Su Meda nežadėjo, nes nesirodė. O Ugnius buvo "atviras" :-D tai keli gydytojai sakė, kad bus berniukas 100 proc. :-D
QUOTE(linada @ 2013 06 19, 10:41)
ot, nu tai ir gavai viena berna, cia beveik visai nesuklysta
ziurint kas zada. man genetike zadejo ir labia labia tvirtai. ir turiu as savo princese ant zirnio
ziurint kas zada. man genetike zadejo ir labia labia tvirtai. ir turiu as savo princese ant zirnio
Ne, zadejo paprasta ginekologe. Bet sake, kad tas, kuris sedi tai 100 procentu berniukas. O sedejo mergina
Sveikos moterys, tikiuosi nesupyksit, kad įsiterpsiu į pokalbį ir pasiūlysiu popamokinę veiklą norintiems susidraugauti su muzika
Mačiau, diskutuojate apie būrelius. Norėčiau Kaunietes mamas ir jų vaikus pakviesti lankyti Kauno 1-ąją muzikos mokyklą. Mano smuiko klasėje dar liko 2 laisvos vietos, rengiu atranką joms užimti, gal kas susidomėsite?
Pirmokams priklauso 2 savaitinės specialybės pamokos ir 1 solfedžio. Pati baigusi Magistrantūros studijas pas žymiausia Lietuvos smuikininką Vilhelmą Čepinskį, labai rimtai ir atsakingai dirbu su gabiais vaikučiais. Jei kuri susidomėsite, prašom rašyti až
Mačiau, diskutuojate apie būrelius. Norėčiau Kaunietes mamas ir jų vaikus pakviesti lankyti Kauno 1-ąją muzikos mokyklą. Mano smuiko klasėje dar liko 2 laisvos vietos, rengiu atranką joms užimti, gal kas susidomėsite?
Pirmokams priklauso 2 savaitinės specialybės pamokos ir 1 solfedžio. Pati baigusi Magistrantūros studijas pas žymiausia Lietuvos smuikininką Vilhelmą Čepinskį, labai rimtai ir atsakingai dirbu su gabiais vaikučiais. Jei kuri susidomėsite, prašom rašyti až
Mums vienas tvirtai pasakė ir kavos pupele parode, o kita gydytoja ne tvirtai, bet irgi link merginos krypo Tai as kol negims, tol ir nebusiu tikra Mano mama, tai nesismulkino ir uzpirko kraiteli visa ruuuuuuuuzava O as savo Ugnytei ir sakau, klausyk, o kas jei visgi brolis, o ne sese gims? Ji man: taigi saaaakes tada Klausiu, tai ka - nemylesi, o ji, taigi viskas ruzava, mama Niu tai sakau, pirma menesi brolis bus vasariskai ruzavas, jeigu jau ka
Mažu Rudoji paparčio žiedą rado, kad užkipišinusi temutę dingo... ?
QUOTE(linada @ 2013 06 25, 14:47)
QUOTE(linada @ 2013 06 25, 15:47)
Greiciausiai taip ir yra
Kaip vasarojate? Kaip pirmoku atostogos?
nugi pasekiojau paskui RUDOSIOS uodegą - per Jonines pagimdė Urtę, su kuo labai labai sveikinu
Laaaaabu
prisiduodu Jau turim savo antrąją karalaitę nežinau, kaip bus ateityje, bet kolkas skirtumas nerealus tarp pirmojo ir antrojo nėštumo, gimdymo ir kolkas auginimo Pagimdžiau greitai, pavargti nespėjau. Žinoma, paskui teko doze įtampos dėl maiukės, bet viskas jau gerai ir viliuosi, kad taip ir bus toliau O motinystė dabar žymiai ramesnė, paprastesnė ir tikriausiai brandesnė
Nius ir nuojautą, mamaite, turi
Aaaaačiūūūūū
Aaaaaačiūūūūūū, va va, kas tiesa tai tiesa
prisiduodu Jau turim savo antrąją karalaitę nežinau, kaip bus ateityje, bet kolkas skirtumas nerealus tarp pirmojo ir antrojo nėštumo, gimdymo ir kolkas auginimo Pagimdžiau greitai, pavargti nespėjau. Žinoma, paskui teko doze įtampos dėl maiukės, bet viskas jau gerai ir viliuosi, kad taip ir bus toliau O motinystė dabar žymiai ramesnė, paprastesnė ir tikriausiai brandesnė
QUOTE(linada @ 2013 06 25, 14:47)
Nius ir nuojautą, mamaite, turi
QUOTE(Ewute @ 2013 07 03, 21:20)
nugi pasekiojau paskui RUDOSIOS uodegą - per Jonines pagimdė Urtę, su kuo labai labai sveikinu
Aaaaačiūūūūū
QUOTE(Renacita @ 2013 07 04, 09:02)
Sveikinimai Rudajai Grazia diena gimde. Gimtadienis bus su garantuota iseigine
Aaaaaačiūūūūūū, va va, kas tiesa tai tiesa
QUOTE(RUDOJI @ 2013 07 08, 15:22)
Laaaaabu
tikrai taip