QUOTE(ing. @ 2013 06 30, 17:56)
aciu uz idejas.
Tiramisu nelabai tinka, man jis kazkaip paprastesnei progai nei gimtadienis mazylio pirmasis... net nzn
o vat juodas miskas suszavejo..o jei naudosiu savo atsildytas vysnias? ar geriau is kompoto? turim tu gamintu kompotu, uogieniu ir pan, nesinori pirkti naujo
Papildyta:
Fainika, o gal tu torta per daug sulaistai,kad jis neiseina tau tvirtas? na tarkim Snikersas tikrai tvirtas, ji tikrai nunesi iki lekstutes...
na nzn... man jie visi tvirti, jei sulaistyti proto ribose
tinka savos, dar sveikiau
tinka ir saldytos ir is kompoto, tik gerai nuvarvinkit
o sulaistykit likusiom sultim ar kompotu
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2013 06 30, 09:44)
ar darant jogurtinį tortą biskvius sulaistote syrupu?
ir šeip pradėjau nusivilti savo tortais
jie toki netvirti būna... tas jų minkštumas... atpjauti dar galima, o jau nunešti iki lėkštutės sudėtinga, tuoj tik žlekt ir sukrenta
kaip Jūs darote tortukus, kad jie būtų tvirtesni?
praktikos daugiau ir viskas bus ok, rasit savo metodika
as tokius tortu (minkstus) sutepineju dazniausiai formoje, po apacia kloju sviestini popieriu, isimu bent po paros pastovvejusi sutepta.
kai reik isimti, apipjaunu pagal torto formos krasta, tada atidarau, atsargiai pakeliu popieriaus krasta, pakisu rankair pasikeliu su visu popieriu, tada arba verciu ant kitos rankos (kita ranka ant torto virsau ir apverciu ir dedu ant padeklo) arba nuemus krasciuka popieriaus kartu dedu ant padeklo ir nuimineju.
na zodziu is parasymo suprasti gal ir sunku bet realiai viskas labai greit ir paprasta