evutes irgi vaikai nesuklysi kieno...:0 vyrukas labai jau greit ugtelejo....... beje pasiziurejau pries tai puslapius, nuotrauku pasirodymui prideta, is tikro labai smagu ziureti, o kai dar evute ikele leliuku fotkes.......

QUOTE(eeglele @ 2015 08 24, 21:19)
eeglele, 24 Rug 2015 - 21:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
eeglele, 24 Rug 2015 - 21:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kotai supermama streikuoja ar as naudotis nebemoku. nerandu kieno cia vaikas. tik kad panasi i rudaja, tai gal jos.....
kotai supermama streikuoja ar as naudotis nebemoku. nerandu kieno cia vaikas. tik kad panasi i rudaja, tai gal jos.....

Nezinau ir as, kieno cia vaikas

QUOTE(RUDOJI @ 2015 08 25, 13:40)
RUDOJI, 25 Rug 2015 - 13:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
RUDOJI, 25 Rug 2015 - 13:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sako - Rudosios
tai gal tikrai Rudosios
Sako - Rudosios
tai gal tikrai Rudosios 

nu gal kambariokas da kiek prisidejo....

Sveikos gyvos,
jei eeglele tai būčiau taip ir nepastebėjusi, jog čia gyvenimas ir vėl verda. Ačiū jai
Oho, kokie visi dičkiai
Mano mergina jau 152 cm, o vyriokas - 136,6 cm. Tai net neįtarsi, kad dvyniai
Pas mus jokių pokyčių. Kaip anksčiau, taip ir dabar, abu gyvena sportais. Galėtų net mokyklos nelankyti, o tik sportuoti. Mergina ir toliau čiuožia, o berniokas pametęs galvą dėl krepšinio.
jei eeglele tai būčiau taip ir nepastebėjusi, jog čia gyvenimas ir vėl verda. Ačiū jai

Oho, kokie visi dičkiai

Mano mergina jau 152 cm, o vyriokas - 136,6 cm. Tai net neįtarsi, kad dvyniai

Pas mus jokių pokyčių. Kaip anksčiau, taip ir dabar, abu gyvena sportais. Galėtų net mokyklos nelankyti, o tik sportuoti. Mergina ir toliau čiuožia, o berniokas pametęs galvą dėl krepšinio.
Renacita, tavo Elžbieta 10 cm už Medą aukštesnė

oooo .... visas ir visus su 10meciu
))
mano bernas 1.42 jauciu maziausias
foto reik- idedu:)

i mokykla nenori, plancetai,kompai ir tt galvoj.. zodziu ..
augam, paauglystes nesijaucia, bet charakteris tai ne dovanele

mano bernas 1.42 jauciu maziausias

i mokykla nenori, plancetai,kompai ir tt galvoj.. zodziu ..

Sveikos gyvos
Oooooo kokios foto na vaikai tikrai jau dideli
Ewute Medos plaukai nutamsėja buvo ji gi šviesi
Labai man pasikietusi vos pažinti eina.
eegleles ir merginos pasikeitusios ir uŽaugusios gražuolės. Ugnės tai visai nepažinčiau
ingakalnio foto nerodo pabandyk iš naujo įkelti,
o aš ikelsiu gal vakare nes darbe foto neturiu
Na jaučiu kad maniškis mažiausias jo ūgis 135cm ir kaulu vyniotinis. Mokyklos visai nepasiilgęs, mokslai ir ne pirma vieta, vis dar labai daug žaidžia na ir konstravimai ir išradimai viršija viska, charakterį aišku turi, kartais duris padaužo, pakniaukia, bet dar susikalbam kažkaip.
Oooooo kokios foto na vaikai tikrai jau dideli
Ewute Medos plaukai nutamsėja buvo ji gi šviesi

eegleles ir merginos pasikeitusios ir uŽaugusios gražuolės. Ugnės tai visai nepažinčiau

ingakalnio foto nerodo pabandyk iš naujo įkelti,
o aš ikelsiu gal vakare nes darbe foto neturiu

Na jaučiu kad maniškis mažiausias jo ūgis 135cm ir kaulu vyniotinis. Mokyklos visai nepasiilgęs, mokslai ir ne pirma vieta, vis dar labai daug žaidžia na ir konstravimai ir išradimai viršija viska, charakterį aišku turi, kartais duris padaužo, pakniaukia, bet dar susikalbam kažkaip.
linkejimai nuo Vates........ sake kazkodel nebegasli ateiti ir pati parasyti. tiesiog linkejimai.......

o vaikų didumas ir gražumas 

dopke man rodo
keista net...
kaip mokykla? mano 5tokas siauba mamasai keliantis.... jam amzinai nieko neuzduoda arba nepamena....

kaip mokykla? mano 5tokas siauba mamasai keliantis.... jam amzinai nieko neuzduoda arba nepamena....
visko būna. paleidžiam, paskui griežčiau pažiūrim, vėl atleidžiam.
kol kas labai stopiai žiūri, kažkaip jam baisu, dėl to perėjimo į 5 klasę. jam viduj kažkoks noras pasistengti. džiaugiuosi. o šiaip tai aišku ir pamiršta, ir neatsineša ir nepadaro ir neatsiskaito - nu kam taip nebūdavo.
aš šiemet ir antrąją išleidau - nebeturiu darželinukų. tai maniškė laiminga, patenkinta, į mokyklą eina su daina, viskas jai gerai ir puikiai.
kol kas labai stopiai žiūri, kažkaip jam baisu, dėl to perėjimo į 5 klasę. jam viduj kažkoks noras pasistengti. džiaugiuosi. o šiaip tai aišku ir pamiršta, ir neatsineša ir nepadaro ir neatsiskaito - nu kam taip nebūdavo.
aš šiemet ir antrąją išleidau - nebeturiu darželinukų. tai maniškė laiminga, patenkinta, į mokyklą eina su daina, viskas jai gerai ir puikiai.
Sveikos, damos
Mes dar gyvi
I mokykla einame be didelio noro, bet reikia, tai reikia, nesigincija
Pamokas paruosia, kiek nesupranta prikimbu as. Ugis 147 cm, o klaseje pagal ugi 7. Klases mergaites lenkia berniukus ugiu
Siuo metu bernuzelis susilauzes pirsta desines rankos- sugipsuotas. Gerai,kad rytoj jau imam gipsa salin. Mokytoja liepe kaire ranka rasyti
Tai vargo bernelis sitaip 2 savaites.
Tai gal 10 metu proga susibegame? Jei yra norinciu, prasome pas mane sestadieni
Vyro nera, isvykes, tai laisvas plotas kaip sakoma
Tik ispeju,kad pas mane 3 kamb.butas, ne namas, tai saslykams vietos nera , nebent ant stogo ropsimes 
O vaiku nuotraukos tai labai saunios. Smagu paziureti kokie dickiai ir grazuoliai

Mes dar gyvi

Tai gal 10 metu proga susibegame? Jei yra norinciu, prasome pas mane sestadieni

O vaiku nuotraukos tai labai saunios. Smagu paziureti kokie dickiai ir grazuoliai