Merginos noriu iskepti "Turtinga kavo torta " ir iskilo klausimas gal galite man vistai pasakyti ar kefyro didenei normai tiek zenkliai daugiau ir reikia?
"biskvitas pagal Asseni
Receptas skirtas 25 cm formai. Produktu kiekis formai 30x30, arba tokio pat dydžio kvadratiniam tortui parašytas skliaustuose...
Sokoladinis biskvitas:
Sviestas kambario temperaturos 120 gr. (180)
Cukrus 200 gr. (300)
Miltai 200 gr (300)
Kiaušiniai 2 (3)
Kakava 40 gr (60)
Kefyras 190 ml (280)
Kepimo milteliai 1,5 a.s. (2,5)
Soda 1 a.s. (1,5)"
nežinau, visad kepu mažąją normą
QUOTE(agise @ 2013 11 28, 11:13)
Merginos noriu iskepti "Turtinga kavo torta " ir iskilo klausimas gal galite man vistai pasakyti ar kefyro didenei normai tiek zenkliai daugiau ir reikia?
taip, tiek ir reikia, kiek parašyta.
QUOTE(saintlina @ 2013 11 28, 12:46)
taip, tiek ir reikia, kiek parašyta.
Aciu Jau ir pati supratau begamindama su maziau kefyro butu ne tesla, o plyta
mielos tortų kepėjos, gal kuri galėsit patarti..
Turiu tokį galvosopį. Paprašė manęs torto 10 kg, dvieju žmoniu bendram gimtadieniui. Aš tokių didelių nesu kepus, man sunku įsivaizduot, kokio dydžio tas tortas turėtų būti. Ar įmanomas variantas daryt stačiakampį variantą, dviejų aukštų (apatinis maždaug orkaitės skardos dydžio)? Ar būtų panašiai tokio svorio? Gal kuri esate dariusi?
Apatinį turbūt daryčiau turtingą kavos, dėl viršutinio neapsisprendžiau kol kas.
Turiu tokį galvosopį. Paprašė manęs torto 10 kg, dvieju žmoniu bendram gimtadieniui. Aš tokių didelių nesu kepus, man sunku įsivaizduot, kokio dydžio tas tortas turėtų būti. Ar įmanomas variantas daryt stačiakampį variantą, dviejų aukštų (apatinis maždaug orkaitės skardos dydžio)? Ar būtų panašiai tokio svorio? Gal kuri esate dariusi?
Apatinį turbūt daryčiau turtingą kavos, dėl viršutinio neapsisprendžiau kol kas.
Kepėjėlės turiu tokį klausimą dėl kremo su avietėmis?Kokias geriausia dėti : trintas ar ''čielas''?pacukrintas ar ne?Ar trinate per sietelį,kad grūdelių nebūtų?
Noriu grietinėlės su avietėmis kremą daryti.Sakau dėsiu cielas,bet ar užteks to aviečių aruomato nuo jų?
AČIŪ
Noriu grietinėlės su avietėmis kremą daryti.Sakau dėsiu cielas,bet ar užteks to aviečių aruomato nuo jų?
AČIŪ
šiaip aš darau kremus tik su šviežiom uogom, nes šaldytos ir pilnai atšilusios man asmeniškai nelabai.. Bet čia gal tik man taip.
O jei daryčiau su šaldytom, turbūt visgi dėčiau cielas. Aromato turėtų užtekt.
Mergaitės, gal galit pasufleruoti kokį nors turtingesnio, prabangesnio skonio šviesaus biskvito tortą?
O jei daryčiau su šaldytom, turbūt visgi dėčiau cielas. Aromato turėtų užtekt.
Mergaitės, gal galit pasufleruoti kokį nors turtingesnio, prabangesnio skonio šviesaus biskvito tortą?
QUOTE(saintlina @ 2013 11 29, 19:30)
šiaip aš darau kremus tik su šviežiom uogom, nes šaldytos ir pilnai atšilusios man asmeniškai nelabai.. Bet čia gal tik man taip.
O jei daryčiau su šaldytom, turbūt visgi dėčiau cielas. Aromato turėtų užtekt.
Mergaitės, gal galit pasufleruoti kokį nors turtingesnio, prabangesnio skonio šviesaus biskvito tortą?
O jei daryčiau su šaldytom, turbūt visgi dėčiau cielas. Aromato turėtų užtekt.
Mergaitės, gal galit pasufleruoti kokį nors turtingesnio, prabangesnio skonio šviesaus biskvito tortą?
Tiramisu
Sveikos, merginos
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
QUOTE(crumpett @ 2013 12 02, 15:09)
Sveikos, merginos
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
iš žmogiškumo faktoriaus tai tokio torto neduočiau. gal valgys vaikai, senyvi žmonės. kas, kad skonio nesijaus... o jei apsinuodys.... tokios atsakomybės, rizikos aš nesiimčiau.
QUOTE(crumpett @ 2013 12 02, 15:09)
Sveikos, merginos
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
klausiau jau meducio temoj, bet labai reikia atsakymo..
dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
aciu
Jei sau, tai nesukčiau galvos, nes 99 procentai, kad nieko jam neatsitiks. Juk grietinėlė surūgus virsta grietine, o grietinę mes irgi valgom. Logiškai mąstant, ji dar plius maišoma su cukrum, kuris yra konservantas.
Bet, kadangi kitam žmogui ir, neduok dieve, kas atsitiktų, tai sąžinė užgraužtų