Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Sunreja @ 2016 05 19, 13:10)
Priminkit, prasau, ka Jus naudojat?  4u.gif

Naudoju du kremus su SPF 50+
Naudoju jau kelis metus, žiemą-vasarą, neišeinu į lauką nepasitepus spf 50+
Nesvarbu - lauke lyja, sninga, kepina saulė ar debesuota... Be kremo nei žingsnio laukan. Gaila, kad vėlai tai supratau. Bučiau anksčiau supratus, gal nebūtų tokių pigmentinių dėmių veide...
Kol atradau kas tinka... Beje atrodo šiame forume ir radau atsiliepimus apie juos.

1. SVR Clairial SPF50+
Šis patinka tuo, kad gerai jį įtrinus nepalieka mėlyno/balto veido. Susigeria gerai. Aišku reikia kantrybės luktelti kol gerai susigers, tik tada tepti ant viršaus ką norisi..
Tiesa, būna ant viršaus užsitepu dar kreminę pudrą arba birią. Na su kremine aišku vasarą kai karšta būna, kad pradeda blizgėti. Bet aš dar neradau tokios priemonės, kad man iš vis veidas išbūtų 8 val. ir neblizgėtų.
Dar ir kosmetologė pasakė, kad mano poros greit kemšasi, tad šis kremas mano odai tinka, nes jis Non comedogenic. Fragrance-free. Paraben-free.

2. Lierac Sunific Suncare Extreme Invisible Cream SPF 50+. Šis blogiau įsitrina, sakyčiau labiau normaliai ar sausai odai tinka. Bet man žiemai jis buvo kaip tik. Blogiau įtrinus į odą (arba būna, kad per daug užsitepu), veide lieka vos vos matomas baltas atspalvis. Pasibaigs, daugiau nepirksiu turbūt.

Beje, pas mane nėra poreikio dažytis kasdien, maskuoti veidą iki paskutinės dėmės. Tad nežinau kaip šie kremai "gulėtų" po visa dekoratyvine kosmetika...

Dėl mėlyno/balto veido turėjau kelis kartus didelę gėdą. Naudojau tada iš Avene kremą. Ant viršaus dar tepdavau kreminę pudrą. Prie dienos šviesos atrodo nieko lyg ir... Bet kartą direktoriaus kabinete, kur kažkokios lempos buvo naujoviškos pamačiau save veidrodyje. Atrodžiau kaip mėlynas lavonas. Nesvarbu, kad ant viršaus buvau kreminę uždėjus ir birios ant viršaus...
O jei neužsitepdavau kreminės, tai lauke saulėtą dieną manęs ne kartą paklausė žmonės - kodėl mano veidas mėlynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 19 gegužės 2016 - 18:22
Pabandykit makiazo pagrinda su spf 40 mirksiukas.gif ji naudojant demes neparyskejo nuo Ispanijos saules, o ir toninis kremas daug graziau tepasi, nei ant paprastu kremu nuo saules 4u.gif

http://www.chanel.co...le-blanc-140263
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2016 05 19, 20:44)
Pabandykit makiazo pagrinda su spf 40  mirksiukas.gif ji naudojant demes neparyskejo nuo Ispanijos saules, o ir toninis kremas daug graziau tepasi, nei ant paprastu kremu nuo saules 4u.gif

Man per mazai spf 40. Na dar ziemai gal gal... Bet vasarai tai tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 20, 00:51)
Man per mazai spf 40. Na dar ziemai gal gal... Bet vasarai tai tikrai ne.

tarkim SPF 30 sulaiko 96,7% UVB spinduliu, SPF 60 atitinkamai 98,3%...taigi ar tie keli papildomi % apsaugos nuo pigmentacijos labai abejoju...aisku, kiekvieno situacija individuali, bet daugeliu atveju, tame tarpe ir man pilnai uztenka spf40, kad demes neislystu ir vasara 4u.gif
Atsakyti
Pabandykit makiazo pagrinda su spf 40  mirksiukas.gif ji naudojant demes neparyskejo nuo Ispanijos saules, o ir toninis kremas daug graziau tepasi, nei ant paprastu kremu nuo saules 4u.gif

Ar nekemsa poru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 20, 15:52)
Ar nekemsa poru?  smile.gif

nekemsa, bet mano oda i sausesne puse, neproblematiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 19, 19:18)
Naudoju du kremus su SPF 50+
Naudoju jau kelis metus, žiemą-vasarą, neišeinu į lauką nepasitepus spf 50+
Nesvarbu - lauke lyja, sninga, kepina saulė ar debesuota... Be kremo nei žingsnio laukan. Gaila, kad vėlai tai supratau. Bučiau anksčiau supratus, gal nebūtų tokių pigmentinių dėmių veide...
Kol atradau kas tinka... Beje atrodo šiame forume ir radau atsiliepimus apie juos.

1. SVR Clairial SPF50+
Šis patinka tuo, kad gerai jį įtrinus nepalieka mėlyno/balto veido. Susigeria gerai. Aišku reikia kantrybės luktelti kol gerai susigers, tik tada tepti ant viršaus ką norisi..
Tiesa, būna ant viršaus užsitepu dar kreminę pudrą arba birią. Na su kremine aišku vasarą kai karšta būna, kad pradeda blizgėti. Bet aš dar neradau tokios priemonės, kad man iš vis veidas išbūtų 8 val. ir neblizgėtų.
Dar ir kosmetologė pasakė, kad mano poros greit kemšasi, tad šis kremas mano odai tinka, nes jis Non comedogenic. Fragrance-free. Paraben-free.

2. Lierac Sunific Suncare Extreme Invisible Cream SPF 50+. Šis blogiau įsitrina, sakyčiau labiau normaliai ar sausai odai tinka. Bet man žiemai jis buvo kaip tik. Blogiau įtrinus į odą (arba būna, kad per daug užsitepu), veide lieka vos vos matomas baltas atspalvis. Pasibaigs, daugiau nepirksiu turbūt.
Beje, pas mane nėra poreikio dažytis kasdien, maskuoti veidą iki paskutinės dėmės. Tad nežinau kaip šie kremai "gulėtų" po visa dekoratyvine kosmetika...

Dėl mėlyno/balto veido turėjau kelis kartus didelę gėdą. Naudojau tada iš Avene kremą. Ant viršaus dar tepdavau kreminę pudrą. Prie dienos šviesos atrodo nieko lyg ir... Bet kartą direktoriaus kabinete, kur kažkokios lempos buvo naujoviškos pamačiau save veidrodyje. Atrodžiau kaip mėlynas lavonas. Nesvarbu, kad ant viršaus buvau kreminę uždėjus ir birios ant viršaus...
O jei neužsitepdavau kreminės, tai lauke saulėtą dieną manęs ne kartą paklausė žmonės - kodėl mano veidas mėlynas.

Dar noriu grizti prie savo atsiliepimo apie Filorga krema. Savaitgali turejau daugiau laiko pasitepliojimams, ne tai kaip ryte pries darba. Susigeria jis, tik reikia palaukti keleta papildomu minuciu, ko ryte as neturiu smile.gif Bet tos pleveles baltos/melynos tikrai nepalieka. Kai ji pabaigsiu, pabandysiu Jusu isbandytus smile.gif
Papildyta:

O spalvos tik dvi sio pagrindo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 05 24, 09:45)

O spalvos tik dvi sio pagrindo?  g.gif

drinks_cheers.gif ant odos spalvos visai nesimato, turiu nr.20...galima ji viena, ant dieninio kremo, tepti, arba kaip makiazo pagrinda...
vasara, kai norisi kazko lengvo as naudoju kartu su

http://www.chanel.co...15-p186810.html
Atsakyti
Gal zinot kur Kaune gauti to tepaliuko su hidrochinonu ? smile.gif
Atsakyti
Ar domites, kiek % konkretus kremas apsaugo atskirai nuo uvb ir nuo uva spinduliuotes? Uva ir yra pagrindiniai tylus kenkejai :/
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 04 22, 22:05)
Galbūt, bet su SPF50 kur nors Italijoje ar Kipre jaučiuosi ramiau biggrin.gif

o galva dengiate skrybele, ar taip kas 2 val tik tepates?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 06 13, 20:41)

Ir ačiū priminusiai apie Neutrogena Sheer Cover - nusipirkau SPF70, naudoju kasdien, eidama į darbą, vakare vėl užsitepu, naudojau ir šiltuose kraštuose - tobulas, lengvas, ant jo pasitepu BB kremu ir puikiai thumbup.gif

sakykite, kur ji pirkote?

QUOTE(Miaška @ 2016 04 22, 22:39)
VA TOKS
Yra, ar bent jau buvo, ir SPF100. Na bet aš apsistojau ties SPF50, ir ne Neutrogenos.
TOKĮ naudojau pietų kraštuose praeitą rudenį, veido neįdegiau, bet tepdavaus kas 2 val., būdama lauke.

TOKĮ naudoju dabar, išbandžiau prieš mėnesį Italijoje, grįžau kiek įdegusi veidą, bet tolygiai, ne plėmais, ir kosmetologė patvirtino, kad dėmės neparyškėjo.

Ir kur šiuos pirkote?
Ar jie jums geresni nei Biodermos 50 ar 70?
Atsakyti