QUOTE(dominica @ 2013 12 16, 22:34)
As tepu iki krastu beveik, kai surinkineju torta, o sonus , kur yra kremo, apkamsau aplinkui su biskvoto atraizomis , supjauscius tokio aukscio kaip kremo sluoksnis, is uzdedu toki zieda, specalu,kaip tortines sonai buna, tik jis regliojas, kokio nori plocio, kai pastovi per nakti tortas, tai jis buna ligut ligutelis
(na nemaziau kaip 6 val. turi nusistoveti, bet geriau 12-24h
o i beze galite pabandyti ir skystu dazu deti, as tai darau prancuziska beze kur su vandeniu, kiek kiasiniu , tiek saukstu vandens pilti, tai vietoje to vandens pilkyte dazu, turetu tikti
cia foto reportazas
http://www.foodclub.ru/detail/6252/3 kiausiniai, 3 saukstai vandens, 200gr. cukraus
statai puoda ant garu , su mixseri plaki 4 minutes ant silno greicio, paskui 4 minutes ant didziausio greicio, ir paskui nuemus puoda dar plaki 4-5 minutes ant didziausio greicio kol atsals