QUOTE(Ametise @ 2017 07 16, 17:25)
o as pasidziaugsiu , kad po TCA rugstinio pylingo veido oda labai susitvarke ,demiu kaip ir neliko. Odos atspalvis nera visai lygus ,bet nepalyginsi koks buvo
. o va kaktai nepadejo ,vis dar plemuota. Po valymo praejo .. gal 2 ar 3m , neatsinaujino. O balinantys kremai ,pagal mano patirti ,tik pinigu ismetimas. Kazkas klause del Norewa kremu ,bandziau ,nepasviesino .
o pas ka/kur daretes TCA pylinga?
mastau isbandyt si varianta...
QUOTE(Aistela85 @ 2017 10 28, 20:13)
<p>Kokia numirusi tema:(</p><p>Taigi, prisiskaiciusi geru atsiliepimu apie Era Estetic klinika, tenais naikinausi lazeriu ir as pora mazyciu pigmentiniu demeliu veide..ar isnyko kolkas negaliu pasakyti,nes tik antra diena po proceduros,tose vietose atrodo lyg lengvai pabrozdinta. Tik kas nepatiko,kad matosi kur naikinta lazeriu,ten tokios lyg zaizdeles matosi,tai matau kad nera panaikinta visas pigmentines demes plotas..krastai kazkodel napaliesti lazerio..tai nezinau ar dermatologe nedamate ar kodel neatliko proceduros visam pigmentines demes plotui per viena procedura:( ir taip matosi abiejose pigmentinese demese:( tai isivazduoju kai sugis,vistiek bus like pigmentines demes likuciu..del sito likau labai nusivylusi gydytoja:(</p><p></p><p>Dar norejau veide pasinaikinti ir daugiau pigmentiniu demiu,kurios lb sviesios,bet man sukelia diskomforta..pvz aplink burna tokia patamsejusi/pageltusi oda..taciau tai vietai proceduros nedare..sake neverta,nes nepasinaikins ale.. tai man labai keista,tai kuom tuomet veide galima panaikinti demes,patamsejimus, nei lazeris (pasak gydytojos) nepadetu...</p>
Aistela, kaip Jusu rezultatai, ar graziai sugijo? ar reikes antro karto?