As visgi nusipirkau Noreva piestuka ir kauke pigmentuotai odai.
Naudoju 2 diena, kolkas nesimato nieko
Ar apie si krema kalbejo? Gal kas zino?
http://www.d-pharma....dark-spots.html
http://www.d-pharma....dark-spots.html
QUOTE(Kidman @ 2014 04 08, 14:45)
Su pigmentinem demem kovojau du metus...turejau gana didele deme ant kaktos ir paakiuose...Isbandziau ivairiu priemoniu, isleidau daug pinigu ivairiems kremams, kol galiausiai kreipiausi i gyd. Jazukeviciu Verkiu klinikoj. Jis pasiule stebuklingojo kremuko Pigmanorm, kuri ten pat klinikoj ir isigyjau - kainavo 120 lt atrodo. Sio kremo taip paprastai niekur negausite..Kaip suprantu LT vaistinese jo nera. Pagooglinus kiek radau - tai galima bandyti ji parsisiusti is JAV.
Na, o mano patirtis su siuo kremu yra tokia, kad po 3-ju savaiciu naudojimo mano demes paakiuose isnyko visai, o ant kaktos dar vos vos matosi, todel dar tesiu kremo naudojima kol visai isnyks ir mano "didzioji" ant kaktos. Pradzioj oda nuo sio kremo tikrai buvo sudirginta, labai pleiskanojo pora dienu, tada padariau poros dienu pertrauka. Po pertraukos oda jau geriau reagavo i Pigmanorma.. Taip pat turiu naudoti kasdiena (saule ar lietus - nesvarbu) apsaugini krema, kuris apsaugo nuo UVB ir UVA - tai yra toks kuris turi titano oksida ir cinka (kaip ir buvo jau cia SM mineta). Tai gi, atrodo, kad vis tik yra budu kaip kovoti su sia problema ir aisku pagrindine uzduotis saugotis saules kad neatsirastu nauju... Tai tiek
Taip pat anglu kalba radau nemazai atsiliepimu apie Pigmanorm.
Na, o mano patirtis su siuo kremu yra tokia, kad po 3-ju savaiciu naudojimo mano demes paakiuose isnyko visai, o ant kaktos dar vos vos matosi, todel dar tesiu kremo naudojima kol visai isnyks ir mano "didzioji" ant kaktos. Pradzioj oda nuo sio kremo tikrai buvo sudirginta, labai pleiskanojo pora dienu, tada padariau poros dienu pertrauka. Po pertraukos oda jau geriau reagavo i Pigmanorma.. Taip pat turiu naudoti kasdiena (saule ar lietus - nesvarbu) apsaugini krema, kuris apsaugo nuo UVB ir UVA - tai yra toks kuris turi titano oksida ir cinka (kaip ir buvo jau cia SM mineta). Tai gi, atrodo, kad vis tik yra budu kaip kovoti su sia problema ir aisku pagrindine uzduotis saugotis saules kad neatsirastu nauju... Tai tiek
Taip pat anglu kalba radau nemazai atsiliepimu apie Pigmanorm.
QUOTE(ovone @ 2014 07 03, 07:30)
Laba, taip, kalbejau apie si krema. Tik deja deja..mano demes sugryzo. Buvom atostogaut, nors ir tepliojausi kremu nuo saules su dideliu spf, nepadejo apsaugoti. Mano veidelis ir vel margas. Tad, turbut visos priemones padeda tik laikinai-kol nepasirodai sauleje..
Gaila, taip tikejaus, geri atsiliepimai buvo.. Nuejau i soliariuma tris kartus ir paakiuose tamsios demes.. Pries tris metus intensyviai deginausi soliariumuose ir nieko nebuvo, o dabar siaubas.. Neisivaizduoju nuo ko taip galejo nutikti..
QUOTE(Kidman @ 2014 07 03, 07:44)
Laba, taip, kalbejau apie si krema. Tik deja deja..mano demes sugryzo. Buvom atostogaut, nors ir tepliojausi kremu nuo saules su dideliu spf, nepadejo apsaugoti. Mano veidelis ir vel margas. Tad, turbut visos priemones padeda tik laikinai-kol nepasirodai sauleje..
QUOTE(ovone @ 2014 07 03, 09:41)
Gaila, taip tikejaus, geri atsiliepimai buvo.. Nuejau i soliariuma tris kartus ir paakiuose tamsios demes.. Pries tris metus intensyviai deginausi soliariumuose ir nieko nebuvo, o dabar siaubas.. Neisivaizduoju nuo ko taip galejo nutikti..
Gal kontraceptikus geriat? Nes man suveikė kontraceptikai plius soliariumas, pirma dvi dėmės paakiuose ir viena ant kaktos, o dabar jau visas veidas kaip žemėlapis, nors nei kt nebegeriu, nei į soliariumą nevaikštau.
Būtų labai įdomu sužinot, ar egzistuojz būdas išnaikinti tas dėmes visam laikui, o ne iki kito pavasario.
QUOTE(O.r.c.h.i.d.e.j.a @ 2014 06 24, 10:05)
tam kartui nusviesino ir tiek?
norejau paklausti nusispirkau ekologiska kremuka su SPF, isisgandau baltas kremas, dazo oda baltai ar ir kiti kremai nuo saules su SPF tokie?
tipo toks: baltumas neisitrina i oda.o lieka baltas atspalvis
norejau paklausti nusispirkau ekologiska kremuka su SPF, isisgandau baltas kremas, dazo oda baltai ar ir kiti kremai nuo saules su SPF tokie?
tipo toks: baltumas neisitrina i oda.o lieka baltas atspalvis
Nežinau kaip dėl ekologiškų, naudoju paprastus, ką randu vaistinėje.
Ir toks Avene kremas ir Avene emulsija - visi jie tokie balti. Atrodo lyg kremas nesusigeres i odą. Netgi priduoda toki mėlyną atspalvį odai. Ant viršaus visą laiką turiu teptis pudra, kitaip atrodau kaip pameles lavonas.
Ir tai... Kartą buvau ofise, kur apšvietimas kažkoks neaiškus padarytas, šiuolaikinės lempos, tai pamačius save veidrodyje nustėrau - nors ir su pudra atrodžiau pamelusiu veidu.
Dabar naudoju Bioderma kremą spf 50, bet su spalva štai tokį. Ir nors tas atspalvis nemaskuoja, bet nėra to melynumo. Ant viršaus aišku tepu krempudra, kad kažkiek užmaskuoti.
[quote=O.r.c.h.i.d.e.j.a,2014 06 22, 19:54]
man asmeniskai joks BB neuzmaskuoja, tik gera pudryte
o kokia pudra gerai maskuojancia radote? as vis paieskose,
Clinique even beter meginau, matosi tas rudumas, arba melynas veidas arba seseliuotas ir purvinas lieka
sako kad Lancome neblogai maskuoja su tuo maskuokliu virsuje, bet gal yra dar variantu?
mano demes issisejo po visa veida, atrodau suvargusi ir ne pagal metus pasenusi, ir man liudna jau, nes nera priemoniu
Clinique even beter meginau, matosi tas rudumas, arba melynas veidas arba seseliuotas ir purvinas lieka
sako kad Lancome neblogai maskuoja su tuo maskuokliu virsuje, bet gal yra dar variantu?
mano demes issisejo po visa veida, atrodau suvargusi ir ne pagal metus pasenusi, ir man liudna jau, nes nera priemoniu
[quote=Pichouette,2014 07 19, 15:36]
[/quote]
naudoju MUFE pudryte, man pudruoja
jau zaidziu lyg 3 savaite su Noreva priemonemsis, tai tikrai pasviesejo veidukas
naudoju + veido krema nuo saules.
[/quote]
naudoju MUFE pudryte, man pudruoja
jau zaidziu lyg 3 savaite su Noreva priemonemsis, tai tikrai pasviesejo veidukas
naudoju + veido krema nuo saules.
QUOTE(ovone @ 2014 07 03, 08:30)
Taip naudojau šį kremą iš daktaro pirktą. Jame 5 proc. hidrochinono. Bet galiu pasakyti, kad dėmes išnaikino tam kartui, ir toliau "nesėkmingai" kovoju su šitom prakeiktom dėmėm. Neradau vėl atsiradus dėmėms, kur pirkti pigmanorm, tai alfa hydrox kremą naudojau-irgi padėjo. Jeigu sugalvotumėt naudoti pigmanormą, tai vasaros metu tik nakčiai naudokite (ir aplink akis atsargiai) ir dieną kremu su SPF 50 tepkite, nes gausis priešingas efektas, jei paklius saulės.
QUOTE(Kicka @ 2014 07 22, 14:57)
Taip naudojau šį kremą iš daktaro pirktą. Jame 5 proc. hidrochinono. Bet galiu pasakyti, kad dėmes išnaikino tam kartui, ir toliau "nesėkmingai" kovoju su šitom prakeiktom dėmėm. Neradau vėl atsiradus dėmėms, kur pirkti pigmanorm, tai alfa hydrox kremą naudojau-irgi padėjo. Jeigu sugalvotumėt naudoti pigmanormą, tai vasaros metu tik nakčiai naudokite (ir aplink akis atsargiai) ir dieną kremu su SPF 50 tepkite, nes gausis priešingas efektas, jei paklius saulės.
o gal galit pasidalit is kur pirkot alfa hydrox kremą ? ar siuntet, is kur?
QUOTE(jolitajolita @ 2014 08 27, 21:59)
o gal galit pasidalit is kur pirkot alfa hydrox kremą ? ar siuntet, is kur?
Aš siunčiuosi iš www.iherb.com
Sakykit,ar gali atsirasti pigmentines demes pakeitus kontraceptines tabletes.Ar gali is viso nuo ju atsirasti tokios demeles ant veido? Jei taip, kaip man dabar su jomis kovoti,pakeisti kontraceptikus ir grizti prie senuju juk neuztenka