Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

SM rugpjūtinukų meetas rugpjūčio 30 d.(penktadienis), 18.30 val., Vilniuje, kavinėje Lakštingala (Vingio parke). Dalyvavimas būtinas!!! gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 20 rugpjūčio 2013 - 17:30
Mielosios kaunietes ir vilnietes;)
iki savaitgalio man reikia kriksto zvakes su vardu. Isnarsiau po interneta ir radau kad tokias gamina Kaune. O Vilniuje neaptikau g.gif Gal visgi kas zinote kur Vilniuje butu galima isigyti vardine kriskto zvake? O jei ne, tai gal kauniskes man prikibtu tokia nuperkant ir idedant per autobusu siuntu skyriu , kad ji mane sekmingai pasiektu nesulauzyta? rolleyes.gif Atsilyginsiu biggrin.gif As rimtai smile.gif Maciau ,kad Kaune galima tokia uzsakyti Savanoriu pr.206 UAB Jakelio zvakes.
O gal Linada sugalvotu kaip ant paprastos kriskto zvakes 'uztaisyti ' krisktasunio varda?
Skubiai laukiu pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 20 rugpjūčio 2013 - 20:10
Cia raso, kad galit pasinaudot tokia galimybe, nueik i ju parduotuve, gal aiskiau ka pasakys smile.gif

http://www.viskaskri...3-kriksto-zvake
Atsakyti
QUOTE(anaja @ 2013 08 20, 21:57)
Cia raso, kad galit pasinaudot tokia galimybe, nueik i ju parduotuve, gal aiskiau ka pasakys smile.gif

http://www.viskaskri...3-kriksto-zvake

aciu, ziurejau cia jau anksciau.
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 08 21, 08:50)
aciu, ziurejau cia jau anksciau.

O kodel tada nori is Kauno siųstis? gal kas negerai su sita imone? nes as irgi noresiu uzsakinet.
Atsakyti
QUOTE(anaja @ 2013 08 21, 10:10)
O kodel tada nori is Kauno siųstis? gal kas negerai su sita imone? nes as irgi noresiu uzsakinet.

su viskaskrikstui.lt yra viskas tvarkoje smile.gif Is ju per interneta uzsakinejau zaidimus krikstynoms ir skraistele. Per 2 ar 3 dienas gavau siuntinuka. Esu patenkinta pirkiniu. Del zvakiu. Pas juos yra menkas zvakiu pasirinkimas. Yra a la auksiniai lipdukai-raideles, kuriuos galima klijuoti ant zvakes, bet ju atskirai neparduoda, tik su zvake. Pati zvake tai labai didele ir stora.Kaina virs 30 lt. Tokiai didelei zvakei bus problema rasti saugia vieta namuose laikyti, nes ji tikrai didele. O krikstasunis amerikonas, tai svarstau,kad kol grys i Amerika, tai lagamine ta zvake penkiose vietose bus sulauzyta doh.gif Noretusi standartines zvakutes ir ne su pigiais lipdukais apklijuotos, o normaliai uzrasyto ant zvakes vardo. Pabandziau isivaizduoti ant tos zvakes sulipdytas tas raides, tai laaaabai pigiai ir kazkaip nerimtai atrodo g.gif Todel ir prasau kaunieciu pagalbos. Nes Kaune gamina vardines zvakes, o ne apklijuoja lipdukais. Galimai iskils eeglelei klausimas ko taip stengiuosi, tai iskart atsakau , kad amerikonai teveliai iprate prie kokybes, o ne prie s..... todel ir stengiuosi
sunglasses2.gif
Atsakyti
Janome jai reik dar pagalbos del tos zvakes parasyk gal galima internetu ja uzsakyti, ir beliktu ja tik issiuti smile.gif galeciau padeti nes jau ir laiko iki savaitgalio ne daug yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dopke: 21 rugpjūčio 2013 - 17:52
QUOTE(dopke @ 2013 08 21, 18:51)
Janome jai reik dar pagalbos del tos zvakes parasyk gal galima internetu ja uzsakyti, ir beliktu ja tik issiuti smile.gif galeciau padeti nes jau ir laiko iki savaitgalio ne daug yra

dopke, aciu, kad atsiliepei i pagalbos sauksma biggrin.gif Rasau i az
Atsakyti
gerai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2013 08 21, 20:55)
gerai laukiu smile.gif

laaaabai aciu , kad padejai issispresti su siuo reikalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 08 23, 17:42)
laaaabai aciu  , kad padejai issispresti su siuo reikalu 4u.gif

Ner uz ka Janome svarbu kad viskas tiko ir patiko smile.gif)) svarbu buvau naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 08 21, 14:17)
su viskaskrikstui.lt yra viskas tvarkoje  smile.gif Is ju per interneta uzsakinejau zaidimus krikstynoms ir skraistele. Per 2 ar 3 dienas gavau siuntinuka. Esu patenkinta pirkiniu. Del zvakiu. Pas juos yra menkas zvakiu pasirinkimas. Yra a la auksiniai lipdukai-raideles, kuriuos galima klijuoti ant zvakes, bet ju atskirai neparduoda, tik su zvake. Pati zvake tai labai didele ir stora.Kaina virs 30 lt. Tokiai didelei zvakei bus problema rasti saugia vieta namuose laikyti, nes ji tikrai didele. O krikstasunis amerikonas, tai svarstau,kad kol grys i Amerika, tai lagamine ta zvake penkiose vietose bus sulauzyta  doh.gif Noretusi standartines zvakutes ir ne su pigiais lipdukais apklijuotos, o normaliai uzrasyto ant zvakes vardo. Pabandziau isivaizduoti ant tos zvakes sulipdytas tas raides, tai laaaabai pigiai ir kazkaip nerimtai atrodo  g.gif  Todel ir prasau kaunieciu pagalbos. Nes Kaune gamina vardines zvakes, o ne apklijuoja lipdukais. Galimai iskils eeglelei klausimas ko taip stengiuosi, tai iskart atsakau  , kad amerikonai teveliai iprate prie kokybes, o ne prie s.....  todel ir stengiuosi
  sunglasses2.gif

Aciu, kad paaiskinai smile.gif man irgi amerikonam reikia smile.gif o ten per diena padaro? ness vat planuoju iki Kauno nulekt, kuria diena ir uzsisakyciau smile.gif
Atsakyti