[quote=Lion,2013 09 30, 21:48]
Labai Jums ačiū. Na, manau, verta rizikuoti, nors recepte esantys protuktai nekelia ypatingo susidomėjimo ar intrigos Galbūt jų dermė žavės.
Apie tortą kalbu kaip apie kūrinį kokį Man tiesiog kepimas yra atsipalaidavimas, kūryba ir polėkis
Kalbant apie tortui skirtus produktus:
* marmeladą, kokį naudojote?
* smulkus cukrus - cukraus pudra?
* pertepus lakštus kremu reikia brandinti?
* razinos būna mirkomos alkoholyje?
[/quote]
* marmelado niekad nededu Bet siaip tiktu manau bet koks
* smulkus cukrus (caster sugar) nera cukraus pudra
* brandint nieko nereikia - nebrestantis tortas
* jei norisi alkoholio skonio, galima mirkyt, as nemirkau
[/quote]
labai ačiū už atsakymą. Labai norisi dar pasitikslinti - marmeladas, smulkus cukrus - tad kokie tai produktai? Marmeladas gal slyvų tiktų šiam skoniui? Ir kur šio cukraus gauti lietuviškose parduotuvėse? Atsiprašau, kvaili klausimai, bet man svarbūs.
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 09 30, 15:59)
QUOTE(Grucė @ 2013 09 30, 10:03)
Labai Jums ačiū. Na, manau, verta rizikuoti, nors recepte esantys protuktai nekelia ypatingo susidomėjimo ar intrigos Galbūt jų dermė žavės.
Apie tortą kalbu kaip apie kūrinį kokį Man tiesiog kepimas yra atsipalaidavimas, kūryba ir polėkis
Kalbant apie tortui skirtus produktus:
* marmeladą, kokį naudojote?
* smulkus cukrus - cukraus pudra?
* pertepus lakštus kremu reikia brandinti?
* razinos būna mirkomos alkoholyje?
- Marmelado radau pirkti maximoj- plastikiniam indely, nes visi kiti buvo džemai. Nenorėjau rizikuoti, nes ne sau kepiau, bet jei sau, tai pabandyčiau su tirštu rūgštoku džemu.
- Smulkus cukrus- tai ne cukraus pudra. Net ant pokelių rašo- smulkus.
- Nereikia brandinti.
- Mirkyti nebūtina.
Mergaites, gal galite patarti ? kokiu ismatavimu daryti kempiniuka is snikersa, kad butu apie 3kg, ???
ACIU
ACIU
Planuoju daryti snikersinį tortą 26cm formoj. Prašau patarimų:
- daryti iš 1,5 normos?
- šonus galvoju padengti griliažu (dar nesu darius). Ar įmanoma? Kuom ištepti šonus, kad priliptų? Ar geriau džibuoti su grietinėle?
- viršų planuoju užlieti šokoladu.
Ačiūū
- daryti iš 1,5 normos?
- šonus galvoju padengti griliažu (dar nesu darius). Ar įmanoma? Kuom ištepti šonus, kad priliptų? Ar geriau džibuoti su grietinėle?
- viršų planuoju užlieti šokoladu.
Ačiūū
QUOTE(Indii @ 2013 10 02, 09:15)
Planuoju daryti snikersinį tortą 26cm formoj. Prašau patarimų:
- daryti iš 1,5 normos?
- šonus galvoju padengti griliažu (dar nesu darius). Ar įmanoma? Kuom ištepti šonus, kad priliptų? Ar geriau džibuoti su grietinėle?
- viršų planuoju užlieti šokoladu.
Ačiūū
- daryti iš 1,5 normos?
- šonus galvoju padengti griliažu (dar nesu darius). Ar įmanoma? Kuom ištepti šonus, kad priliptų? Ar geriau džibuoti su grietinėle?
- viršų planuoju užlieti šokoladu.
Ačiūū
Na, nežinau kaip kitos, bet aš snikersą iš normos darau 26 cm formoj
Visa kita įmanoma.
QUOTE(Grucė @ 2013 10 02, 10:30)
Na, nežinau kaip kitos, bet aš snikersą iš normos darau 26 cm formoj
Visa kita įmanoma.
Visa kita įmanoma.
O gal nesunku būtų įkelti savo snikerso receptą (kad ir į a.ž)? Aš radus, kur 22cm formoj
QUOTE(Indii @ 2013 10 02, 09:46)
O gal nesunku būtų įkelti savo snikerso receptą (kad ir į a.ž)? Aš radus, kur 22cm formoj
Prašau
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 01, 22:38)
Mergaites, gal galite patarti ? kokiu ismatavimu daryti kempiniuka is snikersa, kad butu apie 3kg, ???
ACIU
ACIU
???
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 03, 11:30)
as meginciau daryti 17x22. nes nemazai sulaistau,daugiau dedu riesutu ir kremo daug.bet is tikruju labai sunku ka pasakyti,nes kiekviena koreguoja recepta pagal save,biskvitu storis kitoks,mase plonesne ar storesne dengiam. be to,kempiniukui daugiau iseina jos: rankos,kojos,batai...bet kokiu atveju laukiam torto nuotrauku
ACIUKAS
panasiai ir galvojau daryti, vat del foto tai nezinau kap iseis, manau kad nelabai grazus bus, tai ir foto nebus )) nes prase nedaryti koju , tai neisivazduoju kaip toks atrodys be kojyciu
panasiai ir galvojau daryti, vat del foto tai nezinau kap iseis, manau kad nelabai grazus bus, tai ir foto nebus )) nes prase nedaryti koju , tai neisivazduoju kaip toks atrodys be kojyciu
QUOTE(Grucė @ 2013 10 02, 11:53)
Ačiū kitam tinklapy tokios normos surašytos 22cm formai
O kaži, kuom aptepti torto šonus, kad griliažas priliptų?
QUOTE(Indii @ 2013 10 05, 20:15)
Ačiū kitam tinklapy tokios normos surašytos 22cm formai
O kaži, kuom aptepti torto šonus, kad griliažas priliptų?
O kaži, kuom aptepti torto šonus, kad griliažas priliptų?
sviestiniu kremu, sokoladu... cia jau kaip jums patogiau ir skaniau
P.S. is to ikelto recepto, nieko nekeisdama kepu 22-24cm formoj, man gaunasi apie 9cm aukscio, labai plonai teptas sviestiniu ir su lengvu puosimu (tarkim beziuko) gaunasi apie 2.6kg
vat kaip tik vakar darytas snikeriukas, viskas kaip receptuke, vizualiai
jei kepciau 26-manau tureciau blyna aisku nebent dadeti kremo, sluoksniu... bet as visad sverioju, viskas tiksliai, nors jau n kartu daryta, todel ir svori visad zinau koki gausiu 100-200g. paklaida maximum