Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(rasosrasotos @ 2014 01 06, 00:44)
Dekui uz atsakyma.
Parasykit po kurio laiko ar patenkinta rezultatu. Kokiam mieste daret sia procedura, ar imanoma po jos pasirodyti darbe?

Procedura dariausi Kaune,po proceduros geriau zmonese nesirodyt:)man naikino trys pigmentines demes,mazdaug po puse cm skersmens,tai tikrai labai nekaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2014 01 05, 12:07)
As dabar esu,savo pigmentines demes pasisalinus su azotu.Norejau salinti su lazeriu,bet gydytoja rekomendavo,kaip veiksmingesni si buda.Nu ka galiu pasakyt,jau savaite atrodau tragiskai,is pradziu buvo pusles,dabar sasai.Sake,rezultatas matysis po menesio,laukiu:)

Kur daretes? Galima i AZ info?

QUOTE(rasosrasotos @ 2014 01 05, 23:44)
Dekui uz atsakyma.
Parasykit po kurio laiko ar patenkinta rezultatu. Kokiam mieste daret sia procedura, ar imanoma po jos pasirodyti darbe?

Ir mane tas pats domina... rolleyes.gif
Atsakyti
Va dar ka radau senoj temoj apie pigmentines demes:

O mano (jau galvojau beviltišką veidą, nes niekas nebepadėjo kovoje su tom bjauriom dėmėm) išgelbėjo profesorius Jazukevičius Verkių klinikoje Vilniuje (www.verkiuklinika.lt).
Taigi pirmą savaitę tepiausi neostratos geliu, antrą-kremu Pigmanorm- ir mano veidas kaip naujas:) Ačiū gydytojui!!!
Na šiek tiek buvo suerzinta oda, kol gydžiausi, bet tai menkniekis, kai pagalvoji, kad per 2 metus kiek pinigų sukišau į visokius kremus, ir ko neišbandžiau, ir kokiais sluoksniais pudros teko tą veidą maskuoti, kad nors kažkiek pasislėptų ta melazma.
Tai va, problemos nebeturiu, tik kai atsiras saulė, turėsiu saugotis su apsauginiais kremais, kurie savo sudėtyje turi du metalus- titano oksidą ir cinką ir 50 SPF. Dažniausiai pigesniuose apsauginiuose kremuose būna tik titano oksidas, o jis nesulaiko atrodo UVB spindulių, kurie patenka į gilesnius odos sluoksniu ir suaktyvina melaniną, ko pasekoje vėl išlenda pigmentinės dėmės.

Idomu, ar kuri naudojot Pigmanorm? Kiek ieskau internete, randu tik sena informacija, gal jau jo negalima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2014 01 14, 00:12)
Va dar ka radau senoj temoj apie pigmentines demes:

O mano (jau galvojau beviltišką veidą, nes niekas nebepadėjo kovoje su tom bjauriom dėmėm) išgelbėjo profesorius Jazukevičius Verkių klinikoje Vilniuje (www.verkiuklinika.lt).
Taigi pirmą savaitę tepiausi neostratos geliu, antrą-kremu Pigmanorm- ir mano veidas kaip naujas:) Ačiū gydytojui!!!
Na šiek tiek buvo suerzinta oda, kol gydžiausi, bet tai menkniekis, kai pagalvoji, kad per 2 metus kiek pinigų sukišau į visokius kremus, ir ko neišbandžiau, ir kokiais sluoksniais pudros teko tą veidą maskuoti, kad nors kažkiek pasislėptų ta melazma.
Tai va, problemos nebeturiu, tik kai atsiras saulė, turėsiu saugotis su apsauginiais kremais, kurie savo sudėtyje turi du metalus- titano oksidą ir cinką ir 50 SPF. Dažniausiai pigesniuose apsauginiuose kremuose būna tik titano oksidas, o jis nesulaiko atrodo UVB spindulių, kurie patenka į gilesnius odos sluoksniu ir suaktyvina melaniną, ko pasekoje vėl išlenda pigmentinės dėmės.

Idomu, ar kuri naudojot Pigmanorm? Kiek ieskau internete, randu tik sena informacija, gal jau jo negalima isigyti?

Galit parašyti kas tai per kremas? Kokios firmos, kur ieškoti? g.gif
Atsakyti
Su pigmentinem demem kovojau du metus...turejau gana didele deme ant kaktos ir paakiuose...Isbandziau ivairiu priemoniu, isleidau daug pinigu ivairiems kremams, kol galiausiai kreipiausi i gyd. Jazukeviciu Verkiu klinikoj. Jis pasiule stebuklingojo kremuko Pigmanorm, kuri ten pat klinikoj ir isigyjau - kainavo 120 lt atrodo. Sio kremo taip paprastai niekur negausite..Kaip suprantu LT vaistinese jo nera. Pagooglinus kiek radau - tai galima bandyti ji parsisiusti is JAV.
Na, o mano patirtis su siuo kremu yra tokia, kad po 3-ju savaiciu naudojimo mano demes paakiuose isnyko visai, o ant kaktos dar vos vos matosi, todel dar tesiu kremo naudojima kol visai isnyks ir mano "didzioji" ant kaktos. Pradzioj oda nuo sio kremo tikrai buvo sudirginta, labai pleiskanojo pora dienu, tada padariau poros dienu pertrauka. Po pertraukos oda jau geriau reagavo i Pigmanorma.. Taip pat turiu naudoti kasdiena (saule ar lietus - nesvarbu) apsaugini krema, kuris apsaugo nuo UVB ir UVA - tai yra toks kuris turi titano oksida ir cinka (kaip ir buvo jau cia SM mineta). Tai gi, atrodo, kad vis tik yra budu kaip kovoti su sia problema ir aisku pagrindine uzduotis saugotis saules kad neatsirastu nauju... Tai tiek smile.gif
Taip pat anglu kalba radau nemazai atsiliepimu apie Pigmanorm.
Atsakyti
Gal kas išsamiai domėjosi,ar vartojamas betakarotinas pakenktų ir skatintų daugiau dėmių atsiradimą?
Anksčiau nuolat vartodavau pavasarį ir būdavau patenkinta gražiu įdegiu,tačiau praeitais metais jau abejojau,nes rodėsi,kad pigmentinių dėmių tik daugėja ir ne tik ant veido.
Atsakyti
Kokias kremines pudras naudojant, kad paslėpti pigmentines dėmes?
Kokios yra vertos dėmesio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 04 09, 13:04)
Gal kas išsamiai domėjosi,ar vartojamas betakarotinas pakenktų ir skatintų daugiau dėmių atsiradimą?
Anksčiau nuolat vartodavau pavasarį ir būdavau patenkinta gražiu įdegiu,tačiau praeitais metais jau abejojau,nes rodėsi,kad pigmentinių dėmių tik daugėja ir ne tik ant veido.

Man gydytoja buvo patarus pagert betakarotina,gal sulygins veido spalva.. Bet rezultatas gavos toks ,kad demes greiciau patamsejo ,panasu kad ir prasiplete.
Atsakyti
Aš irgi turiu dvi dideles dėmes (atsirado po nėštumo) ant žandų. dabar kai prasidėjo vasara tai jos labai paryškėjo doh.gif . Atrodo kad tokios spalvos skaistalais pasitepiau doh.gif , nervina jos mane. Nes nesu mėgeja kiekvieną dieną tepti pudra, bet jei netepu atrodo negražiai.

Tai kaip suprantu jos visam gyvenimui, jei išnaikinsiu paskui visa gyvenima tepti reiks brangius kremus, kad jos vėl neišryškėtu.
Atsakyti
Vaistinėse pasirodė nauja serija Lucidin,skirta kovai su pigmentinėmis dėmėmis.
http://www.iwostin.pl/lucidin/
user posted image
Gal yra jau bandžiusių?
Lenkijoje jau senokai parduodama,kainos irgi pigesnės gerokai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 06 21, 13:59)
Vaistinėse pasirodė nauja serija Lucidin,skirta kovai su pigmentinėmis dėmėmis.
Gal yra jau bandžiusių?
Lenkijoje jau senokai parduodama,kainos irgi pigesnės gerokai.

Prieš kelis metus mėginau Iwostin priemones - tiesa, kitas - nuo pigmentinių, tai efektas buvo kaip ir nuo daugelio kitų priemonių: tolygiai nušviesėjo visa veido oda, kontrastas tarp normalios odos ir dėmių nesumažėjo. Mano bėda ta, kad dėmės it žemėlapis, neturi aiškių kontūrų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 06 21, 23:43)
Prieš kelis metus mėginau Iwostin priemones - tiesa, kitas - nuo pigmentinių, tai efektas buvo kaip ir nuo daugelio kitų priemonių: tolygiai nušviesėjo visa veido oda, kontrastas tarp normalios odos ir dėmių nesumažėjo. Mano bėda ta, kad dėmės it žemėlapis, neturi aiškių kontūrų.

is Jusu pasakymo nebeaisku ar pasvesejo ar nepasvesejo?
Atsakyti