Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

man iki rugpjūčio 30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 08 05, 13:20)
man iki rugpjūčio 30  biggrin.gif

man tinka nuo rugpjucio 27-30 d.
Atsakyti
jai gale rugpjucio tai man tada tinka po darbo jai ketvritadieni ar antradieni tai as baigiu darbu 15 tai butu visai gerai tai gal tariams kokia 27 diena kaip sakot?
Ewute o mes gal susikoperuotume su viena auto palekti iki vilniaus kaip sakai? arba mes su tomu su traukiniu atvaziuotume ( butu tuo paciu ir pramoga) tik velnias as is ten jau nezinau kaip nusirasti iki kazkur, gal kas netoli gelezinkelio stoties mums paimtumet ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2013 08 06, 13:10)
jai gale rugpjucio tai man tada tinka po darbo jai ketvritadieni ar antradieni tai as baigiu darbu 15 tai butu visai gerai  tai gal tariams kokia 27 diena kaip sakot?
Ewute o mes gal susikoperuotume su viena auto palekti iki vilniaus kaip sakai? arba mes su tomu su traukiniu atvaziuotume ( butu tuo paciu ir pramoga) tik velnias as is ten jau nezinau kaip nusirasti iki kazkur, gal kas netoli gelezinkelio stoties mums paimtumet  ax.gif  ax.gif

Dopke,jei Ewute negaletu kooperuotis su tavimi, tai as nuo stoties paimciau. Bet paziurejau I kalendoriu ir matau, kad man visgi patogiausia butu rugpjucio 30 d. (penktadienis). Nes sian sulaukiau kvietimo tapti kriksto mama. Krikstynos vyks 26 d. pajuryje. Tai specialiai del meeto tureciau skubeti gryzti I Vilniu. O jei geras oras, tai noretusi pabuti kelias dieneles ten.
Laukiu pasisakymu kaip jums?
Atsakyti
jei uzmiesto, tai as "neigali" smile.gif nebent vyras pametetu smile.gif
30 penktadienis irgi....kol kas nieko, bet tai paprastai buna savaitgalio izanga. mes savaitaliais mazai bunam Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 06 rugpjūčio 2013 - 13:13
dopke, be problemų su 1 mašina, tik jei su mano, tai prabanga blush2.gif ji daug valgo kuro, laukiu kada vyras pas meistrą veš, gal spės biggrin.gif

kad penktadienis, tai man irgi labiau šeimos laikas, bet gi paskutinį kartą buvom susitikusios senokai, tai nieko tai šeimai nenutiks biggrin.gif ketvirtadienį aš 100 proc negaliu, kursus lankau ax.gif linada norės pasideginti, tai gal ir paliekam penktadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 08 06, 15:07)
dopke, be problemų su 1 mašina, tik jei su mano, tai prabanga  blush2.gif  ji daug valgo kuro, laukiu kada vyras pas meistrą veš, gal spės  biggrin.gif 

kad penktadienis, tai man irgi labiau šeimos laikas, bet gi paskutinį kartą buvom susitikusios senokai, tai nieko tai šeimai nenutiks biggrin.gif  ketvirtadienį aš 100 proc negaliu, kursus lankau ax.gif  linada norės pasideginti, tai gal ir paliekam penktadienį  mirksiukas.gif

man tikrai nesmagu,kad neiseina 27 d., bet jei pavyks suderinti visoms su 30 d., tai butu puiku smile.gif Laukiame dar pasisakymu is kitu....
Atsakyti
as bet kuri vakara po 18/19h galiu jei sostineje jei kazkur vaziuoti reiktu tada veliau atvaziuociau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 06, 17:49)
as bet kuri vakara po 18/19h galiu  jei sostineje jei kazkur vaziuoti reiktu tada  veliau  atvaziuociau

fainai, jei ir Ingakalnis prisijungs smile.gif Musu daugeja smile.gif
Po valandeles isjudu I pajurio puse. Prie kompiuterio parsirasiu tik sekmadieni velai. Tikiuosi, kad iki to laiko musu burelis dar labiau prasiples ir planai nesubyres biggrin.gif
Atsakyti
naa net nzn del to 30 is esme tai gal ir galeciau ir nors tada tomo gimtadienis ax.gif bet darysim ji sestadieni tai cia butu tokia ale izanga, bet as tada ir tik po darbo galeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2013 08 06, 20:19)
naa net nzn del to 30 is esme tai gal ir galeciau ir nors tada tomo gimtadienis  ax.gif  bet darysim ji sestadieni tai cia butu tokia ale izanga, bet as tada ir tik po darbo galeciau  ax.gif

I pavakare ir organizuotume, o ne diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 08 06, 14:07)
dopke, be problemų su 1 mašina, tik jei su mano, tai prabanga  blush2.gif  ji daug valgo kuro, laukiu kada vyras pas meistrą veš, gal spės  biggrin.gif 

kad penktadienis, tai man irgi labiau šeimos laikas, bet gi paskutinį kartą buvom susitikusios senokai, tai nieko tai šeimai nenutiks biggrin.gif  ketvirtadienį aš 100 proc negaliu, kursus lankau ax.gif  linada norės pasideginti, tai gal ir paliekam penktadienį  mirksiukas.gif

ko linada norės? pasideginti? kodėl g.gif nieko nežinau apie tokius savo planus....
Atsakyti