QUOTE(zomša @ 2014 11 03, 10:31)
Neteko bandyti kurios nors kremo iš Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen? Jų siūlomų kremų SPF spektras platus, nuo 45 iki 100.
Pati, jei reikėdavo veidui, vasarai pirkdavau su didžiausiais SPF. Lyginant su kitais produktais, skirtais apsaugai nuo saulės, šitie - malonūs ant veido, gerokai lengvesni, ne riebalai tokie (nors atsiliepimų taip pat yra visokių). Ir nuo saulės saugo tikrai labai gerai. Ant viršaus tada jau įprastinis kremas, maskuoklis ar dar kas pagal poreikius.
Pati, jei reikėdavo veidui, vasarai pirkdavau su didžiausiais SPF. Lyginant su kitais produktais, skirtais apsaugai nuo saulės, šitie - malonūs ant veido, gerokai lengvesni, ne riebalai tokie (nors atsiliepimų taip pat yra visokių). Ir nuo saulės saugo tikrai labai gerai. Ant viršaus tada jau įprastinis kremas, maskuoklis ar dar kas pagal poreikius.
bandziau. buvau parsisiuntus is ebay
Papildyta:
[quote=Pichouette,2014 07 19, 15:36]
[quote=O.r.c.h.i.d.e.j.a,2014 06 22, 19:54]
man asmeniskai joks BB neuzmaskuoja, tik gera pudryte
o kokia pudra gerai maskuojancia radote? as vis paieskose,
Clinique even beter meginau, matosi tas rudumas, arba melynas veidas arba seseliuotas ir purvinas lieka
sako kad Lancome neblogai maskuoja su tuo maskuokliu virsuje, bet gal yra dar variantu?
mano demes issisejo po visa veida, atrodau suvargusi ir ne pagal metus pasenusi, ir man liudna jau, nes nera priemoniu
[/quote]
gerai maskuoja dior skin star, MAC, Loreal Infailible 24h mat pudros