As net nezinau tiksliai is kur nuo siu metu pas mane tos demes ant veido atsirado.Ar tai nuo kontraceptiku,kuriuos pakeiciau metu pradzioje,ar tai kad mam dermabrazija dare keliskartus velyva pavasari,kai saulute jau sviete gerokai
Jaudaug metu porakartu i menesi vaikstau i soliariuma,nesmano odosspalva tokia pilka,na negrazi,kaip serganti atrodau,o kadangi nei pudru,nei cc nei bb nei savaimio idegimo negaliu naudoti,man tai vienintele iseitis,lazdos neperlenkiu nesu super idegusi,tik taip siek pagyvinu veiduka,prasau neteiskite
Sia vasara,poatostogu veidukas dar labiaupasikeite,pigmentines demes atsirado pavasari,o po atostogu ir aplink lupas taip patamsejo isvis veidas labai labai netolygus,plemuotas pasidare,nors apsauga 50 tepiausi.
Dabar atlikau rugstini pilinga ir dermabrazija,na ir rudumas praejo,tik tos demeles pavieniui likoir didesnes.
Mano klausimas,jei pavyktu jas isisnaikinti pas kosmetologe ar poto galeciauvel du kartus i menesi eiti i soliariuma. Prasau,nesiulykite jokiu kremu,pudru ir t.t negaliu as ju naudoti.