Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(egzotikaa @ 2015 08 28, 22:15)
man irgi idomu didelis kiekis, na patepiai susigere negi taip kelis kartus is karto tepti - ar turite omenyje l daznai kartotio tepima kas 2 val.?

Na tiesiog vienu kartu uzsitepu daugiau kremo ir jis man susigeria gana greitai smile.gif Jei kazkas manim netikit, na tai paskaitinekit, paieskokit net ir video yra, kuriuose parodys, koki kieki naudoti smile.gif Bet as jums sakau, tas kiekis yra didesnis nei siaip naudojamo paprasto kremo, man net keista, kad kazkam cia tokia naujiena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 08 25, 15:26)
Tepti dideli kieki apsauginio kremo nuo saules, neiprastai dideli turiu omenyje, jei bunama ant saules reikia kas 2val pakartotinai tepti apsauga. Cia turbut pagrindines ir svarbiausios taisykles smile.gif

merginos o kremai visam kunui ar tinka veidui tepti ?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Nurimusi tema.. gal visos jau grazios ir be demeliu? bigsmile.gif Gal kas nors naujo demiu salinimo pasaulyje? Gal kam pavyko atsikratyti sito "gerio" visam laikui?
Atsakyti
QUOTE(Kidman @ 2016 01 06, 17:20)
Sveikutes  smile.gif Nurimusi tema.. gal visos jau grazios ir be demeliu?  bigsmile.gif Gal kas nors naujo demiu salinimo pasaulyje? Gal kam pavyko atsikratyti sito "gerio" visam laikui?

Aš kariauju su dėmėm pas kosmetologę. Kainuoja didelius pinigus,bet savo jėgomis ir saviveikla nepadėjo. Didžioji dalis dingo,tik keliose vietose sunkiau,dar liko,tik blyškesnės. Vasarą vis tiek sakė reikės nešioti skrybėlę ir saugotis saulės.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 01 06, 16:57)
Aš kariauju su dėmėm pas kosmetologę. Kainuoja didelius pinigus,bet savo jėgomis ir saviveikla nepadėjo. Didžioji dalis dingo,tik keliose vietose sunkiau,dar liko,tik blyškesnės. Vasarą vis tiek sakė reikės nešioti skrybėlę ir saugotis saulės.

Kokias procedūras darotės? Ir kokius didelius pinigus kainuoja?
Atsakyti
Atsakykit, prašau, merginos, iš savo patirties - ar rūgštiniai pylingai padeda atsikratyti smulkių strazdanėlių? Nekalbu apie pigmentines dėmes didžiules.
Atsakyti
Tai juk labai individualu. Vienai padės, kitai ne. Ir šiaip, gražu juk smulkios strazdanėlės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kidman @ 2016 01 06, 16:20)
Sveikutes  smile.gif Nurimusi tema.. gal visos jau grazios ir be demeliu?  bigsmile.gif Gal kas nors naujo demiu salinimo pasaulyje? Gal kam pavyko atsikratyti sito "gerio" visam laikui?

Na, po pusmečio lankymosi pas kosmetologę aš beveik patenkinta savo oda. Aišku, toli gražu nuo lygios spalvos dar, bet jau galiu ir be maskuotės išeiti iš namų, ir niekas nepastebi. Liko dviejose vietose ryškesnės dėmės dar, vaikščiosiu tvarkytis toliau.
Kuo įsitikinau, tai kad neprofesionaliom priemonėm naudojantis - tik laikinas efektas.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 06, 18:22)
Kokias procedūras darotės? Ir kokius didelius pinigus kainuoja?

Su visasis kremais,su pylingais, per 2 kartus sumokėjau 160€. Dar reikės pasirodyti. Tepuosi kosmetologes duotais kremais.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 01 07, 22:15)
Su visasis kremais,su pylingais, per 2 kartus sumokėjau 260€ (pasiskaičiavau iš naujo:) ). Dar reikės pasirodyti. Tepuosi kosmetologes duotais kremais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kicka: 07 sausio 2016 - 21:37
QUOTE(Miaška @ 2016 01 07, 16:48)
Na, po pusmečio lankymosi pas kosmetologę aš beveik patenkinta savo oda. Aišku, toli gražu nuo lygios spalvos dar, bet jau galiu ir be maskuotės išeiti iš namų, ir niekas nepastebi. Liko dviejose vietose ryškesnės dėmės dar, vaikščiosiu tvarkytis toliau.
Kuo įsitikinau, tai kad neprofesionaliom priemonėm naudojantis - tik laikinas efektas.

Bet ar yra tikimybe, jog jos vel neatsinaujins? g.gif Ar tikrai imanoma isnaikinti pigmentines demes visam laikui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 01 08, 11:29)
Bet ar yra tikimybe, jog jos vel neatsinaujins?  g.gif  Ar tikrai imanoma isnaikinti pigmentines demes visam laikui?  g.gif

Rašiau jau,kad reikės saugotis saulės, nes atsinaujinti vis tiek gali. Čia ir hormonai turi įtakos ir amžius matyt (link 40). Problema visam laikui manau, deja...
Atsakyti