SOS merginos reikia pagalbos. Išsikepiau turtingos kavos biskvitą (kepiau kol pagaliukas nebesivėlė). Dabar jis atšalo ir bandau pjaustyti - nu super minkštas gavosi. Ar taip turi būti ar čia nuo sviesto jis toks minkštas? Dariau iš 1,5 normos, tai sviesto suėjo visas pakelis. O gal neiškepęs iki galo, nors pagaliukas ir nebesivėlė?
Pjaustyti biskvitą reikia pabrandinus, rytoj jis puikiausiai pjaustysis. Jeigu neturite laiko, dėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2-3 val ir po to bandykite .
QUOTE(likta @ 2013 10 30, 13:25)
Pjaustyti biskvitą reikia pabrandinus, rytoj jis puikiausiai pjaustysis. Jeigu neturite laiko, dėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2-3 val ir po to bandykite .
išsikepiau aš jį jau vakar, per visą naktį stovėjo ant spintelės (net į maišelį nedėjau). O tikrai negali būti neiškepęs?
Tai jūs galvojate, kad jo taip nesupjaustysite
Bandykite dėti į šaldytuvą arba į šaldiklį kokiai valandai. Jeigu neiškepęs tai turi matytis. Jis gaunasi labai minkštas, bet po nakties ( visada dedu susuktą į kepimo popierių ir maišelį) šaldytuve, puikiausiai susipjausto
Bandykite dėti į šaldytuvą arba į šaldiklį kokiai valandai. Jeigu neiškepęs tai turi matytis. Jis gaunasi labai minkštas, bet po nakties ( visada dedu susuktą į kepimo popierių ir maišelį) šaldytuve, puikiausiai susipjausto
QUOTE(MSM @ 2013 10 29, 10:10)
Laba diena. Turiu toky gaminy ir nzn ar galiu su juo dengti torto pavirsiu, kaip manot ar iseitu. Dariau bisky kietesne mase ir ji lb trupa. Nesuprantu ka nusipirkau
cia paprasciausia cukraus pudra.ji naudojama taip kaip reikalauja to jusu pasirinktas receptas
QUOTE(punkis @ 2013 10 30, 11:53)
SOS merginos reikia pagalbos. Išsikepiau turtingos kavos biskvitą (kepiau kol pagaliukas nebesivėlė). Dabar jis atšalo ir bandau pjaustyti - nu super minkštas gavosi. Ar taip turi būti ar čia nuo sviesto jis toks minkštas? Dariau iš 1,5 normos, tai sviesto suėjo visas pakelis. O gal neiškepęs iki galo, nors pagaliukas ir nebesivėlė?
aš su juo irgi VISADA vargstu, man jis be proto trapus
ir kas kart vis burbu,kad paskutinį kart kepu, ale praeina kiek laiko ir vėl pasiilgstu šio torto skonio. vėl kepu, pjaustau ir keikiuosi
Dėkui visoms už atsakymus. Šiaip netaip susipjausčiau aš tą biskvitą. Kitą kartą reiks bandys per naktį šaldytuve laikyt, ar trumpam į šaldiklį įmest. Nu baisiai jau skanus man tas kavos tortas, kad išsižadėt jį kept.
Prasau Jusu, kepejeles, pagalbos! Nusprendziau isbandyti Rafaelo torciuka ir iskilo klausimas, kiek gramu skaitosi tas didelis pakelis vanilinio cukraus?
Nenaudoju sintetinio vanilinio cukraus, bet kiek atsimenu ant pokelio rašo kokiam miltų kiekiui skirtas, berods 1 kg. Dėkite vieną arbatinį šaukštelį ir užteks.
QUOTE(likta @ 2013 10 31, 13:20)
Nenaudoju sintetinio vanilinio cukraus, bet kiek atsimenu ant pokelio rašo kokiam miltų kiekiui skirtas, berods 1 kg. Dėkite vieną arbatinį šaukštelį ir užteks.
Nu abejoju , tai cia gausis kaip mazas pakelis 20g. Galetu receptai buti tikslesni, skliausteliuose gramus parasyti, nes tokiom ne daznom kepejom, kaip man, paskui iskyla klausimu.
Mažiau bus sintetikos, sveikiau Jums
Tada dėkite kiek Jums atrodo reikalinga
Tada dėkite kiek Jums atrodo reikalinga
as niekur nededu vanilinio cukraus ir kazkaip visai jo nepasigendu