Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 21:27)
Kepu snikers tortą. Nusipirkau štai tokį Rududu. Bet jis man toks įdomaus skonio, lyg į kartumą. Visada pati virdavau kondensuotą pieną, tai bijau, kad nesugadintų to pertepimo skonio. Ar darėt kas su tokiu Rududu? Ar nesijaus to kartumo kai pastovės tortas?
user posted image


as visada toki perku.
ner buves keisto kokio skonio
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 09 05, 22:03)
as ir darau su tokiu, tik nebuna jis kartus g.gif gal galiojimas blogas ar kur kiauras ipakavimas?
o siaip biskvitui tinka ir ROKISKIO karamelizuotas, bet jis netiks kremui, o Rududu tinka pilnai viskam smile.gif

Žiūrėjau į galiojimus. Du pirkau, tai negalėjo abu pasitaikyt kiauri biggrin.gif Kai pati virdavau, tai jie man kažkokie saldesni būdavo, nei Rududu smile.gif O tie kažkokie kitokie smile.gif Ačiū, matyt tik man taip atrodo, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 22:24)
Žiūrėjau į galiojimus. Du pirkau, tai negalėjo abu pasitaikyt kiauri biggrin.gif  Kai pati virdavau, tai jie man kažkokie saldesni būdavo, nei Rududu  smile.gif O tie kažkokie kitokie smile.gif  Ačiū, matyt tik man taip atrodo, viskas gerai 4u.gif


man jis irgi kartokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2013 09 05, 22:42)
man jis irgi kartokas  mirksiukas.gif

paskutiniu metu, jis keistas buna doh.gif
viena kart papuole susicukravus, vien cukraus kristalai doh.gif
kita kart kaskoks skystis buna aplink dezutes viduje
tai per skystas, tai buna kietas kaip akmuo unsure.gif
nauduoju ji pastoviai, bet kaskas su juo netaip , ir skonis jo skiriasi nuo pagaminimo partijos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos 4u.gif
Išsirinkau turtingą kavos tortą, reikia kad būtų nemažas.
Didziausia mano forma kvadratine 25*25 cm. Pagal kurią normą imti produktų kiekius, mažesnę (skirta 25 skersmens tortui) ar didesniąją (skirta 30*30 tortui) ?
ačiū
Atsakyti
Laba diena,
labai mėgstu gaminti, o ypač saldumynus, tad mano artimųjų aplinkoje niekam klausimo nekyla kas kokia nors proga atgabens tortą.
Labai norisi nudžiuginti švenčiantįjį, tad rekuosi jų mėgiamą saldumyną. Štai ir susidūriau su bėda - žmogus ypatingai mėgo tortą "Jaunystė". Deja, nepamenu jo, tiesiog žinau, apie to žmogaus svajingus prisiminimus: kad jis buvo morengas, kuris buvo traškus ir tuo pačiu tąsus viduje ir... - žodžiu, net pasakoja taip, lyg ragautų.

Kepėjos, labai prašau padėkite atskleisdamos receptą, duodamos patarimus kaip išgauti reikiamą konsistenciją morengų ir kt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2013 09 07, 12:56)
Sveikos kepejos 4u.gif
Išsirinkau turtingą kavos tortą, reikia kad būtų nemažas.
Didziausia mano forma kvadratine 25*25 cm. Pagal kurią normą imti produktų kiekius, mažesnę (skirta 25 skersmens tortui) ar didesniąją (skirta 30*30 tortui) ?
ačiū


aš kepiau apvalioj formoj 26cm, tai torto svoris ant ne maistinių svarstyklių nepuošto buvo 2,6 kg.
Atsakyti
Mergaities,

gal kas turi issisaugujusi tortuko recepta su maskarpones suriu, maciau pas kaska bloge, jis buvo sviesus ir ant virsaus uogos ligtai juodu ar gal raudonu serbentu buvo ??? labai noreciau isbandyti, nes turiu maskarpones surio, o receptuko, kaip ticia nerandu sad.gif arba koki nors panasu receptuka kas pasiulys ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 08, 16:10)
Mergaities,

gal kas turi issisaugujusi tortuko recepta su maskarpones suriu, maciau pas kaska bloge, jis buvo sviesus ir ant virsaus uogos ligtai juodu ar gal raudonu serbentu buvo ??? labai noreciau isbandyti, nes turiu maskarpones surio, o receptuko, kaip ticia nerandu sad.gif arba koki nors panasu receptuka kas pasiulys ? 4u.gif

Gal čia rasite, kas Jums patinka.
Mane suviliotų šis receptas. niekad nenusivyliau šios blogerės receptais.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 09 08, 15:50)
Gal čia rasite, kas Jums patinka.
Mane suviliotų šis receptas. niekad nenusivyliau šios blogerės receptais.

ACIU labai 4u.gif
ir radau savo, kuri ieskojau, nes man labai gyre ji, bet tik dabar perskaiciau, kad biskvito kepti nereikia, o sausainai naudojami, reikes isbandyti sita ir jusu siuloma, nes turiu dvi dezutes maskarpones, tai sia savite abu ir isbandysiu smile.gif tik idomu kokiu sausainiu geriau pirkti siam tortui ? g.gif http://www.sonatinos...uodaisiais.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 rugsėjo 2013 - 16:15
Sveikos merginos

Turiu iskepti tortuka skirta ir teciui ir dukrai, viena, gal kokiu minciu turetumet.Aciukas
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 08, 17:13)
ACIU labai 4u.gif
ir radau savo, kuri ieskojau, nes man labai gyre ji, bet tik dabar perskaiciau, kad biskvito kepti nereikia, o sausainai naudojami, reikes isbandyti sita ir jusu siuloma, nes turiu dvi dezutes maskarpones, tai sia savite abu ir isbandysiu smile.gif tik idomu kokiu sausainiu geriau pirkti siam tortui ? g.gif  http://www.sonatinos...uodaisiais.html

Labai individualu, pagal Jūsų skonį. Man kartu su juodaisiais serbentais derėtų šokolado poskonis, tad rinkčiausi Selgos šokoladinius, manau, tiktų ir avižiniai sausainaii labai, tačiau nesu bandžiusi pagrindui, tad nežinau ar konsistencija ta pati. Na, visgi, svarstau, jog smulkinčiau meduolius avižinius - jie beprotiškai skanūs ir blenderio pagalba išgauti galima įvairaus didumo trupinius. Smulkiausieji taptų pagrintu, keletą didesnių trupinukų palikčiau tiesiog maloniam traškėjimui skanaujant.
Atsakyti