Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Sunreja @ 2016 01 08, 10:29)
Bet ar yra tikimybe, jog jos vel neatsinaujins?  g.gif  Ar tikrai imanoma isnaikinti pigmentines demes visam laikui?  g.gif

To paties klausiau kosmetologės. Išnaikinti - įmanoma, bet reikės ir toliau visą laiką saugotis saulės. Man tas tinka, jau seniai įpratau SPF50 kremą visur su savimi turėti, kokiam saulėtam kurorte pasitepu vis iš naujo kas 2 val, pvz lapkritį buvau šiltuose kraštuose, tai dėmės neparyškėjo.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 01 08, 11:17)
To paties klausiau kosmetologės. Išnaikinti - įmanoma, bet reikės ir toliau visą laiką saugotis saulės. Man tas tinka, jau seniai įpratau SPF50 kremą visur su savimi turėti, kokiam saulėtam kurorte pasitepu vis iš naujo kas 2 val, pvz lapkritį buvau šiltuose kraštuose, tai dėmės neparyškėjo.

Kazkodel man atrodo, jog nesugebeciau teptis kremo kas dvi valandas, ypac, kai vasara prasideda darzo darbai ir stovi lauke purvinom rankom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 01 08, 12:57)
Kazkodel man atrodo, jog nesugebeciau teptis kremo kas dvi valandas, ypac, kai vasara prasideda darzo darbai ir stovi lauke purvinom rankom  smile.gif

Tada dėmės grįš, neverta mėtyt pinigų jų naikinimui.
Atsakyti
Kogero ir neuzsiiminesiu ju naikinimu, nes tikrai nesugebesiu budama darze teptis kremu kas dvi valandos verysad.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumet gera krema nuo saules su dideliu spf ir kad butu nuo pigmentiniu demiu? As dabar noreva naudojau bet gal koki geresni zinot
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2016 03 25, 09:51)
gal rekomenduotumet gera krema nuo saules su dideliu spf ir kad butu nuo pigmentiniu demiu? As dabar noreva naudojau bet gal koki geresni zinot

Man kosmetologė rekomendavo Filorga uv-defence 50+, nusipirkau, bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 03 25, 12:28)
Man kosmetologė rekomendavo Filorga uv-defence 50+, nusipirkau, bandysiu.

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2016 03 25, 14:26)
O kur pirkote?

Pirkau pas kosmetologę, bet mačiau yra eurovaistinėje ir akcija internetu -25%.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 03 25, 19:14)
Pirkau pas kosmetologę, bet mačiau yra eurovaistinėje ir akcija internetu -25%.

Kokia Jusu oda? Parasykite, prasau, atsiliepima apie si krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 04 05, 10:23)
Kokia Jusu oda? Parasykite, prasau, atsiliepima apie si krema  4u.gif

Normali oda, nei sausa, nei riebi. Nežinau,tepiau keletą dienų, tai lengvas toks, neapsunkina odos, kaip ir neturiu kažkokių neigiamų pastebėjimų.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 04 06, 18:26)
Normali oda, nei sausa, nei riebi. Nežinau,tepiau keletą dienų, tai lengvas toks, neapsunkina odos, kaip ir neturiu kažkokių neigiamų pastebėjimų.

Laba, ir as turiu problemu del pigmentiniu demiu virs lupos. Kadangi nuo tonalinio su dideliu spf labai blizga veidas, dairausi kazko naujo.Nusipirkau biria pudra mca beauty,tai naturalu atspalvi turesiu...bet reikia pagrindo kremo su dideliu spf be spalvos.Sakykit,- sis kremas be spalvos? neblizga veidas pasitepus? pasidalinkit apie ji prasau ax.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2016 04 18, 11:51-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2016 04 18, 11:51)
Laba, ir as turiu problemu del pigmentiniu demiu virs lupos. Kadangi nuo tonalinio su dideliu spf labai blizga veidas, dairausi kazko naujo.Nusipirkau biria pudra mca beauty,tai naturalu atspalvi turesiu...bet reikia pagrindo kremo su dideliu spf be spalvos.Sakykit,- sis kremas be spalvos? neblizga veidas pasitepus? pasidalinkit apie ji prasau ax.gif

Kremas be spalvos, na man lyg neblizga (net susimąsčiau:) ). Gal galima didesnėje Eurovaistinėje mėginuko paieškot. Kiek ieškojau internete, niekur kitur neradau pirkti šio kremo. Galvojau, gal kur pigiau galima parsisiųsti.
Atsakyti