Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Rekomenduokite skaniau šia braškių tortą 4u.gif ačiū
Atsakyti
MERGAITES
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake sad.gif
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas

gal kaska esate macius kur nors ?
4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Noreciau iskepti RUDUDU torta, gal kas galit skaniu pasidalinti?Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 10 13, 00:04)
MERGAITES
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake sad.gif
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas

gal kaska esate macius kur nors ?
4u.gif


Sakyciau tai Napoleonas. As panasu kepu is daug sluoksneliu, su sviesiu kremu, dregnas.. Tarp tortu receptu turi but kazkur Napoleonas su spanguoliu sluoksneliu.
Atsakyti
Sveikos, ar esat kas kepę tortą "Velnio maistas"?
Atsakyti
Merginos, kiek skysčio maždaug sunaudojate biskvitams sulaistyti ar tai priklauso nuo torto rūšies? Norėtųsi atrasti tą aukso viduriuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 10 15, 20:23)
Merginos, kiek skysčio maždaug sunaudojate biskvitams sulaistyti ar tai priklauso nuo torto rūšies? Norėtųsi atrasti tą aukso viduriuką ax.gif

Žiūriu pagal biskvitą, vieną kart gal gaunas puresnis, kitą sausesnis, vienų tortų mažiau reikia laistyt, klitų daug. Visada žiūriu ir laistau iš akies. Bet šiaip mėgstu gan drėgnus biskvitus, kad nebūtų kaip bulka todėl skysčių nepagailiu.
Atsakyti
reikia i pati torta ziureti-kokie biskvitai ir pvz tortas su vysniom,ar persikais(ka dazniausiai naudoju)is saves dar skyscio paleidzia,tai irgi drekinant nereikia persistengti
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 15, 23:06)
Žiūriu pagal biskvitą, vieną kart gal gaunas puresnis, kitą sausesnis, vienų tortų mažiau reikia laistyt, klitų daug. Visada žiūriu ir laistau iš akies. Bet šiaip mėgstu gan drėgnus biskvitus, kad nebūtų kaip bulka todėl skysčių nepagailiu.

O pagal ką maždaug orientuojatės, kada dar reikia, o kada jau gana? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 15, 23:44)
reikia i pati torta ziureti-kokie biskvitai ir pvz tortas su vysniom,ar persikais(ka dazniausiai naudoju)is saves dar skyscio paleidzia,tai irgi drekinant nereikia persistengti

Suprantu, kad priklauso nuo biskvito smile.gif Tiesiog įdomu sužinoti tą orientacinį kiekį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 10 16, 17:34)
O pagal ką maždaug orientuojatės, kada dar reikia, o kada jau gana? blush2.gif

Tiesiog nuojauta, jau matydama biskvitą matau kiek jį reikės laistyt, tik apatinius ir viršutinius sluoknsius stengiuos mažiau drėkint. Kiekio net negelaėčiau įvardint, įprastai drėkinant braukiu šaukštelį su sirupu po truputį pildama, sausų vietų nebūna. Jei daugiau sulaistyt reikia tuomet dukart toje pačioje vietoje, jei plonytis ir purus biskvitas tada tik vietomis palaistau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 16 spalio 2013 - 17:45
Sveikos,
nezinau , gal kas atsakys.
Noriu kepti torta juodasis princas (tikiuosi cia jums aisku koksai smile.gif ) .Kaip manote, ar galeciau viena sluoksni deti morengini. Ta prasme planuoju isikepti morenga. Niekad nesu kepusi JUodojo princo, tai nezinau ar tiks
Atsakyti
Manau tiks morenginis, bent jau skonio tikrai nepagadins
Atsakyti