QUOTE(Rykute @ 2013 12 03, 14:35)
Tai temos apačioje ir uzrasykit, kad turinčios kitokia nuomone neikit :-D manau temos tam ir yra sukurtos, kad diskutuotu ir būtų išsakytos visos nuomonės, o ne eikit isavo atitinkamas temas ir diskutuokit
Aš negimdyciau namie, gerai vieną gydytoja pasakė "medicinoj irgi yra mados " bet esu už tai, kad leistų gimdyti namie su spec priežiūra už kurią papildomai susimoketu šeimos. T.y mokama paslauga kaip ir norimo gydytojo iškvietimas į gimdymą ne jo darbo metu. Ir žinoma teisiškai nymatytos visis atsakomybės už tokius gimdymus tiek šeimoms tiek personalui.
Aš negimdyciau namie, gerai vieną gydytoja pasakė "medicinoj irgi yra mados " bet esu už tai, kad leistų gimdyti namie su spec priežiūra už kurią papildomai susimoketu šeimos. T.y mokama paslauga kaip ir norimo gydytojo iškvietimas į gimdymą ne jo darbo metu. Ir žinoma teisiškai nymatytos visis atsakomybės už tokius gimdymus tiek šeimoms tiek personalui.
Mano postas buvo skirtas vj, kuri mano, kad namų gimdymo šalininkės turėtų guosti ir raminti bijančias gimdyti mamas, dėl to einančias reikšti savo nuomonę į naminių gimdymų temą O kaip dar kitaip reikėtų pakomentuoti mintis, kurios iš oponentų pusės šimtą kartų jau išsakytos ir du šimtus kartų paneigtos? Aišku yra variantas - nekomentuoti visai...
O viena gydytoja deja, bet neteisi Dvigubai netiesi. Visų pirma, gimdymas - ne medicina. Jau vien tai parodo, kad gydytojos suvokimas labai siauras. Antra - gimdyti namie madai Lietuvoje jau dvidešimt metų. Tiesiog kasdien vis labiau (bent jau norisi tuo tikėti) einam į Europą ir pagaliau pribrendo reikalas žengti žingsnį ir gimdymo srityje.