Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 23, 16:42)
Labai daug sulaukiu klausimu, tai nutariau temuke atidaryti, bet labai gaila, kad ja uzdare  verysad.gif , [b]o taip norejusi,  kad visi RECEPTUKAIS dalintusi



na jei neleidzia atskiros temos atidaryti, tai tuos cace popsus i grybuku, voveraiciu tema perkelti gal g.gif , mano manymu jie nieko bendro neturi su torto puosimu g.gif O siaip tai uz receptuka dekui 4u.gif .Vakar kaip tik rankose varciau vat tokia kepimo forma , ir galvojau reik man jos ar ne,na bet ir padejau atgal i lentyna
user posted image


S.O.S. Mergaites ,ka masei duoda glicerinas ??????? elastinguma????? ne taip greit dziuna?????. Ir vel bandysiu daryti mase, tik praeita karta , ji man labai greit dziuvo, sakau gal glicerino ipilt g.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 06 23, 20:47)
Vakar kaip tik rankose varciau vat tokia kepimo forma , ir galvojau reik man jos ar ne,na bet ir padejau atgal i lentyna



jei tai silikonine forma,tai kazka tokio turiu
QUOTE(Rakelė @ 2013 06 23, 21:47)
deje ne  unsure.gif
Gal gali pakartot  blush2.gif

tai praktiskai zodis zodin mane pacitavot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 23, 15:42)

dekoju ir sitoj temoj, kad pasidalinot 4u.gif as,varna budama, visai nepagalvojau sita karta apie youtube doh.gif tikrai labai gaila,kad popsiuku tema uzdare-gal moderatore persigalvos smile.gif
rasau receptuka, kur praset isversti-gal nesusidubliuos su kieno nors vertimu kol parasysiu smile.gif jei kas rasit klaidu-prasau,pataisykit:
mėtų/ tamsaus šokolado cake pops'ai
reikalingi produktai:
2 puodeliai miltu skirtu pyragui/biskvitui kepti
1 puodeliai cukraus
3/4 puodelio kakavos
2 šaukšteliai kepimo sodos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
2 kiaušiniai
1 puodelis paruoštos kavos
1 puodelis pieno
1/2 puodelio aliejaus
2 šaukšteliai balzaminio acto
2 šaukšteliai mėtu ekstrakto
darbo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 350.(cia tikriausiai F, o ne C)
2. Sumaišykite dubenyje miltus, cukrų, kakavą, kepimo soda, kepimo miltelius, druska .
3. Įmaisykite kiaušinius, kava, piena, alieju, acta, mėtų ekstrakta (jeigu norite metu skonio) i miltų mišinį (i sausu produktu misini).
4. Gerai išmaišykite iki vientisos masės (turėtų būti šiek tiek skystoka).
5. Supilkite į cake pops'u keptuve (formele) .
6. Kepkite 1- 2 minutes arba tol, kol patikrinus dantų krapštuku, jis bus sausas.
jei bandysite, parasykit kaip sekesi, ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 24, 00:17)

Aciukas uz vertima, reikes kada isbandyti is puses normos ax.gif
o is to recepto, kur as rasiau ,tai iseina apie 50vnt. +-
Atsakyti

 i 
Tema apie cake pops'us sujungta su grybukų, voveraičių tema.
Atsakyti
laba diena, norejau pkalsuti, ar tiesiog galima torta aptepti paprastu kremu sviestiniu su kondensuotu pienu, ar nenuslys tas kremas. tiesiog noriu paprasto spalvoto uztepimo. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Nenuslys, galite tepti 4u.gif
Atsakyti
Koki tortą patartumėt rinktis vasarai, kai balius vyksta patalpoj be šaldytuvo? T.y. tortas baliuje stovės šiltai (priepirty) g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 25, 16:31)
Koki tortą patartumėt rinktis vasarai, kai balius vyksta patalpoj be šaldytuvo? T.y. tortas baliuje stovės šiltai (priepirty) g.gif

gal tada geriau simtalapis vietoj torto g.gif
Atsakyti
Manau per karščius geriausia rinktis šakotį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 06 26, 07:41)
Manau per karščius geriausia rinktis šakotį smile.gif

arba tingini smile.gif

va,per nakti mano napaleono su spanguolem gabalelis ant stalo prastovejo-nu ir nesurugo smile.gif
Atsakyti
Manau reikia turėti omeny, kad produktas ar gaminys nevalgomas gali būti ne vien pakitus skoniui - surūgęs. Procesai prasideda anksčiau. Ne kartą ir pati patyriau pieno, mėsos, žuvies produktus valgai atrodo galiojimas geras, skonis geras, bet apsinuodiji negailestingai. Reikšias jau bakterijos pradėjusios daugintis, bet skonio pokyčių dar nesijaučia. Manau vasarą ypatingai reikia žiūrėt, kad tortai kiek įmanoma būtų mažiau sąlytyje su šiluma, nepriklausomai ar snikersas ar varškinis ar dar koks.
Papildyta:
Sakykite kokius mikserius naudojat? Mano senukas eina į pabaigą dairysiuosi naujo. Į ką žiūrėt į greičius? Galingumus? Dar kažką?
Atsakyti