Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Mulana @ 2014 11 15, 13:33)
Mano klausimas,jei pavyktu jas isisnaikinti pas kosmetologe ar poto galeciauvel du kartus i menesi eiti i soliariuma. Prasau,nesiulykite jokiu kremu,pudru ir t.t negaliu as ju naudoti. verysad.gif

Iš asmeninės patirties manau, kad vos tik veidas gaus soliariumo - dėmės išryškės sad.gif
Pati mėgstu įdegį, šįmet daug keliavau ir gražiai įdegiau, bet veidą visą laiką tepu SPF50. Soliariumą taip pat žiemą aplankau, bet veidą pridengiu rankšluosčiu.
Manau, dėmės ir saulė ar soliariumas - nieko gero, deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 11 15, 11:05)
Iš pradžių tepiau tik kaktą, nes ten didžiausios dėmės. paskui porą savaičių tepiau visą veidą galvojau, kad nieko blogo nebus, oda nėra jautri, visas veidas "pašviesės".  Bet pas mane palei nosį yra nedidelio laipsnio rožinė. Aplinkiniai nepastebi, bet aš tai laaabai matau. Kosmetologė sakė nebetepti, nes AHA tik dar labiau paskatins raudonumą. Tepti tik ant dėmių.

O kiekviena diena tepate? Tik vakarais? Po kiek laiko pradejo demeles svieset? 4u.gif
Atsakyti
o be kremu, darzoviu ir mikrodermabraziju ar esate kitokiu proceduru kas nors bande?
Atsakyti
gal yra bandžiusių Naruko Apple seed and tranexamic acid liniją?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 03, 00:24)
gal yra bandžiusių Naruko Apple seed and tranexamic acid liniją?

Bandyti neteko, bet Naruko produktai nepigūs, kaip juos galvojat siųstis, kad neapmokestintų?
Atsakyti
Na, tarkim, http://m.ebay.com/it...4230?nav=SEARCH, nemokamas siuntimas. Išeina apie 57 lt. Gal kas nors pasikeitė? Anksčiau apmokestindavo nuo 75 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 03, 17:29)
Na, tarkim, http://m.ebay.com/it...4230?nav=SEARCH, nemokamas siuntimas. Išeina apie 57 lt. Gal kas nors pasikeitė? Anksčiau apmokestindavo nuo 75 lt g.gif

Keitėsi tik valiuta, dabar virš 22€ apmokestina, tai šis nepapuls tikrai 4u.gif
Jei bandysit, papasakokit įspūdžius, aš prijaučianti rytietiškai kosmetikai.

Pastaruoju mentu dėmių neblukinu niekuo, nes jos išsisėjusios po visą veidą, neturi aiškaus kontūro, tai pablunka visas veidas, o kontrastas lieka toks pats, kokia prasmė. Tik saugausi saulės kiaurus metus. Vienintelė priemonė, kurios norėčiau - tai koks nors stebuklas, sulyginantis veido spalvą. Bet tokio neradau kol kas.
Atsakyti
Jau trys metai kaip kovoju su pigmentinėmis dėmėmis ir vienintelės priemonės, kurios man kažkiek padeda, yra Noreva "Trio white" kremas, "Retin-A", Skin Doctors "SD White and Bright" ir "Gamma Hydroxy" bei kelis kartus į savaitę citrinos įtrinimas ir palaikymas maždag pusvalandį. Naudojau įvairiausias priemones - pigiausias ir brangiausias, dariausi mikrodermabraziją (kuri, beja, tik atvėrė nemažą kapiliarų tinklą ant nosies) ir padariusi išvadas supratau, kad iki galo dėmių panaikinti nepavyks niekada, belieka tik rasti geriausiai jas balinančias priemones ir itin vengti tiesioginių saulės spindulių. Ir soliariumo, žinoma doh.gif "šlovė" dėmėms gun_bandana.gif
Atsakyti

Jau trys metai kaip kovoju su pigmentinėmis dėmėmis ir vienintelės priemonės, kurios man kažkiek padeda, yra Noreva "Trio white" kremas, "Retin-A", Skin Doctors "SD White and Bright", Eucerin "Even brighter" bei kelis kartus į savaitę citrinos įtrinimas ir palaikymas maždag pusvalandį. Dar vakuminiai veido valymai tam kartui neblogai pagerina situaciją. Naudojau įvairiausias priemones - pigiausias ir brangiausias, dariausi mikrodermabraziją (kuri, beja, tik atvėrė nemažą kapiliarų tinklą ant nosies) ir padariusi išvadas supratau, kad iki galo dėmių panaikinti nepavyks niekada, belieka tik rasti geriausiai jas balinančias priemones ir itin vengti tiesioginių saulės spindulių. Ir soliariumo, žinoma doh.gif "šlovė" dėmėms gun_bandana.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ispudziais kaip sia ziema kovojau su dememis . pasidariau 3 rugstines proceduras ,luposi silpnokai tai po ju dar mikrodermaabrazija . Po sitos proceduros zenkliai prasviesejo demes ,kai kurios dingo ,kitos sumazejo.Dar atradau kremuka su 20 % AHA rugsties ,tai tamsesnes demes vis patepu ,ir oda toje vietoje laikas nuo laiko atsisloksniuoja ,nusilupa. Rezultatai tikrai geri gavos ,dabar tik lieka saulutes saugotis 4u.gif Atradau saunia kosmetologe ,pasiryzusia visai isnaikint mano "dryzius " .
Atsakyti
Gal kas salinot pigmentines demes lazeriu? Ar patenkintos? Ar neatsiranda vel is naujo?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 15, 11:36)
Gal kas salinot pigmentines demes lazeriu? Ar patenkintos? Ar neatsiranda vel is naujo?

Buvusi kolegė šalinosi, tai vienoj vietoj dingo, bet kitoj atsirado doh.gif
Atsakyti