Pigmentines dėmeles šalina deimantinė mikrodermabrazija.
Deimantinė dermabrazija - tai naujas sprendimas, tinkantis bet kokio amžiaus odai. Jos metu saugiai pašalinamos suragėjusios negyvos epidermio ląstelės, šlifuojamas odos relijefas, ko pasekoje oda tampa lygesnė ir skaistesnė. Taip taip pat žadinama odos regeneracija, pagerėja odos kvėpavimas, mityba, pagerėja drėgmės pasisavinimas, stiprėja odos stangrumas, elastingumas. Sumažėja raukšlelės, mažėja odos nelygumas, šviesėja pigmentinės dėmelės, nyksta randeliai po snuogų.
Ją atlieka kosmetologės, arba galima pagelbėti sau namuose NUBRILLIANCE prietaisu:
http://www.homemicro...n-system-review
Juos galima apžiūrėti ir įsigyti NTC (namų technikos centre) Senukuose.
http://www.e-senukai...ist_tab=actions
QUOTE(Mulana @ 2014 08 31, 13:13)
Sakykit,ar gali atsirasti pigmentines demes pakeitus kontraceptines tabletes.Ar gali is viso nuo ju atsirasti tokios demeles ant veido? Jei taip, kaip man dabar su jomis kovoti,pakeisti kontraceptikus ir grizti prie senuju juk neuztenka
Aš galvoju, kad pigmentinės dėmės man kaip tik ir atsirado nuo kontraceptikų. Jau seniai jų nebegeriu, o pasekmės liūdnos ir niekaip negaliu išsnaikinti jų...
asta11 as jau keturis kartus dariausi ta deimantine mikrodermabrazija ir nieko ji man nepadejo,kazkiek aplygino kuriam laikui veida ir tiek,o dabar praejus 3 menesiams po mikrodermabrazijos,atrodo,kad nieko daryta nebuvo. Demes nedingo,net ir padidejo kazkiek Dabar ieskau kito budo kaip jas isnaikinti,nes deimantine mikrodermabrazija nusivyliau,gal rudeniop dar ir darysiu,bet kad panaikintu pigmentines demeles tikrai netikiu.
Gal kas šalinot pigmentines dėmes Aleksandrito lazeriu? Būtų ydomų išgirsti nomonę apie rezultatus
Tema kažkodėl visai numirusi, nors pats laikas kovoti su pigmentinėm dėmėm Labai norėčiau, kad pasidalintų savo patirtimi su jomis kovojančios agresyvesnėmis priemonėmis tokiomis kaip lazeris ar pan. Aš šiandien apdorojau pradžiai lazeriu plotelį kaktos srityje ir lauksiu rezultatų. Būtų šaunu jei pasidalintų savo patirtimi išbandžiusios šią procedūrą, ydomu kokie lazeriai veiksmingesni, na ir labiausiai domintų kokia jūsų nuomone (iš patirties) geriausia klinika Lietuvoje atliekanti šias procedūras. Labai lauksiu patarimų šiuo klausimu, nes skelbiu karą pigmentinėm dėmėms
Merginos ,o kokius dienai naudojat kremus?
Vasara naudojau vichy su 50 spf,ziemai norejau isigyt sios kompanijos bb spf 25,bet netiko
butu idomu suzinot apie bb ar cc kremus(as pudrosnenaudoju),labia domina butent sie kremai,kad maskuoru pigmentines demes.
Laukiu jusu atsiliepimu
Vasara naudojau vichy su 50 spf,ziemai norejau isigyt sios kompanijos bb spf 25,bet netiko
butu idomu suzinot apie bb ar cc kremus(as pudrosnenaudoju),labia domina butent sie kremai,kad maskuoru pigmentines demes.
Laukiu jusu atsiliepimu
QUOTE(luli @ 2014 10 10, 11:57)
Merginos ,o kokius dienai naudojat kremus?
Laukiu jusu atsiliepimu
Laukiu jusu atsiliepimu
Man kiek bandžiau, nei BB, nei CC pigmentinių dėmių nemaskuoja. Jie sulygina veido spalvą, suteikia švytėjimo (nuo firmos priklauso), bet maskuoja tik pudros.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 10, 17:41)
Man kiek bandžiau, nei BB, nei CC pigmentinių dėmių nemaskuoja. Jie sulygina veido spalvą, suteikia švytėjimo (nuo firmos priklauso), bet maskuoja tik pudros.
Man sulygina veido oda,uztenka bb kremo,zinoma renkuosi pagal atspalvi,imu vidutini,dabar noriu isigyt cc krema veidui,planuoju,dar koki seruma,kuris sviesina pigmentines demes,bet veidui kremo ieskau net ziema,su nemazesne 30spf apsauga.(gal mano pigmentines demes near labia ryskios,kad uztenka bb kremo )
Man BB kremai taipogi sulygina, bet ne visi, vienas is tu, kad ir kaip keista, bet Maybelline rozinis. Drauge kovoja su pigmentinemis demelemis, ji naudoja kauke veidui, tris kartus per savaite, tikrai svieseja. Vitaminas c pagrindine sudedamoji dalis.
Man tik BB kremai užmaskuoja ir laikosi visą dieną - bet tik korėjietiški. Ir SPF jų nemažas, naudoju jau keletą metų, tai dėmės kaip ir neryškėja, deja, plinta po visą veidą
[quote=Miaška,2014 10 10, 19:42]
Man tik BB kremai užmaskuoja ir laikosi visą dieną - bet tik korėjietiški. Ir SPF jų nemažas, naudoju jau keletą metų, tai dėmės kaip ir neryškėja, deja, plinta po visą veidą
[/quot
Gal galetumete imesti siu kremu pavadinimus?
kaip tik esu paieskose bb arba cc kremo veidui
[/quot
QUOTE(luli @ 2014 10 10, 18:51)
Mėčiau jau nekart, galiu pakartot, mėgstamiausias šiuo metu - Missha Cho Bo Yang, Missha Real Complete, dar Etude House man tinka ir patinka. Siunčiuosi iš ebay, 50 ml pakuotės užtenka virš metų, naudojant kasdien.