QUOTE(Hiver @ 2013 06 12, 21:52)
P.S. O koks jo SPF kad visa diena saugo? Ar jus ji atnaujinat laikas nuo laiko?
QUOTE(Miaška @ 2013 06 12, 23:26)
aš perku ne mažiau kaip SPF30, nors turiu ir SPF45. O kadangi jis padengia veidą kaip krempudra, tai neatnaujinu ir pilnai pakanka iki vakaro.
QUOTE(Hiver @ 2013 06 15, 12:33)
Del pudros poveikio tai tikiu, bet ar uztenka tokio filtro visai dienai? Nes kiek zinau tai jie ten pagal valandas kazkaip skaiciuojasi, su 30 filtru ar ne 2-3 valandas tik galima isbut?
Tai jeigu 8 ryto pasitepat...........
?
QUOTE(Miaška @ 2013 06 15, 17:05)
Dėmės netamsėja, tai užtenka gal. Deja - dauginasi ir be ekstremalaus naikinimo, plinta kasmet vis daugiau, nors neryškėja.
O jeigu bandytumet naudot SPF pagal visas rekomendacijas, ne tik is ryto, o atnaujinant pagal nurodyta valandu skaiciu... gal demes taip nebesiplestu?
Galimai tas pletimas yra butent del nepakankamos apsaugos, nes nerysketi jos gali ir del to kad toks jau melanino maksimalus kiekis yra jau uzkoduotas odoje, iki juodaodzio juodumo matyt nebetamses...
QUOTE(asssandra @ 2013 07 25, 21:59)
Kadangi ziema neblukinau pigmentiniu demiu, tai tik pries gera menesiuka, paskaitinejusi sita temute, pameginau kovoti su tomis nelabosiomis
Uui, as tai vasara palieku ramybej oda siuo klausimu, be rugsejo nekisiu nagu prie naikinimo, buvau jau karta prisizaidus.
Dabar tik apsauga, apsauga, apsauga...
Dar karta pakartosiu savo klausima kasdien besidazancioms merginoms:
Kaip jus derinat SPF kremu naudojima ir ju atnaujinima su kosmetikos naudojimu?
Ar jus krema atnaujinat laikas nuo laiko?
Kitas kosmetikos priemones naudojat tokias kaip sausa ar biri pudra, bronzantas, skaistalai? Nes man idomu butent kaip merginos su tuo visu per diena dorojasi, nesusitvarkau as.
Kada kuo tepates, kiek tepat kremo ir kokio stiprumo, kaip derinat su kosmetika, ka po ko darot ir kas kiek laiko, ir taip visos dienos begyje. Ypac domina atsiliepimai tu, kurios kas ryta eidamos i darba dazosi. Labai, labai lauksiu jusu nuomoniu nes sitoje srityje mazai tesigaudau.