Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(liusinda @ 2013 11 14, 21:42)
sveikutes,noreciau paklaust,reik man sviestinio kremuko receptuko,noriu aptept visa torta(virsu ,sona),nes noriu papuost beze. reik receptuko. ax.gif

miksreriu išsuku sviestą iki purumo ir po šauštą dedu kondensuotą pieną vis maišydama. saldumą ragauju. įprastai sudedu iki pusės skardinės.
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2013 11 16, 00:11)
aciu mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o i beze galiu ipilt skystu dazu,nieko neatsitiks,? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 11 16, 00:17)
aciu mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
o i beze galiu ipilt skystu dazu,nieko neatsitiks,? ax.gif

negalima
skysti dazai, tik gaivai, zele naudojami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 16, 04:46)
negalima
skysti dazai, tik gaivai, zele naudojami ax.gif

o kaip nudazyt spalvotai?kokiu reik dazu? ax.gif
Atsakyti
Reiketu geliniu dazu
Atsakyti
sveikos, turiu klausimuka biggrin.gif ka butu galima ideti i torta, kad butu traskumas vienam sluoksnyje valgant? ne toks, kaip riesutu, bet toks labiau kaip paprastu kellog's pusryciu dribsniu, kur gaidys ant pakelio nupaisytas. kad nesumirktu ir nesuminkstetu, galvoju det i sokolado pertepimo sluoksni g.gif patarkit 4u.gif
Atsakyti
Kad nepermirktų- turi būti labai labai stiprus šokoladinis ganašas, arba sviestinis šokoladinis kremas. Kuo mažiau drėgmės kreme ir saikingai drėkinti biskvitus. Nežinau kas per dribsniai, bet juos susmulkinkite
Atsakyti
dabar kai dariau juoda miska- sokoladinis pertepimas sustingo atgal i sokolada smile.gif (ten 200g juodo sokolado ir 50ml pieno). manau tokiam nepermirktu. klausimas tik ka tokio traskaus deti smile.gif
Atsakyti
susmulkintus šokoladinius čipsus
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kuri galetumet pasakyti , ka dariau ne taip. Viriau vakar dirbtini medu pagal Kirbe , rodesi viskas gavosi kaip ir pirma kart(pirma kart kai viriau viskas gavosi idealiai), bet atveses jis man susicukravo. ir ar galima ji toki atsildyta naudoti, ar reikia virt nauja. Reikia pastilaza daryti , o medus nesigavo, na nors verk verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 26 lapkričio 2013 - 23:21
Sveikos,
Noreciau pagalbos 4u.gif man reiktu iskept rafaelo torta ir padengt su pastilazu, tai klausymas: ar reikia sonus dar sviestiniu kremu aptept?
Atsakyti
QUOTE(Juulijaa @ 2013 11 27, 20:25)
Sveikos,
Noreciau pagalbos  4u.gif  man reiktu iskept rafaelo torta ir padengt su pastilazu, tai klausymas: ar reikia sonus dar sviestiniu kremu aptept?

Taip
Atsakyti