akušerėm, pakako, kad žinojau, jog šeima netoli, nereikėjo jų dalyvavimo betarpiško (net ir vyro).

O susiklostė vėl viskas idealiai, nors vyras prižiūrėjo dukrą kitame kambaryje, vis tik netyčia pasorodė pas mus su tada,kai leliukas ir pradėjo eiti. O tada ir dukrelė atbėgo iš karto po visko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2014 11 28, 02:39)
aš gimdžiau ant grindų tarp lovos ir spintos  rolleyes.gif
bent gimdymo centre moterys kartais ir pas mus pagimdo vonioje. Man atrodo, kad nieks nedraudžia, tiesiog galvoja kam gimdyti vonioje jeigu baseinas patogiau dėl jau paminėtų priežasčių. Pasitark su savo midwife, ji pasakys kaip daro  būtent jų komanda. Turėtų prisitaikyti prie tavęs.

Dėl mažylės pasikviesk ką nors kad prižiurėtų ją. Tiesiog planuok kad vieno palaikančio asmens reikia tau ir vieno reikia jai.

Gimdymo centre, isivaizduoju, vonios pritaikytos gimdymui smile.gif

Tai zinoma, kad turesim asmeni, kuris uzsiims butent Liuce tai MB sese. Liuce ja shiaip labai myli, bet daznai buna taip, kad jei ash akiratyje esu tai jai niekas kitas netinka. Todel ash ir nenoriu ish anksto planuoti, nes nezinau kaip viskas pasisuks ir jeigu jai reikes manes tai ash nesusikaupsiu gimdymui ir neatsipalaiduosiu...
Atsakyti
http://www.15min.lt/...474556?comments

Buvau labai griežtai prieš gimdymą namuose, bet po šio straipsnio nuomonė truputį pasikeitė.Nežinau kas baisiau - ar pats straipsnis ar komentarai po juo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 12 22, 15:49)
http://www.15min.lt/...474556?comments
Buvau labai griežtai prieš gimdymą namuose, bet po šio straipsnio nuomonė truputį pasikeitė.Nežinau kas baisiau - ar pats straipsnis ar komentarai po juo.  unsure.gif

Taip cia viena is priezasciu del ko mamos ryztasi gimdyti namuose. Bet gerai pastebejot - straipsnis baisokas, o komentarai dar kraupesni....

Daugiau sia tema- supermamu diskusija:

Gimdymo smurtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LasiukeUK: 22 gruodžio 2014 - 18:53
Gincherry, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2014 12 23, 02:38)
Gincherry, kaip sekasi?

Uzklausei beveik priesh man ishvaziuojant smile.gif Paskutine minute nusprendem gimdyti midwife led unit, kad turetumem daugiau laiko tik tryse, bet namie buvom priesh Liucei pabundant, bo Magde gime ju koridoriuj biggrin.gif Tai nei namie, nei ligoninej. Tiesiog veiksmas vyko per daug greitai. Nereguiarus ir reti saremiai prasidejo apie 23:30, o gime 01:04. Vaikeli prieme MB biggrin.gif
Atsisveikindamos akusheres prisake su treciu vaiku likti namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 gruodžio 2014 - 14:51
QUOTE(GinCherry @ 2014 12 24, 13:49)
Uzklausei beveik priesh man ishvaziuojant smile.gif Paskutine minute nusprendem gimdyti midwife led unit, kad turetumem daugiau laiko tik tryse, bet namie buvom priesh Liucei pabundant, bo Magde gime ju koridoriuj  biggrin.gif Tai nei namie, nei ligoninej. Tiesiog veiksmas vyko per daug greitai. Nereguiarus ir reti saremiai prasidejo apie 23:30, o gime 01:04. Vaikeli prieme MB  biggrin.gif
Atsisveikindamos akusheres prisake su treciu vaiku likti namie smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau tikrai su treciu namie likit - ir dar akusherem jau po pirmo saremio skambinkit - kitaip nespes atvaziuoti biggrin.gif Is patirties as biggrin.gif
Atsakyti
Wow prisijungiau prieSM lyg žinodama. Dideliausi sveikinimai 4u.gif nereali patirtis wub.gif
Atsakyti