Mergaites) is ko stovinti pimpaliuka lipdyt???
ACIU
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 15, 17:53)
is pustu ryziu daro sake, as nebandzius
Mergaites, kepu biskvita Rafaelo svajonei, pagal Olesta, gal pasakys kas ant greicio, kiek laiko preliminariai kepat? As idejau i 190 orkaite, tai iskilo graziai, virsus jau rusvas, ale kad viduj tesla sumazinau dabar iki 150, 20 min jau kepa,kiek laiko dar laikyt? Nesinoretu virsaus apdegint
QUOTE(piene_66 @ 2013 06 16, 17:32)
Mergaites, kepu biskvita Rafaelo svajonei, pagal Olesta, gal pasakys kas ant greicio, kiek laiko preliminariai kepat? As idejau i 190 orkaite, tai iskilo graziai, virsus jau rusvas, ale kad viduj tesla sumazinau dabar iki 150, 20 min jau kepa,kiek laiko dar laikyt? Nesinoretu virsaus apdegint
kaip tik kepiau anadien, pagal recepta 35min 190C, bet as po kokiu 10min sumazinau karsti iki irgi kokiu 150C nes daresi labai rudas, bet kepimo laiko nekeiciau - palikau tom 35min, iskepe puikiai
QUOTE(munyt @ 2013 06 16, 17:38)
kaip tik kepiau anadien, pagal recepta 35min 190C, bet as po kokiu 10min sumazinau karsti iki irgi kokiu 150C nes daresi labai rudas, bet kepimo laiko nekeiciau - palikau tom 35min, iskepe puikiai
Aciu munyt, o isplakta grietine ir sviesta su kondensuotu sumaisius dar reikia plakt mikseriu, ar tiesiog sumaisyt gerai?
Jooo, smegduobe iskepe zodziu, issiunciau vyra i parde biskvitu, nes kremas liuksinis tortukas namu reikmem, sueis ir pirktinis biskvitas, nesigadinsiu nervu jau ant nakties...
QUOTE(piene_66 @ 2013 06 16, 18:17)
Jooo, smegduobe iskepe zodziu, issiunciau vyra i parde biskvitu, nes kremas liuksinis tortukas namu reikmem, sueis ir pirktinis biskvitas, nesigadinsiu nervu jau ant nakties...
jejgu tortukas keptas sau, tai ir toki galima buvo sunauduoti
Man irgi taip buvo, kai pirma syki bandziau, tai supjauciau biskvitus , aptepiau ir viskas liuks, skonis nenukentejo
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 16, 19:54)
jejgu tortukas keptas sau, tai ir toki galima buvo sunauduoti
Man irgi taip buvo, kai pirma syki bandziau, tai supjauciau biskvitus , aptepiau ir viskas liuks, skonis nenukentejo
Zinok, nebutu iseje net ir namu reikmem...zemiausioj vietoj storis tik kaip vienam biskvitui, nebut iseje supjaustyt. Sutepiau pirktinius, normaliai kita karta reiks badyt kept is puses teslos, per du kartus o mano kepta biskvita ir panaudojom, supjausciau krastus, tai vaikai kiemo akimirksniu sudorojo
kaip jau minejo is pustu ryziu, is pastilazo, ar is "bulvytes" mases (sausainiu ar biskvito trupiniai+grietinele), man asmeniskai pastarasis pats paciausias nes lygiausiai gaunasi
QUOTE(piene_66 @ 2013 06 16, 18:40)
Aciu munyt, o isplakta grietine ir sviesta su kondensuotu sumaisius dar reikia plakt mikseriu, ar tiesiog sumaisyt gerai?
mano orkaite gera bet siam biskvitui labai kaprizinga todel ji visad kepu atskirais bisvitais arba bent per du kart
QUOTE(piene_66 @ 2013 06 16, 18:17)
man jis kiek kartu kepiau tiek su kepurele kepe kildamas, galvojau toks ir liks, bet paskui isemus is leto ta kuprele nusileidzia, bet labai lygiai, niekas nesusmenga, nors orkaite savo pasigirt tikrai negaliu, gal beda kazkur kitur, kad susmenga
As kepiau is Kirbes Medaus torto. Skrituliukais pjausciau biskvita ir libdziau i boksta. Ilgu iesmuku sutvirtinau per visa ugi ir paslepiau. Susistovejo tortukas ir liuks laikesi. Dar ir ,,kamuoliukus'' sonuose didokus padariau - padejo siek tiek prilaikyti.
Papildyta:
Klausimelis.
Noriu BEZE krema nudazyti ryskia sodria geltona spalva maistiniais dazais. Kiek teko naudoti dazus kremui - ju gan nemazai reikia ideti, norist sodrios spalvos. O paskui dar ir liezuvis puse dienos buna spalvotas.. Gal yra tokiu dazu, kurie pastovejus kremui - nebenudazo liezuvio? Pvz pirktines cukrines mases - jos jau yra iskart nudazytos pardavimui, bet liezuvio nei trupucio nenudazo.
Aciukas is anksto.
KLAUSIMAS NR 2.
Kokiais dazais butu imanoma nudazyti BEZE taip RYSKIAI?
http://threedailydel...07/sun-cake.jpg
Kokiais dazais butu imanoma nudazyti BEZE taip RYSKIAI?
http://threedailydel...07/sun-cake.jpg