Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

a kas tave gi cia ikalbineja? tu iskart du gavai. o visom kitom reikejo ir tos zalios ir brandesnes motinystes paragauti smile.gif
Atsakyti
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu va. ziuriu ir rudoji nelaboji tut kak tuk tai pilvas smegenis uzspaudde tai ir atleke i super mama

o mes dziustam. 37 karscio jau kelinta diena. nudvvvveeeesiu ir as ir kates.
na rudaja asmeniskai pasveikinau, bet dabar oficialiai per sm dar pasveikinsiu. o taip pat pagirsiu kad labai jau grazius vardus isrinko. pirmajai labai tiko ugne, tikiuos kad antroji bus rami liekna auksta mergina ju jai tinkanciu vardu urte.
Atsakyti
o mes tai siaip oke, tikrai kad senokai beuzsukus buvau. seimyna didele:) paskaiciavus cia pries savaite buvo 21 persona (iskaitant ir mane) tai kol po 2 ausis visiems isvalau( neiskaitant seno olando) kol po 4 galuniu nagus visiems nukarpau (iskaitant save ir olanda irgi). tai kur jau cia be prisedesi super mamoj.pakankamai subrendusi jaunima apiforminau ir issiunciau lauk.pasilikau nuosavus vaikus ir nuosava vyra dar kuriam laikui .uz gautus pinigus i sveicarija dumim...smile.gif
va taip ir gyvenam
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 07 03, 22:20)
nugi pasekiojau paskui RUDOSIOS uodegą - per Jonines pagimdė Urtę, su kuo labai labai sveikinu  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

prisidedu prie sveikinimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 27, 14:07)
prisidedu prie sveikinimu  wub.gif

ir as 4u.gif
Arteja rugpjutis... tai gal reikia kaip nors susitikti dar sia vasara visoms norincioms ir galincioms, aaa?
Atsakyti
labas 4u.gif

ooo eeglele gyva pasirodo biggrin.gif biggrin.gif ir dar toooookia pagausėjusi biggrin.gif

atidarėm vakar rugpjūtinukų gimtadienių maratoną, jėėėtus, kaip laikas bėga, ir mes vis dar bendraujam biggrin.gif

Aurėja, galima ką nors sugalvoti, bet spėju, kad daugumai savaitgalis tik tiks, o man tik paprasta diena, visi savaitgaliai suplanuoti ax.gif
Atsakyti
man paprasta diena irgi geriau - kalbant apie keliu valandu pasisedejima. viena savaite busim prie juros - tai netiks.
bet tikriausiia ir tu susirenkanciu ne kazka smile.gif 3-4? tas ner blogai aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2013 07 31, 09:28)
man paprasta diena irgi geriau - kalbant apie keliu valandu pasisedejima. viena savaite busim prie juros - tai netiks.
bet tikriausiia ir tu susirenkanciu ne kazka smile.gif 3-4? tas ner blogai aisku smile.gif

man tinka paprasta diena irgi. Pala pala, jei del triju valandu, tai Ewutei ne kazka is Kauno tiek vaziuoti g.gif Gal tada reikia kooperuotis ir kazkur pusiaukeleje, aaa ?
Kas dar prisijungtu prie SM meeto?
Ewute, Linada, Janome(as), ?
eeglele, zinoma, atleks irgi del keliu valandeliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 31 liepos 2013 - 19:11
Nu va, super, gal netyčia po beveik 9 metų linadą gyvai pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
arba negyvai, nes baisiai sunkus laikotarpis karsta.gif biggrin.gif
aš pusę nakties Rudaja sapnavau, subraižėm jos mašiną doh.gif sapne aišku...tai mes ir pasišnekėjom ir pabendravom, jaučiuosi kaip po meeto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 07 31, 00:25)
ir as  4u.gif
Arteja rugpjutis... tai gal  reikia kaip nors susitikti dar sia vasara visoms norincioms ir galincioms, aaa?

as visai uz bet man tik darbo dienom ir tik po 19h blush2.gif
Atsakyti
Tai ka atidarom tikraji rugpjutinuku sezona biggrin.gif As jau atidariau tongue.gif Nors pagal eile, kiek pamenu, Ewute pradzia padare biggrin.gif Taigi sveikinimai pirmunei 4u.gif
As vakar turejau pati tikriausia mamadieni - organizavau vaiku gimtadieni, i kuri vaikai pradejo rinktis 12 val., o paskutini vaika namo pridaviau lygiai 22 valanda. Nieko ypatingo nebuvo, bet siandien jauciuosi kaip po turistinio zygio smile.gif Vyko slapias gimtadienis prie ezero su maudynem ir visokiom slapiom uzduotim. Nedaug truko, kad gimtadienis baigtusi X-planete, nes ryte ziauriai lijo. Bet visi vaikai buvo pasiruose maudomus, papildomus sausu drabuzius, tai net nesileido i kalbas, kad gimtadienio prie ezero nebus. Kai kurie vaikai netgi turejo guminius batus. Vaiku norai - svarbiausi, tai ir lietus nustojo lyti. Dalyvavo 15 vaiku. Laimei, buvo dar kelios mamos (mano drauges), tai buvo lengviau. Jauciau nemaza itampa, kaip seksis, ar vaikam patiks. Bet kai gimtadieniui ipusejus savi vaikai pribego, apsikabino ir pasake, kad tai buvo ju pats geriausias gimtadienis, o ir kiti vaikai krykstavo is laimes, nusiraminau smile.gif
Tai va, savo raporta baigiau biggrin.gif
As uz susitikima. Tik svarbu, kad galeciau sudalyvauti, nes dar planuojam savaitelei sauletetaja Turkija Tik kol kas dar nezinom, kada.
Atsakyti