Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(zomša @ 2014 11 03, 10:31)
Neteko bandyti kurios nors kremo iš Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen? Jų siūlomų kremų SPF spektras platus, nuo 45 iki 100.smile.gif
Pati, jei reikėdavo veidui, vasarai pirkdavau su didžiausiais SPF. Lyginant su kitais produktais, skirtais apsaugai nuo saulės, šitie - malonūs ant veido, gerokai lengvesni, ne riebalai tokie (nors atsiliepimų taip pat yra visokių). Ir nuo saulės saugo tikrai labai gerai. Ant viršaus tada jau įprastinis kremas, maskuoklis ar dar kas pagal poreikius.

bandziau. buvau parsisiuntus is ebay
Papildyta:
[quote=Pichouette,2014 07 19, 15:36]
[quote=O.r.c.h.i.d.e.j.a,2014 06 22, 19:54]
man asmeniskai joks BB neuzmaskuoja, tik gera pudryte verysad.gif

o kokia pudra gerai maskuojancia radote? as vis paieskose,
Clinique even beter meginau, matosi tas rudumas, arba melynas veidas arba seseliuotas ir purvinas lieka
sako kad Lancome neblogai maskuoja su tuo maskuokliu virsuje, bet gal yra dar variantu? g.gif
mano demes issisejo po visa veida, atrodau suvargusi ir ne pagal metus pasenusi, ir man liudna jau, nes nera priemoniu verysad.gif
[/quote]

gerai maskuoja dior skin star, MAC, Loreal Infailible 24h mat pudros
Atsakyti
QUOTE(Ametise @ 2015 02 28, 15:58)
Pasidalinsiu ispudziais kaip sia ziema kovojau su dememis . pasidariau 3 rugstines proceduras ,luposi silpnokai tai po ju dar mikrodermaabrazija . Po sitos proceduros zenkliai prasviesejo demes ,kai kurios dingo ,kitos sumazejo.Dar atradau kremuka su 20 % AHA rugsties ,tai tamsesnes demes vis patepu ,ir oda toje vietoje laikas nuo laiko atsisloksniuoja ,nusilupa. Rezultatai tikrai geri gavos ,dabar tik lieka saulutes saugotis  4u.gif Atradau saunia kosmetologe ,pasiryzusia visai isnaikint mano "dryzius " .

Sveiki, gal galite pasidalinti tos šaunios kosmetologės kontaktais, jei ji iš Vilniaus? smile.gif. Ir labai įdomus tas kremukas smile.gif. Aš čia kaip ir daugumas jau n metų su dėmėm kovoju, bet deja deja nesėkmingai, todėl bet kokie geri rezultai ir priemonės jiems pasiekti labai domina:)
Atsakyti
Sveikos, dar viena "pigmentuota" į jūsų gretas.

Visada buvau labai šviesi (su strazdanom ant nosies), nors plaukai tamsūs. Dabar 35+, kažkaip veidas pasidare kokiais 4 tonais tamsesnis nei kunas. Toks jausmas, kad būtų kas kaukę uždėjęs, arba, kad užsitepiau ŽENKLIAI tamsesnę pudrą. Niekada negaliu vilktis marškinėlių su dekolte sad.gif
Klausimas toks, ar nesat pastebėjusios, kad veidas tamsėja nuo kreminės pudros (naudoju kanebo) g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2015 06 13, 15:48)
Klausimas toks, ar nesat pastebėjusios, kad veidas tamsėja nuo kreminės pudros (naudoju kanebo)  g.gif ?

Nepastebėjau g.gif , esu visko naudojusi, kol atradau sau labiausiai tinkančius BB kremus.

Aš ėmiausi aktyvios kovos su dėmėmis - laikas ne pats geriausias, vasara doh.gif , ir kosmetologė ilgai kamantinėjo apie mano veido priežiūros rutiną, kol sutiko kažko imtis. Na bet aš saulės saugausi paranojiškai, tai kol kas nieko blogo nepastebėjau, atvirkščiai - jau po pirmos rūgštinės procedūros kur kas maloniau į savo veidą veidrodyje žiūrėti thumbup.gif
Visai išnaikinti dėmių nepažadėjo, na bet jei bent kiek veido spalva patolygės - būsiu laiminga.

Ir ačiū priminusiai apie Neutrogena Sheer Cover - nusipirkau SPF70, naudoju kasdien, eidama į darbą, vakare vėl užsitepu, naudojau ir šiltuose kraštuose - tobulas, lengvas, ant jo pasitepu BB kremu ir puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 06 13, 19:41)
Nepastebėjau g.gif , esu visko naudojusi, kol atradau sau labiausiai tinkančius BB kremus.

Aš ėmiausi aktyvios kovos su dėmėmis - laikas ne pats geriausias, vasara doh.gif , ir kosmetologė ilgai kamantinėjo apie mano veido priežiūros rutiną, kol sutiko kažko imtis. Na bet aš saulės saugausi paranojiškai, tai kol kas nieko blogo nepastebėjau, atvirkščiai - jau po pirmos rūgštinės procedūros kur kas maloniau į savo veidą veidrodyje žiūrėti thumbup.gif
Visai išnaikinti dėmių nepažadėjo, na bet jei bent kiek veido spalva patolygės - būsiu laiminga.

Ir ačiū priminusiai apie Neutrogena Sheer Cover - nusipirkau SPF70, naudoju kasdien, eidama į darbą, vakare vėl užsitepu, naudojau ir šiltuose kraštuose - tobulas, lengvas, ant jo pasitepu BB kremu ir puikiai thumbup.gif

Aš irgi paranoiškai tepuosi SPF50, niekada nesideginau net. Mane net ne dėmės jaudina, o visa veido oda, ant rankų ir tai žymiai žymiai šviesesnė, lyg galva nuo kito žmogaus atrodau blink.gif Todėl jau nežinau ir ką įtart verysad.gif AHA pilingai nepadėjo. Iš viso nereaguoja mano oda į tokius ..... Jau net gundausi įdegti iki kaklo iš apačios lotuliukas.gif , bet juk ne išeitis.
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2015 06 13, 19:56)
Aš irgi paranoiškai tepuosi SPF50, niekada nesideginau net. Mane net ne dėmės jaudina, o visa veido oda, ant rankų ir tai žymiai žymiai šviesesnė, lyg galva nuo kito žmogaus atrodau  blink.gif  Todėl jau nežinau ir ką įtart  verysad.gif AHA pilingai nepadėjo. Iš viso nereaguoja mano oda į tokius ..... Jau net gundausi įdegti iki kaklo iš apačios  lotuliukas.gif , bet juk ne išeitis.

Aš nesu labai šviesi, bet pas mane atvirkščias efektas: veidas nuo visų SPF lieka gerokai šviesesnis nei kūnas, nes saulę mėgstu biggrin.gif

Mano išvada po kelerių metų bandymų ir eksperimentų: savarankiškai nei velnio nesigauna tų dėmių atsikratyt, vis tik reikia profesionalo pagalbos.
Atsakyti
Sveikutes, noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi kovoje su "nelabosiomis dememis". pirmosios islindo pries kokis 6m ir butent po soliariumo, tad jos man iki nestumo laikesi "minimaliu pavidalu" kol bac, 6 nestumo menesi ir prazydo visu grazumu ant kaktos, skruostu, virs lupu...praejus metams po gimdymo kreipiausi i dermatologe, pasiule panaudoti norevos trio stat (teko ir neostratos naudot), deja, neveiksminga, tad po pusmecio vel kreipiausi, ir ji mane nukreipe tiesiai i klinika, vienintelis sprendimas - lazeris. procedura ne itin is maloniuju, po pirmos, kuri truko max 7-10min atrodziau siaubingai, demes neisnyko, bet pasviesejo, po men gryzau pakartoti, rezultatas buvo daug geresnis, demes ypac pasviesejo, tuo paciu isigyjau pigmanorm kremuka, kuris gan stiprus ir dirgina oda, bet bendram rezultate viskas ejosi tik i gera...visa ta laika naudojau biodermos spf50 spot kremuka, tekstura gana rieboka, bet daug geriau nei mineralinis avenu spf 50 kremas, kuris palieka balta syda...ant virsaus lumene cc spf15 ir pacias demes su isadoros Color Correcting Concealer maskuokliu, kaip ir ko benoret, kol neislindo pikta tetulia saule, ir, uzteko labai mazai, kelis kart nepasirupinau spf BUNANT NAMIE - nes musu visi langai i pietus mega_shok.gif graudu ...dabar vel naudoju pigmanorm kremuka sad.gif liudna kova, rezultatai laikini. o visa sita demiu reikala reguliuoja harmonai. bet, rudeniu rysiuosi dar karteli pakartoti lazerine procedura.......
Atsakyti
Nors ir tepu kremus su spf, bet vos išlindus saulei ar nuėjus į soliariumą "pasipuošiu" gigmentinėm stambiom dėmėm aplink lūpas. Vaizdas tikrai ne koks.
Šiais metais jos tapo itin matomos ir tamsios.
Sutapimas ar ne, tačiau po mėnesio naudojimo (kiekvieną vakarą ant nuplautos švarios odos) jų beveik neliko. Naudoju NEOSTRATA ENLIGHTEN PIGMENT (šviesinanti želė).
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2015 06 13, 20:56)
Aš irgi paranoiškai tepuosi SPF50, niekada nesideginau net. Mane net ne dėmės jaudina, o visa veido oda, ant rankų ir tai žymiai žymiai šviesesnė, lyg galva nuo kito žmogaus atrodau  blink.gif  Todėl jau nežinau ir ką įtart  verysad.gif AHA pilingai nepadėjo. Iš viso nereaguoja mano oda į tokius ..... Jau net gundausi įdegti iki kaklo iš apačios  lotuliukas.gif , bet juk ne išeitis.

Manau, čia normalu, jei nesideginat visai ir likęs kūnas visąlaik apsaugotas drabužiais nuo saulės. Mano veido ir kaklo oda šaltuoju sezonu irgi yra tonu-dviem tamsesnė už dekolte, plaštakas ir pan. Bet čia nieko keisto, nes veidas juk būna atidengtas kiaurus metus visom oro sąlygom. O UV būna juk ir žiemą. Be to, veido spalvai turi įtakos ir pvz. patirti nušalimai, nuolatinis sedėjimas prie kompo.

Be to, pasitepus veidą ryte kremu su SPF, pavakare po darbo dienos jis juk būna praradęs dalį UV sulaikančių savybių, taip kad nieko keisto, kad nėra 100-procentinio efekto.

Beje, SPF filtrai 30 ir 50 tarpusavyje skiriasi tik kažkur 1% pagal spindulių pralaidumą, kas daro skirtumą tik saulei alergiškiems žmonėms smile.gif

Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 19, 11:04)
Be to, pasitepus veidą ryte kremu su SPF, pavakare po darbo dienos jis juk būna praradęs dalį UV sulaikančių savybių, taip kad nieko keisto, kad nėra 100-procentinio efekto.

Beje, SPF filtrai 30 ir 50 tarpusavyje skiriasi tik kažkur 1% pagal spindulių pralaidumą, kas daro skirtumą tik saulei alergiškiems žmonėms smile.gif

Tam užtenka turėti SPF kremą su savimi wink.gif , aš nešuosi ir į darbą, prieš eidama namo, užsitepu naują sluoksnį, tas pats prieš einant pvz pabėgioti - pavalau veidą toniku ir užsitepu SPF kremą.

Naudoju SPF 50 ir 70, tikrai realaus skirtumo nepastebėjau, su silpnesniuoju sėkmingai atostogavau šiltuose kraštuose, dėmės neparyškėjo, svarbu reguliariai kremą užsitepinėti.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 06 19, 14:25)
Tam užtenka turėti SPF kremą su savimi wink.gif , aš nešuosi ir į darbą, prieš eidama namo, užsitepu naują sluoksnį, tas pats prieš einant pvz pabėgioti - pavalau veidą toniku ir užsitepu SPF kremą.

Naudoju SPF 50 ir 70, tikrai realaus skirtumo nepastebėjau, su silpnesniuoju sėkmingai atostogavau šiltuose kraštuose, dėmės neparyškėjo, svarbu reguliariai kremą užsitepinėti.

O tai kaip jus tada ant virsaus darbo pabaigoj ta krema tepat? 4u.gif Ta prasme, juk yra kazkiek dekoratyvines kosmetikos ant veido (didesni ar mazesni pamaskavimai, gal skaistalai).

O Lt as puikiai issiverciu su SPF30. Ziuriu tik, kad kremas as pudra teiktu apsauga ir nuo UVA spinduliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 19, 11:04)
Manau, čia normalu, jei nesideginat visai ir likęs kūnas visąlaik apsaugotas drabužiais nuo saulės. Mano veido ir kaklo oda šaltuoju sezonu irgi yra tonu-dviem tamsesnė už dekolte, plaštakas ir pan. Bet čia nieko keisto, nes veidas juk būna atidengtas kiaurus metus visom oro sąlygom. O UV būna juk ir žiemą. Be to, veido spalvai turi įtakos ir pvz. patirti nušalimai, nuolatinis sedėjimas prie kompo.

aš "ištirinėjau" visas šviesias drauges, bedradarbes, jos irgi nesidegina, tačiau oda kažkaip švelniai pereina iš sviesios į šiek tiek tamsesnę. Prieš 3 metus mano irgi taip gražiai pereidavo, svytėdavo iš vidaus. o dabar tokia "murzina". Kt mėnesį pas dermatologę, žiūrėsim. Noriu pasakyti, kad jau 2 savaites nevartoju kavos ir juodos arbatos, dariausi viso kūno masažus ir man atrodo labai labai mažai, bet pagerėjo.

Dėl sėdėjimo prie kompiuterio turite omenyje kažkokį poveikį ar stresą, įtampą?

sprige7 Sveikinu su pirmą žinutę supermamoje 4u.gif
Atsakyti