Rekomenduokite skaniau šia braškių tortą ačiū
MERGAITES
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas
gal kaska esate macius kur nors ?
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas
gal kaska esate macius kur nors ?
QUOTE(Cola 777 @ 2013 10 13, 00:04)
MERGAITES
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas
gal kaska esate macius kur nors ?
Gal galyte rekomenduoti koki skanu receptuka tortuko
DOMINA tik tokie kur daug sluoksniu biskvito, nes dukra valge gimtadieni tortuka, labai skanus buvo, bet pavadinimo nepasake
Tai ten , buvo daug plonucio biskvito (apie 9-12vnt.) , bet sake kad nemedaus, tikslaiu nesijaute medaus, sviesus pertepimai (balti), keli pertepimai gal sokoladinio ganaso,
tortukas labai visiems patiko, skanus ir dregnas
gal kaska esate macius kur nors ?
Sakyciau tai Napoleonas. As panasu kepu is daug sluoksneliu, su sviesiu kremu, dregnas.. Tarp tortu receptu turi but kazkur Napoleonas su spanguoliu sluoksneliu.
Sveikos, ar esat kas kepę tortą "Velnio maistas"?
Merginos, kiek skysčio maždaug sunaudojate biskvitams sulaistyti ar tai priklauso nuo torto rūšies? Norėtųsi atrasti tą aukso viduriuką
QUOTE(Märchen @ 2013 10 15, 20:23)
Merginos, kiek skysčio maždaug sunaudojate biskvitams sulaistyti ar tai priklauso nuo torto rūšies? Norėtųsi atrasti tą aukso viduriuką
Žiūriu pagal biskvitą, vieną kart gal gaunas puresnis, kitą sausesnis, vienų tortų mažiau reikia laistyt, klitų daug. Visada žiūriu ir laistau iš akies. Bet šiaip mėgstu gan drėgnus biskvitus, kad nebūtų kaip bulka todėl skysčių nepagailiu.
reikia i pati torta ziureti-kokie biskvitai ir pvz tortas su vysniom,ar persikais(ka dazniausiai naudoju)is saves dar skyscio paleidzia,tai irgi drekinant nereikia persistengti
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 15, 23:06)
Žiūriu pagal biskvitą, vieną kart gal gaunas puresnis, kitą sausesnis, vienų tortų mažiau reikia laistyt, klitų daug. Visada žiūriu ir laistau iš akies. Bet šiaip mėgstu gan drėgnus biskvitus, kad nebūtų kaip bulka todėl skysčių nepagailiu.
O pagal ką maždaug orientuojatės, kada dar reikia, o kada jau gana?
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 15, 23:44)
reikia i pati torta ziureti-kokie biskvitai ir pvz tortas su vysniom,ar persikais(ka dazniausiai naudoju)is saves dar skyscio paleidzia,tai irgi drekinant nereikia persistengti
Suprantu, kad priklauso nuo biskvito Tiesiog įdomu sužinoti tą orientacinį kiekį
QUOTE(Märchen @ 2013 10 16, 17:34)
O pagal ką maždaug orientuojatės, kada dar reikia, o kada jau gana?
Tiesiog nuojauta, jau matydama biskvitą matau kiek jį reikės laistyt, tik apatinius ir viršutinius sluoknsius stengiuos mažiau drėkint. Kiekio net negelaėčiau įvardint, įprastai drėkinant braukiu šaukštelį su sirupu po truputį pildama, sausų vietų nebūna. Jei daugiau sulaistyt reikia tuomet dukart toje pačioje vietoje, jei plonytis ir purus biskvitas tada tik vietomis palaistau
Manau tiks morenginis, bent jau skonio tikrai nepagadins