Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(linada @ 2013 08 06, 21:39)
ko linada norės? pasideginti? kodėl  g.gif nieko nežinau apie tokius savo planus....

aš tave su janome sumaišiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
aha,eeglele atleks porai valandikiu.....tik kas is aerouosto paims ir parves???? (su girtais nevaziuoju)
Atsakyti
QUOTE(eeglele @ 2013 08 09, 02:29)
aha,eeglele atleks porai valandikiu.....tik kas is aerouosto paims ir parves???? (su girtais nevaziuoju)

tai mes negersime, o pijokus atskirai pasamdysime ,kad prie stalo sedetu biggrin.gif
Atsakyti
Planuojamas SM rugpjūtinukų meetas rugpjūčio 30 d.(penktadienis), 18.30 val., Vilniuje. Kas negalės atvykti laiku, ne bėda, palauksime, prisijungsite vėliau. Dalyvavimas būtinas!! biggrin.gif

Dabar svarstykime del vietos susitikimui. Reikia issirinkti tokia, kad esant vesiam, lietingam orui butu silta ir malonu sedeti , o vaikams butu erdves zaidimams, juk jiems neidomu bus prie stalo sedeti rolleyes.gif

Keletas paprastu pasiulymu... Vingio parke Lakstingaloje(ir po stogu ir lauke yra vietos), HBH Vilnius Moletu pl. (ir lauke ir po stogu), Mambo pica prie Neries(ir lauke ir po stogu), Charlie kids PC Panoramoje(tik po stogu), Gusto blynine(tik po stogu), Valakampiu terasa(lauke ir po stogu). Valakampiu terasa ir Vingio parkas man arciausiai dusios butu, nes daugiausia gamtos smile.gif Laukiu pasisakymu
Papildyta:
Vaizdeliai is Lakstingalos kavines
user posted image
user posted image
Vaizdeliai is Valakampiu terasos
user posted image
user posted image
user posted image

Svarstau,kad geriau silciau apsirengti jei reikes, bet buti lauke. Vaikams bus smagiau dukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 11 rugpjūčio 2013 - 22:33
man tinka lakstingala smile.gif
Atsakyti
Vingio parkas. Nereikės man po miestą blūdint :-D
Atsakyti
Jei tik galesiu, butinai prisijungsiu.
Reikia helpo. Gal kas zinot, kas parduoda nenauja knyga: Kęstutis Kasparavičius. "Trumpos istorijos". Butu didelis dekui.
Atsakyti
nea, nezinom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 14 rugpjūčio 2013 - 09:23
janome organizuoja, bet pati pasiplaus...smile.gif garantuoju.........smile.gif
Atsakyti
30d busiu biggrin.gif

lakstingala ir man tinka
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 17, 10:08)
30d busiu biggrin.gif

lakstingala ir man tinka

ok, dauguma pasisake uz Lakstingala, reiskias bus Lakstingala thumbup.gif Pabandysiu ryt su Vinga susisiekti.Gal ji prisijungs irgi smile.gif
Eeglele, neciulbek nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
eeglele, nepasakok pasakų biggrin.gif pati kažkada su senu olandu pasiplauti bandei, jei ne mūsų griežtas laukimas už vartų, būtumėt pabėgę biggrin.gif beje, ir janome tada buvo biggrin.gif
Atsakyti