O tai kaip jus tada ant virsaus darbo pabaigoj ta krema tepat? Ta prasme, juk yra kazkiek dekoratyvines kosmetikos ant veido (didesni ar mazesni pamaskavimai, gal skaistalai).
O Lt as puikiai issiverciu su SPF30. Ziuriu tik, kad kremas as pudra teiktu apsauga ir nuo UVA spinduliu
Yra BB kremas, bet ir tas į vakarą pasitrynęs, tai tepu ant viršaus ir tiek, nebent po darbo ne namo, tada servetėle apsivalau, kur pradėję blizgėt, ir BB kremo patepu iš naujo - jie pas mane visi su nemažu SPF.
Aš nemažai keliauju, o ir Lietuvoje gana daug laiko lauke būnu, tai saulėtu metu SPF30 jau nepasitikiu
Sutapimas ar ne, tačiau po mėnesio naudojimo (kiekvieną vakarą ant nuplautos švarios odos) jų beveik neliko. Naudoju NEOSTRATA ENLIGHTEN PIGMENT (šviesinanti želė).
O aš apsiginklavau šiomis priemonėmis: MEDIC8 - white balance click; MEDIK8- CE-Tetra; NOREVA - trio white reducol ir NOREVA - Aquareva 24H intensyviai drėkinantis naktinis kremas (SPF50 kaip malda rytais jau senokai) ir po 2 savaičių galiu pasakyti, kad veidas ~10 % šviesesnis! nei buvo. Gydytoja pasakė, kad čia ne įdegis, o melanino perteklinė gamyba, todėl jokios saulės ir pastovus melanino gamybos slopinimas visą gyvenimą. Nutraukti negali, nes vėl atsistatys hiper gamyba (tai jau anksčiau žinojau iš patirties po "taškinių" šviesinimo procedūrų). Nusimato ilga kova
Vertimas: 1. Košė iš šviežių agurkų (galima rankoms ir veidui)Sutarkuokite agurkus plastikine tarka. Užtepkite košę ant pigmentinių dėmių 15 minučių ir pakartokite tai tris kartus iš elės. 2. Citrinų sultys Praskieskite citrinos sultis su vandeniu 1:10 santykiu ir gautą tirpalą tepkite ant pigmentinių dėmių 2 kartus per dieną. 3. Rūgpienis, jogurtas arba pasukos Tepkite bet kuri iš fermentuotų pieno produktų ant veido ir palikite 15 minučių, po to nuvalykite su medvilnės tamponu, suvilgytu liepų žiedų nuoviru ar citrinos sultimis. 4. Bananų vanduo Smulkiai supjaustykite banano žievelę, užpilkite 250 ml karšto virinto vandens, laikykite kol atves, perkoškite, ir išpilstykite į ledukams šaldyti skirtas formeles, įdėkite į šaldiklį. Šiais kubeliais atsibudusi ryte nuvalykite veidą ir kitas kūno dalis (kaklą, dekolte). 5. Saldusis pipiras Sutrinkite jį plastikine tarka ir užtepkite košelę ant veido. Po 30 minučių nuplaukite ir patepkite veidą maitinamuoju kremu (maitinamasis tinka šaltu sezonu, o šiltuoju geriau tepti drekinamuoju). Ši kaukė ne tik padeda atsikratyti amžiaus dėmių, bet ir maitina odą vitaminu C. 6. Mielių kaukė15-20 g mielių sumaišyti su 1,5 šaukštelio šviežių citrinos sulčių. Užtepti ir laikyti 20 minučių, po to nuplauti šiltu vandeniu. Po kaukės patepti maitinamuoju kremu (maitinamasis tinka šaltu sezonu, o šiltuoju geriau tepti drekinamuoju). Atminkite, kad po bet kurio iš šių kaukių taikymo, nepatartina ilgai būti saulėje, todėl geriausia tai daryti vakare prieš miegą arba rudenį, žiemą. Kad pigmentinės dėmės nepasirodytų vėl, nepiktnaudžiaukite saulės voniomis!
O aš apsiginklavau šiomis priemonėmis: MEDIC8 - white balance click; MEDIK8- CE-Tetra; NOREVA - trio white reducol ir NOREVA - Aquareva 24H intensyviai drėkinantis naktinis kremas (SPF50 kaip malda rytais jau senokai) ir po 2 savaičių galiu pasakyti, kad veidas ~10 % šviesesnis! nei buvo. Gydytoja pasakė, kad čia ne įdegis, o melanino perteklinė gamyba, todėl jokios saulės ir pastovus melanino gamybos slopinimas visą gyvenimą. Nutraukti negali, nes vėl atsistatys hiper gamyba (tai jau anksčiau žinojau iš patirties po "taškinių" šviesinimo procedūrų). Nusimato ilga kova
Sita kadaise bandziau (ne del pigmentiniu demiu), tai mane taip siaubingai buvo isbere (po 1 karto) , labai pasigailejau, kad eksperimentavau Papildyta: