QUOTE(Bulvė @ 2014 07 10, 17:34)
Ne taip parasiau, ne kosmaras o baisu
del galimu komplikaciju ir tecio nezinojimo ka daryti, ir kaip padeti
Bet po visko, jei viskas gerai baigiasi, tetis tikrai gali tuom didziuotis
Nu, as esu girdejus patarima, kad jeigu taip atsitinka, kad vaikelis eina, o pagalbos salia nera tai skambinti greitajai ir paramedikai per telefona viska tam teciui aiskina ka kuriuo momentu daryti.
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2014 07 11, 07:49)
Lashiuke, o priesh kiek laiko uzsisaket baseina? Man dabar parupo
Mano drauge ruoshesi gimdyti namie, jie pirko baseina/sauna tai susirinko savo svetainej priesh kelis menesius. Deja, jo taip ir neprireike, nes gimdymas baigesi ligoninej CP. Ir dar man toks techninis klausimas - kaip yra su vandeniu? Pvz drauges atveju tai uz svetaines duru, lauke, buvo kranas ish kurio galejai prileisti vandens, o kaip daroma jei pvz kambarys svetainej ir virtuve/vonia toli ir ar tas vanduo vis atnaujinamas, kad butu shiltas?
Aciu uz nuoroda
Jau paskaiciau puslapyje, kad nuoma 5 savaitem ir ieina 'shlanga' nezinau kaip pavadinti
Tai kaip ir radau atsakymus i savo klausimus
Siaip baseina uzsisakem is anksto - kelis menesius iki termino. O pristate kai suejo 37 savaites. Teisingai perskaitet - baseinas buvo pristatytas su "shlangom"
Viena - vandeniui prileisti, kita - vandeniui ispilti, viskas ten yra, ir vandens siurblys, ir oro pumpa, antgaliai kranui ir tt. O pasiltinti vandeni tai galima ipylus kibira karsto vandens arba per "shlanga"
Jetau, nu lietuviai priminkit kaip normaliai lietuviskai pavadinti ta nelemta "shlanga"!!!