
labas vakaras, merginos koki torta rekomenduotumet 4 vaiko gimtadieniui? visada gamindavau torta snickers jis man tobulas bet mano mergicka sako noreciau su uogytemis, bet kad tokiu metu laiku tu uogyciu nelabai yra, gal kas kokia ideja pasiulysite

QUOTE(Zurbiukas @ 2014 01 07, 21:50)
labas vakaras, merginos koki torta rekomenduotumet 4 vaiko gimtadieniui? visada gamindavau torta snickers jis man tobulas bet mano mergicka sako noreciau su uogytemis, bet kad tokiu metu laiku tu uogyciu nelabai yra, gal kas kokia ideja pasiulysite 

medutis, napaleonas
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 01 07, 22:52)
medutis, napaleonas
tai kad sitie man tokie sunkus ir visiskai negaivus tortai

QUOTE(Zurbiukas @ 2014 01 07, 21:50)
labas vakaras, merginos koki torta rekomenduotumet 4 vaiko gimtadieniui? visada gamindavau torta snickers jis man tobulas bet mano mergicka sako noreciau su uogytemis, bet kad tokiu metu laiku tu uogyciu nelabai yra, gal kas kokia ideja pasiulysite 

Esu gaminus torta su mascarpone ir juodaisiais serbentais. Labai skanus, lengvai ir greitai pagaminamas, o ir uogu yra.

QUOTE(Zurbiukas @ 2014 01 07, 21:58)
Na, snikersas irgi nelengvas.
Medutis man absoliuciai vaikiskas tortas.
Ir gaivumo pakanka. I meduti visad dedu juoduju serbentu, o i nepoleona brukniu arba spanguoliu uogienes.
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 08, 01:02)
Esu gaminus torta su mascarpone ir juodaisiais serbentais. Labai skanus, lengvai ir greitai pagaminamas, o ir uogu yra.
Gaminau ji ir su vysniomis, taip pat labai skanu. Padui kepiau sokoladini biskvita. Uogu galima ir saldytu nusipirkti.

ziuriu sitas receptas per visus internetinius psl


Sveikos, dukra prašo namie daryto torto savo gimtadieniui, apsisprendžiau daryt medaus, bet suku galva kaip papuošti. Dukra nori, kad būtų aviukas šonas, bet neišmąstau kaip jį tokį padaryti. Gal galėtų patarti "labiau patyrusios" tuose reikaluose. Ar tinka medaus tortą puošti beze kremu, ar nenukris jis nuo tortuko?
QUOTE(Ingulyte @ 2014 01 08, 14:26)
Sveikos, dukra prašo namie daryto torto savo gimtadieniui, apsisprendžiau daryt medaus, bet suku galva kaip papuošti. Dukra nori, kad būtų aviukas šonas, bet neišmąstau kaip jį tokį padaryti. Gal galėtų patarti "labiau patyrusios" tuose reikaluose. Ar tinka medaus tortą puošti beze kremu, ar nenukris jis nuo tortuko?
puikiai tinka.
QUOTE(Ingulyte @ 2014 01 08, 15:26)
Sveikos, dukra prašo namie daryto torto savo gimtadieniui, apsisprendžiau daryt medaus, bet suku galva kaip papuošti. Dukra nori, kad būtų aviukas šonas, bet neišmąstau kaip jį tokį padaryti. Gal galėtų patarti "labiau patyrusios" tuose reikaluose. Ar tinka medaus tortą puošti beze kremu, ar nenukris jis nuo tortuko?
https://www.google.l... ...ke&tbm=isch b
https://www.google.l... ...am&tbm=isch
pasidairykit ideju
puosta ir tais marshmallows zefyriukais , ir mase, ir sviestiniu kremu

Papildyta:
QUOTE(Zurbiukas @ 2014 01 07, 22:50)
labas vakaras, merginos koki torta rekomenduotumet 4 vaiko gimtadieniui? visada gamindavau torta snickers jis man tobulas bet mano mergicka sako noreciau su uogytemis, bet kad tokiu metu laiku tu uogyciu nelabai yra, gal kas kokia ideja pasiulysite 

pirmosiosse temose yra cipciuko persikinis tortas, paskui
yra olestos varskinis gaivumelis, stiklo sukes, pakankamai lengi,nesudetingi ir tikrai gaivus

Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 07, 22:27)
* gal sitas tortas?
* Nezinau ar sitos ieskot, bet pas save turiu issaugojus is SM tokias:
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA
150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės (medaus)
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Pavirsius su siuo glaju labai blizga.
Blizgus šokoladas tortų , pyragų , keksų paviršiui
175 g. vandens
150 ml. grietinėlės ( 35 procentų )
225 g. cukraus
75 g. kakavos
7 g. želatinos (ne žele iš pokelių )
Želatiną užmerkeme vandeniu ( keliais dideliais šaukštais ).
Visus likusius produktus verdame 8 - 10 minučių , ant vidutinės liepsnos.
Atšaldome ....ir supilame tirpintą želatina.
Šitas receptas 26 cm. skersmens tortui aplieti.
Jis labai blizgus ir labai gerai pasiskleidžia ant paviršiaus, netrūkinėja atvėses (bet tortas turi būtį gerai imirkias ir nesiplėsti į kraštus).
* Nezinau ar sitos ieskot, bet pas save turiu issaugojus is SM tokias:
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA
150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės (medaus)
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Pavirsius su siuo glaju labai blizga.
Blizgus šokoladas tortų , pyragų , keksų paviršiui
175 g. vandens
150 ml. grietinėlės ( 35 procentų )
225 g. cukraus
75 g. kakavos
7 g. želatinos (ne žele iš pokelių )
Želatiną užmerkeme vandeniu ( keliais dideliais šaukštais ).
Visus likusius produktus verdame 8 - 10 minučių , ant vidutinės liepsnos.
Atšaldome ....ir supilame tirpintą želatina.
Šitas receptas 26 cm. skersmens tortui aplieti.
Jis labai blizgus ir labai gerai pasiskleidžia ant paviršiaus, netrūkinėja atvėses (bet tortas turi būtį gerai imirkias ir nesiplėsti į kraštus).
renata, aukstas jus, butinai ismeginsiu antraja glazura


QUOTE(Bridz
@ 2014 01 08, 15:17)

Nu jau, nu jau!

Kai isbandysite, pasidalinkite ispudziais. Labai idomu ar ji tikrai tokia blizgi, ir ar tikrai lengvai ant torto skleidziasi.
I mane kreipkites "tu".