Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Blue moon @ 2014 10 10, 18:41)
Man BB kremai taipogi sulygina, bet ne visi, vienas is tu, kad ir kaip keista, bet Maybelline rozinis. Drauge kovoja su pigmentinemis demelemis, ji naudoja kauke veidui, tris kartus per savaite, tikrai svieseja. Vitaminas c pagrindine sudedamoji dalis.

Galit pasidomėti kokia tai kaukė? Reikėtų tikslaus pavadinimo. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as kovoju su kasmet besiplecianciomis pigmentinemis dememis...paciu paciausiu priemoniu dar neradau verysad.gif cia kaip uzburtas ratas-atrodo jau kaip ir blunka jos-bet ateina pavasaris vasara ir vel kaip rude vaikstau...gal esat kas girdeje ar naudoje Dr.Spiller whitening de pigmentor creme ? Niekur nerandu kur jis parduodamas ir kokia kaina tai gal cia tik pas kosmetologe galim tokiu isigyt? jokios reikalingos info google neismeta nei atsiliepimu jokiu ner...drauge kazkur buvo gavus meginuka tokio kremo tepdavo tik demes sako sviesejo... bigsmile.gif tai ir ieskau gal ir man jo reik? g.gif dar biodroga seruma ziurejau nuo pigmentiniu demiu,tik jau kainaaa brangoka man bet atsiliepimai geri... kaip jums,gal ka galit pasakyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherryll @ 2014 11 02, 14:08)
Sveikos,ir as kovoju su kasmet besiplecianciomis pigmentinemis dememis...paciu paciausiu priemoniu dar neradau verysad.gif  cia kaip uzburtas ratas-atrodo jau kaip ir blunka jos-bet ateina pavasaris vasara ir vel kaip rude vaikstau...gal esat kas  girdeje ar naudoje Dr.Spiller whitening de pigmentor creme ? Niekur nerandu kur jis parduodamas ir kokia kaina tai gal cia tik pas  kosmetologe galim tokiu isigyt? jokios reikalingos info google neismeta nei atsiliepimu jokiu ner...drauge kazkur buvo gavus meginuka tokio kremo tepdavo tik demes sako sviesejo... bigsmile.gif tai ir ieskau gal ir man jo reik? g.gif  dar biodroga seruma ziurejau nuo pigmentiniu demiu,tik jau kainaaa brangoka man bet atsiliepimai geri... kaip jums,gal ka galit pasakyt? mirksiukas.gif

Shiseido intensive anti- spot serum realiai veiksmingas...vasara be apsaugu pabuvau saulej ir isistaisiau ryskias pigmentines demes tarp antakiu ir ant skruostikauliu...be toninio kremo niekur iseit nebegalejau ir tai neuzmaskuodavo normaliai cool.gif tai va, pazystama Kristianos konsultante, parekomendavo Shiseido seruma...galvojau panaudosiu pries eidama pas kosmetologe ir per 2 men pigmentacija zymiai sumazejo thumbup.gif galiu drasiai eiti i gatve ir be maskavimo, nes demes vos matosi, pas kosmetologe taip ir nenuejau blush2.gif ...kaina 319LT, bet realiai verta...
gaila tik, kad kiek suprantu, gavus saules tos demes vel islenda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 12:20)
gaila tik, kad kiek suprantu, gavus saules tos demes vel islenda verysad.gif

Išbandžiau daug ką, ir veikia daugelis balinančių priemonių, deja - tik iki kito pavasario, tai nebematau prasmės tasškyt šimtus, jei žiemą ir taip dėmės pablunka.
Šiuo metu labiausiai rūpinuosi apsauga nuo saulės, Lietuvoje tai ir elementaraus BB kremo pakanka, o kuo saugotės šiltuose kraštuose? Vichy BB kremas su SPF 50 visai neblogas, bet riebokas, diskomfortas su juo, norėtųsi malonesnės priemonės.
Atsakyti
va va ir as taip manyciau-nusvyra rankos sioje kovoje doh.gif prisiskaiciau cia kiek moterys istaske visokioms proceduroms ir kremams,bet negali atsikratyti demiu tai irgi pritariu,kad lieka tik saugotis visus metus saules,ziema jos tikrai kazkiek pablunka savaime,bet ale apsisukus ir vel svajoju ka cia dar pasidaryti kad turet grazia oda lotuliukas.gif bet...kito veido gi neuzsidesi lotuliukas.gif ech,beviltiska...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 11 02, 14:42)
kremo pakanka, o kuo saugotės šiltuose kraštuose?

Neteko bandyti kurios nors kremo iš Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen? Jų siūlomų kremų SPF spektras platus, nuo 45 iki 100.smile.gif
Pati, jei reikėdavo veidui, vasarai pirkdavau su didžiausiais SPF. Lyginant su kitais produktais, skirtais apsaugai nuo saulės, šitie - malonūs ant veido, gerokai lengvesni, ne riebalai tokie (nors atsiliepimų taip pat yra visokių). Ir nuo saulės saugo tikrai labai gerai. Ant viršaus tada jau įprastinis kremas, maskuoklis ar dar kas pagal poreikius.
Atsakyti
Labai gerai pigmentines dėmes šalina agurkai. Mano mama išsinaikino jas. Kai jau atsiranda agurkų, tai jį ima kokį peraugusį, atsipjauna griežinėlį ir su juo valė veidą. Tikrai labai padėjo smile.gif
Pati nebandžiau, tik kartais pasitrinu, kai noriu skaistesnės odos blush2.gif
Atsakyti
Aš nuo pigmentinių naudoju Neostrata lotion Plus 15AHA . Lyg ir mažėja. tepsiu toliau iki pavasario. Bet kiekis tai laaabai didelis-200ml. aš per mėnesį ne pilnai 15 ml tesunaudojau kaktą tepdama.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 lapkričio 2014 - 15:00
QUOTE(tura @ 2014 11 13, 09:58)
Aš nuo pigmentinių naudoju Neostrata lotion Plus 15AHA . Lyg ir mažėja. tepsiu toliau iki pavasario. Bet kiekis tai laaabai didelis-200ml. aš per mėnesį ne pilnai 15 ml tesunaudojau kaktą tepdama.
user posted image

Kiek kartu per savaite tepate? Tik demeles ar visa veida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 lapkričio 2014 - 15:01
Iš pradžių tepiau tik kaktą, nes ten didžiausios dėmės. paskui porą savaičių tepiau visą veidą galvojau, kad nieko blogo nebus, oda nėra jautri, visas veidas "pašviesės". Bet pas mane palei nosį yra nedidelio laipsnio rožinė. Aplinkiniai nepastebi, bet aš tai laaabai matau. Kosmetologė sakė nebetepti, nes AHA tik dar labiau paskatins raudonumą. Tepti tik ant dėmių.
Atsakyti
As net nezinau tiksliai is kur nuo siu metu pas mane tos demes ant veido atsirado.Ar tai nuo kontraceptiku,kuriuos pakeiciau metu pradzioje,ar tai kad mam dermabrazija dare keliskartus velyva pavasari,kai saulute jau sviete gerokai unsure.gif
Jaudaug metu porakartu i menesi vaikstau i soliariuma,nesmano odosspalva tokia pilka,na negrazi,kaip serganti atrodau,o kadangi nei pudru,nei cc nei bb nei savaimio idegimo negaliu naudoti,man tai vienintele iseitis,lazdos neperlenkiu nesu super idegusi,tik taip siek pagyvinu veiduka,prasau neteiskite 4u.gif
Sia vasara,poatostogu veidukas dar labiaupasikeite,pigmentines demes atsirado pavasari,o po atostogu ir aplink lupas taip patamsejo isvis veidas labai labai netolygus,plemuotas pasidare,nors apsauga 50 tepiausi.
Dabar atlikau rugstini pilinga ir dermabrazija,na ir rudumas praejo,tik tos demeles pavieniui likoir didesnes.
Mano klausimas,jei pavyktu jas isisnaikinti pas kosmetologe ar poto galeciauvel du kartus i menesi eiti i soliariuma. Prasau,nesiulykite jokiu kremu,pudru ir t.t negaliu as ju naudoti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2014 11 09, 18:36)
Labai gerai pigmentines dėmes šalina agurkai. Mano mama išsinaikino jas. Kai jau atsiranda agurkų, tai jį ima kokį peraugusį, atsipjauna griežinėlį ir su juo valė veidą. Tikrai labai padėjo  smile.gif 
Pati nebandžiau, tik kartais pasitrinu, kai noriu skaistesnės odos  blush2.gif

Pritariu, agurkas, po to bulve, ir dar istrynimas su citrina, po antros vasaros tokiu intensyviu trynimu, as jau galiu pasakyti, kad kazin ar tie kremai geriau padeda.

Atsakyti