QUOTE(Sunreja @ 2016 05 19, 13:10)
Priminkit, prasau, ka Jus naudojat?
Naudoju du kremus su SPF 50+
Naudoju jau kelis metus, žiemą-vasarą, neišeinu į lauką nepasitepus spf 50+
Nesvarbu - lauke lyja, sninga, kepina saulė ar debesuota... Be kremo nei žingsnio laukan. Gaila, kad vėlai tai supratau. Bučiau anksčiau supratus, gal nebūtų tokių pigmentinių dėmių veide...
Kol atradau kas tinka... Beje atrodo šiame forume ir radau atsiliepimus apie juos.
1. SVR Clairial SPF50+
Šis patinka tuo, kad gerai jį įtrinus nepalieka mėlyno/balto veido. Susigeria gerai. Aišku reikia kantrybės luktelti kol gerai susigers, tik tada tepti ant viršaus ką norisi..
Tiesa, būna ant viršaus užsitepu dar kreminę pudrą arba birią. Na su kremine aišku vasarą kai karšta būna, kad pradeda blizgėti. Bet aš dar neradau tokios priemonės, kad man iš vis veidas išbūtų 8 val. ir neblizgėtų.
Dar ir kosmetologė pasakė, kad mano poros greit kemšasi, tad šis kremas mano odai tinka, nes jis Non comedogenic. Fragrance-free. Paraben-free.
2. Lierac Sunific Suncare Extreme Invisible Cream SPF 50+. Šis blogiau įsitrina, sakyčiau labiau normaliai ar sausai odai tinka. Bet man žiemai jis buvo kaip tik. Blogiau įtrinus į odą (arba būna, kad per daug užsitepu), veide lieka vos vos matomas baltas atspalvis. Pasibaigs, daugiau nepirksiu turbūt.
Beje, pas mane nėra poreikio dažytis kasdien, maskuoti veidą iki paskutinės dėmės. Tad nežinau kaip šie kremai "gulėtų" po visa dekoratyvine kosmetika...
Dėl mėlyno/balto veido turėjau kelis kartus didelę gėdą. Naudojau tada iš Avene kremą. Ant viršaus dar tepdavau kreminę pudrą. Prie dienos šviesos atrodo nieko lyg ir... Bet kartą direktoriaus kabinete, kur kažkokios lempos buvo naujoviškos pamačiau save veidrodyje. Atrodžiau kaip mėlynas lavonas. Nesvarbu, kad ant viršaus buvau kreminę uždėjus ir birios ant viršaus...
O jei neužsitepdavau kreminės, tai lauke saulėtą dieną manęs ne kartą paklausė žmonės - kodėl mano veidas mėlynas.