Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 18, 20:25)
Bet Nr. 1 kaip tik ir yra "Natural beige", Nr. 2 - "Calm beige"... g.gif
Beje, ar kas naudojot kurį nors kremą CC? blush2.gif
Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif

Aha, tu teisi doh.gif , bet tas "calm" - tamsesnis. Natural visokius ten lorealius ir bodyšopus naudojau, kai dar azijietiškų bb nebuvau atradusi.

CC įspūdžio nepadarė, vienas pats, be bb, man neužmaskuoja pakankamai schmoll.gif

Kad jau ruduo, tai ėmiausi kas antrą vakarą pylinguotis, gal greičiau tos dėmės pabluks, nors žiemą į žmogų panaši pabūsiu... doh.gif
Atsakyti
Miaška, pasidalink info.
Kaip naudoti tą tavo kremą alpha hydrox spot light?
Tepti tik pigmentines vietas? Kitas vietas tepti įprastu kremu?
O jei pas mane kakta kaip koks žemėlapis su salomis.... doh.gif
Nemoku paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 10 24, 22:06)
Miaška, pasidalink info.
Kaip naudoti tą tavo kremą alpha hydrox spot light?
Tepti tik pigmentines vietas? Kitas vietas tepti įprastu kremu?
O jei pas mane kakta kaip koks žemėlapis su salomis.... doh.gif
Nemoku paaiškinti.

Nereikia aiškinti - atrodau lygiai taip pat, vis bandžiau išsiaiškint pati, kaip gi tepti biggrin.gif
Idealu - tepti tik dėmes, man tas praktiškai neįmanoma, todėl po anos žiemos pastebėjau, kad išbluko ne tik dėmės, bet ir oda aplink jas, o kontrastas liko gan ryškus: rusvos dėmės baltos odos plotuose.
Nebežinau ką daryt... nebenaudoju nieko šį rudenį, tik šveitiklį ir rūgštinius kremus visam veidui.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 10 25, 20:40)
Nereikia aiškinti - atrodau lygiai taip pat, vis bandžiau išsiaiškint pati, kaip gi tepti biggrin.gif
Idealu - tepti tik dėmes, man tas praktiškai neįmanoma, todėl po anos žiemos pastebėjau, kad išbluko ne tik dėmės, bet ir oda aplink jas, o kontrastas liko gan ryškus: rusvos dėmės baltos odos plotuose.
Nebežinau ką daryt... nebenaudoju nieko šį rudenį, tik šveitiklį ir rūgštinius kremus visam veidui.

Na va...
O aš pagalvojau, kad bandysiu tepti. Bandysiu pataikyti tik ant dėmių.

Beje, kokius kremus naudoji?
Pavadinimus parašyk. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 10 25, 22:41)
Na va...
O aš pagalvojau, kad bandysiu tepti. Bandysiu pataikyti tik ant dėmių.

Beje, kokius kremus naudoji?
Pavadinimus parašyk.  blush2.gif

Bandyk - gal taviškės ne tokios, kaip Norvegijos fiordai. Kol maniškės buvo tik kelios, tai ir kontūrai gan aiškūs buvo, bet dabar išplito po visą veidą, neryškios, bet ir kontūrai visi išplaukę, taškais išėję... doh.gif

Sunaudojau Life-Flo-Health-Retinol-A, patiko, po jo vos vos pasilupdavo oda, kartais užsitepu lumixyl-glycopeel-20-brightening-exfoliating-lotion, šitas tai smarkokai kanda man. Dar kartą į kelias dienas pilinguoju Azelique-Age-Refining-Skin-Polish.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 10 26, 19:01)
Bandyk - gal taviškės ne tokios, kaip Norvegijos fiordai. Kol maniškės buvo tik kelios, tai ir kontūrai gan aiškūs buvo, bet dabar išplito po visą veidą, neryškios, bet ir kontūrai visi išplaukę, taškais išėję... doh.gif

Sunaudojau Life-Flo-Health-Retinol-A, patiko, po jo vos vos pasilupdavo oda, kartais užsitepu lumixyl-glycopeel-20-brightening-exfoliating-lotion, šitas tai smarkokai kanda man. Dar kartą į kelias dienas pilinguoju Azelique-Age-Refining-Skin-Polish.

As irgi Lumixyli turejau, tik meginukus tokius supakuotus, tai kazkiek gal padejo, bet originali akuote tai kazkur apie 700 lt kainuoja ir kur ja isigyti?
Atsakyti
4u.gif Turiu ta pacia problema su pigmentacija. Is pradziu buvo tik vienoje puseje ant kaktos, bet dabar visa kakta zemelapi primena ir siek tiek ant skruostu. Labiausiai isryskeja nuo pirmu pavasariniu spinduliu. Naudoju krema SPF 50 ir balinamaji seruma nuo hiperpigmentacijos KIELS. Efekto jokio. Padaugejo dar per sia vasara. Ta seruma naudojau tik ziema-apie 5 menesius.
Idomu ar esate kuri bandziusi OBAGI sistema naudoti. Girdejau nemazai geru atsiliepimu, bet mano oda labai sausa ir jautri tad turiu siokiu tokiu abejoniu g.gif Sumokesiu kruva pinigu, o jei netiks...
Atsakyti
Ar naudojot kas Noreva Trio White priemones nuo pigmentacijos? blush2.gif
Atsakyti
siandien turiu gauti forever prausikli su vitaminu c ir seruma mazinanti pigmentines demes, pradesiu ir as su jomis kova 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti ar kuri bande salinti pigmentines demes lazeriu, kokie atsiliepimai? Pernai ziema kosmetologe naikino demes rugstimis, dare 2 proceduras. Pigmentines demes tepe stipresne rugstimi nei visa veida. Abu kartus nuo demiu nusilupo storesnis sluoksnis odos, jos pasviesejo, bet visai neisnyko. Vasara tepiau veida bioterm spf50, demes nepatamsejo, bet noriu ju visai atsikratyti. Ka patarsit?

Dar esu girdejusi, kad demes salina azotu, kaip ir karpas, bet ant veido baisoka. o gal kuri si buda bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 04 sausio 2014 - 14:11
QUOTE(rasosrasotos @ 2014 01 04, 15:08)
Sveikos,
Noriu paklausti ar kuri bande salinti pigmentines demes lazeriu, kokie atsiliepimai? Pernai ziema kosmetologe naikino demes rugstimis, dare 2 proceduras. Pigmentines demes tepe stipresne rugstimi nei visa veida. Abu kartus nuo demiu nusilupo storesnis sluoksnis odos, jos pasviesejo, bet visai neisnyko. Vasara tepiau veida bioterm spf50, demes nepatamsejo, bet noriu ju visai atsikratyti. Ka patarsit?

Dar esu girdejusi, kad demes salina azotu, kaip ir karpas, bet ant veido baisoka. o gal kuri si buda bandet?

As dabar esu,savo pigmentines demes pasisalinus su azotu.Norejau salinti su lazeriu,bet gydytoja rekomendavo,kaip veiksmingesni si buda.Nu ka galiu pasakyt,jau savaite atrodau tragiskai,is pradziu buvo pusles,dabar sasai.Sake,rezultatas matysis po menesio,laukiu:)
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2014 01 05, 13:07)
As dabar esu,savo pigmentines demes pasisalinus su azotu.Norejau salinti su lazeriu,bet gydytoja rekomendavo,kaip veiksmingesni si buda.Nu ka galiu pasakyt,jau savaite atrodau tragiskai,is pradziu buvo pusles,dabar sasai.Sake,rezultatas matysis po menesio,laukiu:)

Dekui uz atsakyma.
Parasykit po kurio laiko ar patenkinta rezultatu. Kokiam mieste daret sia procedura, ar imanoma po jos pasirodyti darbe?
Atsakyti