Labu
jooo, jūsų pasisakymus paskaičius aš jau bijau gimdyti

O dar gydytojui užklausus ar gerai judesius jaučiu ir man atsakius, kad naktį konkretūs šokiai estrada, jis pakomentavo, jog panašu, kad turėsiu naktinį padarą

tai jau dabar bijau pagalvoti, kokio velniuko galiu tikėtis
Dėl burelių, tai aš savo provincijoj išmaišiau ir išbandžiau visus įmanomus būrelius

dailė, choras, nėrimas vašeliu, pramoginiai šokiai, tautiniai šokiai, drama, į muzikalkę nepriėmė ir valioooo, slidinėjimas, drąsūs stiprūs vikrūs, lengvoji atletika... žodžiu

Paskui atsirinkau ir liko šokiai ir drama

Tik va skirtumukas toks mažiukas, viskas buvo max 10 min atstumu ir viskas nemokama, tad reikėjo žiūrėti, kad tik laikai nesidubliuotų, o dabar, jei mokykloje ne kas su pasirinkimu arba kainos kandžiojasi ir psio

nuveži į vieną, max du būrelius ir baigtas platusis pasirinkimas.
QUOTE(linada @ 2013 06 16, 17:44)
na aš dar pasakysiu - maniškė labai daug atima (aš tavęs nemyliu, rėksiu, kiek norėsiu tiek rėksiu, nelispiu, nedarysiu, mama tu bloga), bet nepalyginamai daugiau ir duoda (mieliausioji mamyte, gal galėtum man paduoti......aš tave myliu - yra kaip keiksmažodis

, oi kaip gražiai atrodai tokia pasipuošusi, tokia visa madinga....) na šsakyčiau sūnus eina tokia ramiai tiese su vos vos pabangavimais, o dukra sinusoidė ar kosinusoidė - kaip ten mokykloj būdavo? su staigiais kritimais žemyn ir labai aukštais pakilimais

bet šiaip abu puikūs, abu meilūs, Joriui visai negėda man duoti ranką, pasibučiuoti ar pasakyti kad myli - džiaugiuosi, žiūriu ir galvoju - tuoj taip nebesakysi....tuoj bus gėda ir nejauku tau

o gal ne????
QUOTE(linada @ 2013 06 16, 19:05)
nu va sneka :"paduok zirklutes mielioji mamyte, grazioji gelele"

niekas jos tai nemokino. esu tik viena karta pries 1,5 metu po to kino, ledu dar kazkokiu super duper pramogu abu zyze, sakau zyziat, o turetumet rankas buciuot ir sakyt "aciu mieloji mamyte uz puikiai praleista laikas" va isikando, dabar naudoja ir mane nervuoja, nes tokia laaaaaape"grazioooooji geleeeeeele supink man eglele"

))

nereali mergina

laputė gudrutė kaip reikiant
NEREIKIA LIŪDĖTI-VIENĄ KARTĄ GYVENI Rudoji.