Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 09, 09:27)
nezinau koks yra maskarpones biskvitas,bet siaip rafaelo biskvita dauguma daugumai tortu prisitaiko,todel sitas tai tikrai bus tinkamas

Didelis Jums dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Žadu kepti Rafaelo tortą, esu jį kepusi ir anksčiau, super skanus gaunasi tongue.gif Bet dabar galvoju gal būtų galima jį dar kažkuom paskaninti ar kokiais lazdyno riešutukais į kremą dėt ar dar kažkuo kitkuo...

Gal esate bandžiusios ką nors dėti? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 12 09, 11:52)
Laba diena  4u.gif

Žadu kepti Rafaelo tortą, esu jį kepusi ir anksčiau, super skanus gaunasi  tongue.gif Bet dabar galvoju gal būtų galima jį dar kažkuom paskaninti ar kokiais lazdyno riešutukais į kremą dėt ar dar kažkuo kitkuo...

Gal esate bandžiusios ką nors dėti?  g.gif  smile.gif

jau daug kartų rašiau, kad į vieną ar du sluoksnius kremo dedu ne kokoso drožles, o migdolų plokšteles 4u.gif
Atsakyti
Kad niekas neskaito, kiek kartų ir apie ką rašyta. Vietoje to, kad peržiūrėti ankstesnes temas, apkaltina, kad niekas neatsako į nuolat besikartojančius klausimus schmoll.gif
Geriau imti negu duoti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 09 gruodžio 2013 - 12:21
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 09, 12:55)
jau daug kartų rašiau, kad į vieną ar du sluoksnius kremo dedu ne kokoso drožles, o migdolų plokšteles  4u.gif

AČIŪ!
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 12 09, 16:26)

skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,
noreciau pabandyti daryt mase is marsmelow, bet i recepta ieina kukuruzu krakmolas, jei deciau bulviu, kazin ar nesugadinciau mases? niekam neteko susidurti? aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 10 gruodžio 2013 - 11:57
Kokį turite , tokį ir dėkite, tuo tikrai masės nesugadinsite
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 10, 12:55)
labas,
noreciau pabandyti daryt mase is marsmelow, bet i recepta ieina kukuruzu krakmolas, jei deciau bulviu, kazin ar nesugadinciau mases? niekam neteko susidurti? aciu 4u.gif

O kam šitai masei krakmolas? AŠ kai darau su marshmelows tai dedu tik truputį vandenuko, citrinos rūgšties ir cukraus pudrą.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 12 11, 11:40)
O kam šitai masei krakmolas? AŠ kai darau su marshmelows tai dedu tik truputį vandenuko, citrinos rūgšties ir cukraus pudrą.

toki recepta radau.. ir tiek.. bet dariau tik su cukraus pudra..

Atsakyti
o ar tiktu pvz meduti apdengti cukraus pudros ir zele mase? ar geriau pasidaryt pastiliaza tortu dengimui?
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 11, 20:44)
o ar tiktu pvz meduti apdengti cukraus pudros ir zele mase? ar geriau pasidaryt pastiliaza tortu dengimui?

ta prasme..?pudra+zelatina ir daugiau nieko? tokia mase labai greitai sukieteja i raga
Atsakyti