QUOTE(kristar @ 2013 08 02, 17:30)
Na man tai atrode tesla kaip tik tokia perdaug tirsta, netgi galvojau ar neperdaug miltu ir pirma kai kepiau biskvita tai ilgokai dar pastovejo isjungus orkaite. Kazkur paskaiciau, kad gali but del to kad dejau ne soda, o kepimo miltelius

.
jo tesla ir buna tikrai tirstoka, pagal kitu. as viska darau pagal recepta, naudoju soda, gesinu ja toje pacioje grietineje kai sudedu, tiksliai visad sveriu viska

dazniausiai naudoju viskam panevezio grietine bet ji man cia kiek pertirsta, tai keiciu TIKRA grietine 30proc. bet ne tokia tirsta

tik iskepta dar karsta is kart isimu-nelaikau, nebuna laiko, man orkaite dirba

nesukrinta. jei biskvitas buvo tikrai iskepes sukristi neturejo, jei jis buvo labai issiputes o isemus kiek nusileido-tada viskas ok, kita syk bandykit kiek zemesneje temp. kepti, reik prie savo orkaites priprasti, dar aisku priklauso ir nuo blekuciu kur kepat ir nuo ju dydzio.