QUOTE(Ewute @ 2013 06 16, 10:36)
judrus, pasiutęs ir be galo meilus
na aš dar pasakysiu - maniškė labai daug atima (aš tavęs nemyliu, rėksiu, kiek norėsiu tiek rėksiu, nelispiu, nedarysiu, mama tu bloga), bet nepalyginamai daugiau ir duoda (mieliausioji mamyte, gal galėtum man paduoti......aš tave myliu - yra kaip keiksmažodis , oi kaip gražiai atrodai tokia pasipuošusi, tokia visa madinga....) na šsakyčiau sūnus eina tokia ramiai tiese su vos vos pabangavimais, o dukra sinusoidė ar kosinusoidė - kaip ten mokykloj būdavo? su staigiais kritimais žemyn ir labai aukštais pakilimais bet šiaip abu puikūs, abu meilūs, Joriui visai negėda man duoti ranką, pasibučiuoti ar pasakyti kad myli - džiaugiuosi, žiūriu ir galvoju - tuoj taip nebesakysi....tuoj bus gėda ir nejauku tau o gal ne????
galvojų...aš lankiau mokykloj šokius tautinius, chorą, dailę, darbus, kažkokį kompų būrelį, tik pas mus jie silpnoki buvo, baigiau muzikos mokyklą (jokio tolko tik kad užimta buvau ir 12 klasėj neturėdavau ką veikti, nes muzikalkė jau buvo baigta) dar kokius metus važiavau į siuvimo būrelį. visgi muzikalkė atėmė iš manęs daug laiko ir galimybių kažką kito veikti, būčiau norėjusi šokti, o tai tik pradinėse lankiau. ai, dar anglų porą kart savaitėj vaikščiodavau. vat kas kas tai apie sportą nė minties mintelės nebuvo aišku aš irgi kaime gyvenau tai ten visi saviveiklininkai, stiprumo tuose būreliuose ne kažką. bet veikti tikrai buvo ką.