Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 20, 12:41)
Dekui uz greita atsakyma.. Taip tortukus ir mes valgom visuomet antra trecia diena, bet sitokio torto nesu darius ir mane truputi neramina, kad nepagestu skonis, nepradetu rugti, kad grietinele nepradetu vandenyti , dar turetu but ir kiviu tarp braskiu,vynuogiu ir kitu uogu/vaisiu, bet kiviai isvis mane gazdina, jie rugstoki!  blush2.gif ..rafaelo neieina vaisiai,uogos. O juodame miske vysnios koncervuotos buna  g.gif  tai kaip nesulyginama..

Aš esu dėjus šviežias braškes į jogurtas+grietinele pertepimą, tai bijodama, kad prasidės rūgimas kepiau valgymo dienos išvakarėse, bet po to to tortuko gabaliukas išbuvo 3 ar 4 dienas nepkeitęs skonio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 20 rugpjūčio 2013 - 21:25
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 20, 22:24)
Aš esu dėjus šviežias braškes į jogurtas+grietinele pertepimą, tai bijodama, kad prasidės rūgimas kepiau valgymo dienos išvakarėse, bet po to to tortuko gabaliukas  išbuvo  3 ar 4 dienas nepkeitęs skonio


4u.gif ... As isties Labai pergyvenu iki Dabar dar doh.gif , suteptas stovi saldytuve, net dekoravau pusiau saldytuve pusiau istraukta, dar mintis buvo, o jei tokiems tortams vaisius nupilti zele, ir Kai uzsidengs zele plevele juos sudet I krema.. g.gif


Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 10:52)
4u.gif ... As isties Labai pergyvenu iki Dabar dar  doh.gif , suteptas stovi saldytuve, net dekoravau pusiau saldytuve pusiau istraukta, dar mintis buvo, o jei tokiems tortams vaisius nupilti zele, ir Kai uzsidengs zele plevele juos sudet I krema.. g.gif

Manau viskas bus gerai, jei stovės šaltai, šiluma įtakoja rūgimą.





Norėčiau paklausti reikia dviaukščio vyšninio karamelinio 6-7kg galvoju 28 ir 22 formose kept (pirmas auuukštas aaaukštas, antras žemas turi būt) gal yra geresnių variantų, kad pataikyt į svorį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 21 rugpjūčio 2013 - 17:15
SOS!!! 4u.gif
GAL KASNORS TURI RECEPTUKA: DESERTINE PLOMBYRINE VARSKE? aRBA: DESERTINE SVELNI VARSKE?
Per google nei vieno neradau. sad.gif
Aciukas uz bet kokia info. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2013 08 21, 18:00)
SOS!!!  4u.gif
GAL KASNORS TURI RECEPTUKA: DESERTINE PLOMBYRINE VARSKE? aRBA: DESERTINE SVELNI VARSKE?
Per google nei vieno neradau. sad.gif
Aciukas uz  bet kokia info.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Varškinis gaivumėlis tinka?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 21, 20:59)

Aciu labai, bet ten jau reikia tureti ta PLOMBYRINE VARSKE. sad.gif Jos skonis tikrai skiriasi nuo paprastos varskes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2013 08 21, 18:00)
SOS!!!  4u.gif
GAL KASNORS TURI RECEPTUKA: DESERTINE PLOMBYRINE VARSKE? aRBA: DESERTINE SVELNI VARSKE?
Per google nei vieno neradau. sad.gif
Aciukas uz  bet kokia info.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siaip jau tokios varskes nepasigaminsit, jos yra pirkti beveik kiekvienam prekybos centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir jos sudėtis su begale E
Atsakyti
Pati nebandžiau, bet manau kažkas panasaus gautųsi gerai sutrynus varškę (su mixeriu ar blenderiu/trintuvu) ir sumaišius su plakta grietinėle. Plius norimi priedai (vaisiai/uogos).
Beje, anksčiau matydavau desertinės varškės be E, dabar jau neberandu. Manau tie E skirti konservuoti šviežius vaisius ir uogas, kurių būna pridėta kaip priedų, o ne skonio gerinimui.
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 08 22, 12:52)
Pati nebandžiau, bet manau kažkas panasaus gautųsi gerai sutrynus varškę (su mixeriu ar blenderiu/trintuvu) ir sumaišius su plakta grietinėle. Plius norimi priedai (vaisiai/uogos).
Beje, anksčiau matydavau desertinės varškės be E, dabar jau neberandu.  Manau tie E skirti konservuoti šviežius vaisius ir uogas, kurių būna pridėta kaip priedų, o ne skonio gerinimui.

as darau panasiai, kadangi varskes pastoviai namie turiu kaimiskos, tai gerai ja sublenderiuoju ir imaisau siek tiek kondensuoto pieno, gaunasi puikiausia varske, kuria naudoju tortams, pyragams good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutexx: 22 rugpjūčio 2013 - 13:47
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 21, 18:13)
Manau viskas bus gerai, jei stovės šaltai, šiluma įtakoja rūgimą.


Norėčiau paklausti reikia dviaukščio vyšninio karamelinio 6-7kg galvoju 28 ir 22 formose kept (pirmas auuukštas aaaukštas, antras žemas turi būt) gal yra geresnių variantų, kad pataikyt į svorį?


As tai daryciau arba 26-18 arba 24-26. Jei labai auksta apacia tai antrasis variantas. Tik dar neaisku kas yra aukstas tortas? Pas mane normalus yra apie 10cm, kai kam jis jau aukstas. Tai tokiu atveju tada daryk 26-18
Atsakyti
na va,apsireiskiu,gerai laiket kumscius,Medutis superinis buvo,minkstutis,susistovejes thumbup.gif
Atsakyti