QUOTE(Kidman @ 2015 08 13, 13:49)
Na PIGMANORM tikrai ne stebuklas..deja..As lankiausi toje Verkiu klinikoj, pardave jie man Pigmanormo. Tepiausi juo, oda buvo labai issausejusi nuo jo, luposi. Taip, Demes isnyko. Deja...iki pirmos saules. Nors ir apsauginius kremus naudojau su itin auksta UVA/UVB apsauga. Siuo metu mano veidas dar labiau pigmentuotas nei kada nors..todel nusprendziau nebeleisti visiems tiems "stebuklingiems" kremams pinigu, nes nei vienas is ju nepadeda (arba padeda tik trumpam laikui). Tad siuo metu tiesiog tenka naudoti gerai maskuojancias priemones (pudra, maskuojantis piestukas).
Aš tikiu, kad ne stebuklas
. Aš bent jau taip ir nesakiau. Bet ne visiems ir gali tikti. Čia vėl, manau, daugiausia priklauso nuo pačio organizmo, nuo hormonų disbalanso, gyvenimo būdo, maitinimosi įpročių, streso, vaistų ir t.t., kodėl atsiranda pigmentinės dėmės. Aš tuo daug domėjausi, daug skaičiau įvairių straipsnių, įvairių komentarų. Atsirenku tai, kad mano odai tinka ir patinka. Žinoma, tai kainuoja nemažai laiko ir pinigų. Kiekvienas, manau, atranda savo būdą. Dar nereikia pamiršti, kad oda turi tą vadinamąją "atmintį", jei neklystu 1,5 m. Jei tarkim, dėmelė išnyko per mėnesį, tai 1,4 m. reikia prižiūrėti taip, kad ji neišryškėtų. Arba, jei randas susiformavo po traumos, tai reikia masažuoti sugijųsį randą, taip jis minkštėja ir mažiau matosi per tuos 1,5 m... Žinoma, priklausomai koks dar tas randas yra, tačiau yra visokiausių būdų.