Sakykite šokoladinį ganašą naudojant kaip torto pertepimą kokias reikia imti grieitnėls ir šokolado proporcijas ar būtinai vienas prie vieno, ar galima šokolado dvigubai mažiau nei grieintėls. Nes vienur rašo tarkim 3oog 6okolado ir 3oo g grietinėls, o kitur 8oog grieitineles ir 4oo g šokolado? PAgelbkit !
Koks tikslas laikyti šį išvirtą kremą per naktį ar net parą, ar tik per tą laiką kaip nors kremo sutruktūra pasikeičia ar tik per tiek laiko gerai atšala? O jei aš tarkim padarysiu šaltesnį šaldytuvą ir kelias valandas tą kremą tik palaikysiu prieš išplakant, arba prieš plakat dar įkamerą trumpam įkišiu? PAsidalinkit patirtimi, prašau
Cola 777, ačiū
QUOTE(verdi @ 2013 11 08, 14:06)
Sveikutes. Gyvenime nekepusi torto. Bet zadu pabandyti. Noreciau toki paprasta biskvitini is lakstu su grietines pertepimu. Koks jo pavadinimas butu ir kur ieskoti, nes pirmame psl. tai ten daugybe tu tortu...
Bandykit rafaelo arba juodaji miska.
recuptu pilnas internetas
QUOTE(verdi @ 2013 11 08, 15:06)
Sveikutes. Gyvenime nekepusi torto. Bet zadu pabandyti. Noreciau toki paprasta biskvitini is lakstu su grietines pertepimu. Koks jo pavadinimas butu ir kur ieskoti, nes pirmame psl. tai ten daugybe tu tortu...
Man tai pats paprasčiausias toks:
išsikepate rafaelo biskvitą, o pertepimui naudojat grietinėlę išplaktą su cukrumi + konservuoti persikai (aš dedu juos ant biskvito, ant viršaus grietinėlę. Persikų sirupas labai tinka sulaistymui). Tortas gaunasi labai skanus ir labai lengvas.
O norint saldesnio:
Rafaelo biskvitas (tik ten kokius 30-40 g. miltų pakeisti kakava). Pertepimas plakta grietinėlė+apie 100-200 g. ištirpinto šokolado (viską sumaišyti, tik kad šokoladas nebūtų karštas). Galima dar įdėti vyšnių (aš naudoju šaldytas) arba pakepintus lazdyno riešutus.
QUOTE(verdi @ 2013 11 08, 14:06)
Sveikute,
pabandyk si tortuka, cia mano is pirmuju tortuku, man jis superinis ir skanus, lengvai pagaminamas, ir jokiu problemu su biskvito kepimu, nes su rafaelo tai as kankinosiu, nemano jis orkaiteje skirtas, nepavyksta ji gerai iskepti , tai visus tortukus su sio biskvitu isbraukiau is savo kepamu torto sarasu
http://www.supermama...?...&p=49851760
Labas vakaras,
Mergaites, gal galite patarti, ar yra toks tortas kuris issilaikytu 5-6 dienas, kadangi isvykstu i kelione su masina gruodzio 20, per kaledas noretusi kokio tortuko, tik ar cia imanoma
Mergaites, gal galite patarti, ar yra toks tortas kuris issilaikytu 5-6 dienas, kadangi isvykstu i kelione su masina gruodzio 20, per kaledas noretusi kokio tortuko, tik ar cia imanoma
QUOTE(Neryte @ 2013 11 11, 21:43)
Labas vakaras,
as ana savaite kepiau napaleona su spanguolem,o ji valgyti sugalvojo tik siandien. na ir parase,kad buvo labai skanu ,viskas gerai atlaike siaip tai su svetimais zmonem nerizikuociau,bet jei tortas sau,tai pabandyti galima jei produktu galiojimas geras,tai GAL islaikytu ir snikers,turtingas kavos...tortai,i kuriu sudeti neieina vaisiai,uogos,varske
sveikutes, merginos norejau paklaust, gal zinot kokios mases recepta papuosimui kad nerinius padaryt, nupirkau silikonine forma neriniams, o is kokios mases daro nezinau...
gal kas patars... Aciu
gal kas patars... Aciu
QUOTE(Neryte @ 2013 11 11, 20:43)
Labas vakaras,
Snikersas tiktu
man buvo taip, padariau torta pirmadieni, kad treciadieniui butu skanus, ir zadejau padovanoti, jej pamenate dariau pili mergaitei, o jie isvyke buvo, ir tortas liko nepadovanotas, tai fc surengiau aukciona, pardaviau, dar klause ar bus geras sestadieniui, sakau nezinau, nes niekad nelaikau tiek, o kadangi zmogui pasiseke ji laimeti pigiai, tai surezikavo, ir ka manote, labai dekojo uz torta, kad buvo labai skanus !!!
Papildyta:
QUOTE(a.jola @ 2013 11 11, 22:59)
sveikutes, merginos norejau paklaust, gal zinot kokios mases recepta papuosimui kad nerinius padaryt, nupirkau silikonine forma neriniams, o is kokios mases daro nezinau...
gal kas patars... Aciu
gal kas patars... Aciu
parasiau i az
QUOTE(Neryte @ 2013 11 11, 20:43)
Labas vakaras,
Rizikuokit
pirkdama produktus būtinai žiūrėt, į galiojimo datą, rinkitės kuo ilgesniu galiojimu. šitie įprastai būna lentynos gale.
O juk neina, kad lakštus išsikept išvažiavus, o grįžus tortą susitept?
Arba kokį tiramisu daryt,kur užtenka per naktį brandint iš bėdos