Ar kas pastebėjote, kad rududu "sutraukia" liežuvį paragavus? Ir valagant tortą, šiek tiek mažiau bet visvien šiek tiek jaučias tas pojūtis. Įdomu kodėl taip
As tik pastebejau kad RUDUDU paskutiniu laiku, yra negeras, tai susicukraves buna, tai is jo skystis bega, tai kietas , tai per skystas, kaskas su jo netaip
Sveiki
Ar kas nors dare beze pagal si recepta?
My Webpage
Gana neblogas gaunasi, bet idomu, ar tiktu torto puosimui
Ar kas nors dare beze pagal si recepta?
My Webpage
Gana neblogas gaunasi, bet idomu, ar tiktu torto puosimui
man tai viskas gerai su rududu
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 08, 16:51)
As tik pastebejau kad RUDUDU paskutiniu laiku, yra negeras, tai susicukraves buna, tai is jo skystis bega, tai kietas , tai per skystas, kaskas su jo netaip
aš tai pastebėjau, bet kadangi perku sveriamą, tai galvojau, kad per ilgai pas mane stovi, ar vaikai duobių pridaro, į kurias skystis susisunkia??? O čia ir skardinėse taip būna?
QUOTE(1000inis @ 2013 10 08, 22:03)
aš tai pastebėjau, bet kadangi perku sveriamą, tai galvojau, kad per ilgai pas mane stovi, ar vaikai duobių pridaro, į kurias skystis susisunkia??? O čia ir skardinėse taip būna?
Jo skardinese nedaug, bet yra, palei vidine skardines senele
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 09, 01:29)
Jo skardinese nedaug, bet yra, palei vidine skardines senele
Man tas skystis netrukdo, išsimaišo ir gerai, be to į kremą dedu želatinos. Bet va, kai būna susicukrėjęs tai nekas, nes jau į tortą kaip ir nebetinkama visa skardinė, nes traška tarp dantų.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 08, 19:42)
man tai viskas gerai su rududu
tfu, tfu, tfu... bet manirdi nėra buvę jokių bėdų.
gal merginos tiesiog pataiko, ant ilgai parduotuvėje stovėjsių...
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 09, 11:46)
tfu, tfu, tfu... bet manirdi nėra buvę jokių bėdų.
Bet galiojimas nepasibaigęs, tai turėtų išlikt toks pat. Nes jei kistų kokybė dėl stovėjimo, tai nedėtų ilgo galiojimo
Man tai viskas gerai su Rududu... tik va Maximoj as jo visai nerandu pirkt... IKI ir Norfoj perku.
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 10 09, 14:00)
Man tai viskas gerai su Rududu... tik va Maximoj as jo visai nerandu pirkt... IKI ir Norfoj perku.
nu man ir normalus jis
mazose maximose ner, didelese yra.
vat nusipirkau vakar norfoj to Rokiskio "ale Rududu" is jo kremo tai nedarau, bet karamelinis biskvitas man dar skanesnis, toks purus gaunasi tai kainyte superine.