Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(tarškaliukas @ 2013 09 08, 20:51)

ACIUKAS

jau isbandziau, dejau sokoladinius sausainius, bet kita syki geriau gal meduolius desiu, arba geriau biskvita savo koki reikes iskepti, kaskaip nelabai patiko tas pagrindas, toks kietas gavosi, per velai komentarus paskaiciau po nuoroda ta sad.gif
O taip pats pagrindas surinis nuostabus, bet irgi dejau daugiau zelatinos, nes komentarose raso kad patizes tortukas gaunasi, tai idejau 5 saukstukus vietoja 3, tai super , pats tas, na ir virsu padriau visdelto su zele is pakiuko ir avietes saldytos dejau., patiko tortukas, greit suvalgem ax.gif
Atsakyti
Dar kart primenu klausimą/prašymą 4u.gif mano apie "senojo" torto Jaunystė receptūrą?
Labai prašau pagalbos
Atsakyti
Man panašus galėtų būti šis, bet nesu bandžiusi, manau sename torte Jaunystė yra zefyrinis baltymų kremas

http://kuking.net/15_1088581p.htm
Atsakyti
Mergaitės noriu paklausti apie cake popsus. Kaip jūs darote? turite specialias kepimo keptuves? vat galvoju kaip skaniau ar iš biskvito iškepti ir paskui lieti su šokoladu. Ar geriau biskvitą trupinti, maišyti su mascarpone ar rududu ir rankomis formuoti rutuliukus?
Nes nužiūrėjau paprastas silikonines nedideles formeles. Sakau pritaikyčiau šiam reikalui. Arevitos įrangoj nužiūrėjau www.arevitosiranga.lt. Bet galvoju gal vistik geriau pačiai formuoti rankomis iš trupinukų? gal galit pasidalinti patirtim :ax
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 09 11, 10:42)
Man panašus galėtų būti šis, bet nesu bandžiusi, manau sename torte Jaunystė yra zefyrinis baltymų kremas

http://kuking.net/15_1088581p.htm
labai ačiū.


Gal kas yra bandęs gaminti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 11 rugsėjo 2013 - 10:50
QUOTE(Avijacija @ 2013 09 11, 11:46)
Mergaitės noriu paklausti apie cake popsus. Kaip jūs darote? turite specialias kepimo keptuves? vat galvoju kaip skaniau ar iš biskvito iškepti ir paskui lieti su šokoladu. Ar geriau biskvitą trupinti, maišyti su mascarpone ar rududu ir rankomis formuoti rutuliukus?
Nes nužiūrėjau paprastas silikonines nedideles formeles. Sakau pritaikyčiau šiam reikalui. Arevitos įrangoj nužiūrėjau www.arevitosiranga.lt. Bet galvoju gal vistik geriau pačiai formuoti rankomis iš trupinukų? gal galit pasidalinti patirtim  :ax


Nedarau, bet kiek teko ragaut tai keptos formelės skoniu nusileido negu sausainiainiai su maskarpone ar trupinto biskvito.
Atsakyti
Apie cake popsus reikėtų diskutuoti šioje temoje
„Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops, receptai, puošimas”

Gal gerbiama moderatorė galėtų perkelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 11 rugsėjo 2013 - 13:39
QUOTE(likta @ 2013 09 03, 15:10)
Anoks čia sviestas- augalinių riebalų mišinys. Kokia prasmė naudoti ne sviestą. Save gerbianti namų šeimininkė ar kepėja- nekeistų

Aš klausiau būtent apie mažesnio riebumo sviestą, o pastarojo ir augalinio riebalų mišinio sudėtys skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 09 11, 15:39)
Aš klausiau būtent apie mažesnio riebumo sviestą, o pastarojo ir augalinio riebalų mišinio sudėtys skiriasi.


o koks yra mažo riebumo sviestas?
ta prasme pavadinimas?
nes arba nekreipiau dėmesio arba liesesnis būna tik rieblų mišinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 11, 16:45)
o koks yra mažo riebumo sviestas?
ta prasme pavadinimas?
nes arba nekreipiau dėmesio arba liesesnis būna tik rieblų mišinys  g.gif


Štai toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 09 11, 14:52)
Štai toks:

Kiek esu skaiciusi, ir laida ziurejau, tai svieste negali buti maziau kaip 82,5 riebalu, jej maziau tai jau ne sviestas ax.gif
Papildyta:
O dar , galima patikrinti, kai buna saldytuve pokelis, tai pabandykite ispausti su pirstu, tikram svieste, tai sunku padaryti, o jej primaisyta kasko, tai lengvai galima padaryti duobute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugsėjo 2013 - 15:42
Sveikos, kepejėlės. Esu naujokė tortų kepime, todėl norėčiau labiau patyrusių paklausti. Kepsiu snickers torčiuką nedidelei šeimos šventei, labai nemėgstu tos tortų dengimo masės, kokiu skaniu kremu dar dažniausiai dengiate tokį tortą ? Gal kokiu sviestas+Rududu ? Atsiprašau jei kartojasi klausimas blush2.gif , ačiū, kas nepatingės pagelbėti ir atsakys 4u.gif
Atsakyti