Sveikos kepėjėlės...
Susidūriau su bėda, ir gal gausiu atsakymą iš jūsų...
Gaminau šiandien braškių tortą, ir viršų norėjau aplieti želė. Įprasta želė niekaip nenorėjo stingt, tai sumasčiau panaudot Dr Oetket Tortų želė ( tortenguss). Košmaras - pagaminau pagal instruksijas, o ten kažkoks kisielius, tįstantis, neskaidrus... Visa laimė, kad ant torto nesupyliau, pirmiau pabandžiau mažą kiekį šaldytuve pastingdint - nestingsta visiškai... Tai teko imt tą nesustingusią želė, papildomai dėt želatinos, ir vėl stingdyt
Ką dariau ne taip? Ar čia taip ir turi būti?
http://www.oetker.lt...ele-tortui.htmlva šitokią želė turėjau, nors čia jos netgi sudėtis kitokia... pas mane skambėjo taip: krakmolas, karageninas, rugštingumo medžiaga.
O taip atrodė torčiukas, prieš užpilant želė.