Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

Linada oj gera priminima davei,oziu Arnas irgi turi ir dar kaip, ir graziuoju ir bloguoju bandom tartis -ypatingai pykstames del laiko skiriamo plancetam ir pc - santykiu su klnygu skaitymui skiriamu laiku...

del mokslu negaliu skustis, bet as ir tikrinu tom dienom kai nedirbu.

Atsakyti
mes visaip tuos būdus bandom atrasti, atleidžiu, paleidžiu paskui vėl suimam. dabar įsivedėm "sistemą" kad telefonu gauna žaisti kai atlieka tam tikrus punktus. vis sunku buvo kažkaip susižiūrėti, tai dabar ant šaldytuvo kaba lentelė ir žymi ką padarė. aišku telefonas yra mano tai galiu kontroliuoti, bet kiek prie PC praleidžia ar kompo tai nesureguliuosi. bijau paauglystės kai pasakys ne ir viskas smile.gif ir kai telefonais pamotyvavus pasiūlys kur nors įdomiai pasivaikščioti biggrin.gif

o apie knygas irgi įdomiai kalbėjom. kad jam neįdomu, nekabina. tai sakau skaitai tik iš pareigos, nes lipeiu, be džiaugsmo ir malonumo? sako jo...ir išvis...džiaukis kad skaitau, nes klasėje daugiau niekas iš berniukų neskaito. tai va ir džiaugiuosi. kad daug skaitytų be šansų, ypač jei neįdomu, bet po kelis lapus per dieną privalo. nors labai labai galvojant - kodėl vaikas privalo skaityti kai jam tas absoliučiai nepatinka - skaityti gi moka biggrin.gif o kad nepatenkinta tuo lygiu aš tai ano problema, ne jo gi biggrin.gif jis taip ir sako - tai tu čia sugalvojai ir tau reikia, kad aš skaityčiau, man neįdomu ir nereikia. va taip ir diskutuojam....

išvis man atrodo kad trūksta kažkokio motyvo, noro, pastangų - kaip yra taip ir gerai. bet čia matyt ir yra tai apie ką kalbama - mylėti vaiką, koks jis yra. aš dažnai nemoku - spaudžiu kažką, lipdau, suku, formuoju smile.gif bet gi tik gero norėdama laugh.gif baisu perspausti kad visai nebenorės, baisu nespausti - nieko nedarys visai. bet į daugelį jo klausimų "kodėl aš neturiu atsakymo. gerai kad nežino kad jo tėvas nei mokėsi, nei skaitė o uždirba daugiau nei pirmūnė mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2015 01 20, 19:58)
Ewute beje tave maciau viena kart prie akluju sankryzos salia stovejom prie sviesaforo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

vadinasi vežiau Medą į baseiną biggrin.gif arba iš baseino važiavom biggrin.gif ko nepapynai? lotuliukas.gif

su skaitymu maniškei bėda bėdutė buvo, žiauriai tingėjo, nenorėjo, prieštaravo, kol aš nepradėjau jai knygų iš bibliotekos nešti pati, db be problemų, vakarais atsigula miegoti ir skaito apie pusvalandį. ir mokytoja anksčiau vis raudonas pastabas į užklasinio skaitymo sąsiuvinį pildavo, kad per mažai perskaityta, o dabar va jau lipdukus gauna už daug puslapių biggrin.gif

internetas bėda, jos telefone ir jos kompe užblokuotas jau antra savaitė, mūsų kompe irgi slaptažodžiai, o planšetę pradėjau rankinuke nešiotis, kai manęs namie nėra, nėra ir to daikto doh.gif buvo čia mergina atsipalaidavusi labai smarkiai po kalėdinių atostogų, tai dabar jai banas internetui iki vasario 1 dienos doh.gif už tai laiko atsirado, su broliu bendrauti labiau pradėjo lotuliukas.gif

namų darbų netikrinu, tik primenu, kad padarytų, būna, kad grįžusi prie TV prisėda ir nuo sofos nulipa tik kai namo grįžtu doh.gif tada pasipykstam, nes ji žino, kad grįžusi turi pavalgyti, padaryti pamokas, o tada poilsis. matau, kad jai toks tempas tinka, nes jei pažiūri TV, ar pažaidžia, tai labai sunkiai sėda prie namų darbų, ilgai daro ir vargelį vargsta, o kai iš karto po mokyklos, ji dar atsipalaidavusi nebūna ir viską produktyviai padaro ax.gif
Atsakyti
Ewute kur as ten pypsinsiu spusti prie ten tai galvoju paskui visi cia i mane ziures smile.gif bet tokia mintis buvo, manau kad tu tuo metu vezei wink.gif

Na su Tomu mokslais tai patyliu, tikrinu visada, kartu darom ir beveik visada, arba turiu bent jau buti kazkur netoliese kol jis daro pamokas, nes jai paleisciau tai itariu is vis butu beda zodziu jis is tu vaiku kuriam ateina viskas veliau ir daug informacijos pas ji i galva netelpa doh.gif biggrin.gif jis ta pats ir sako kaip cia sako reikai tiek daug ismokti man tetelpa sako reikia is leto viena gerai ismokti paskui kita va tada butu gera,i o kaip visko daug tada jam viskas uzsiblokuoja ir daryk ka nori, ir visos naujoves pas jis galvoje nuseda kur kas veliau tai va mokinames doh.gif doh.gif

su skaitymu ir beda skaito beveik kas vakara bet ir man priziurint po lapa ar du, zodziu mano visas laisvalaikis yra susijas su vaiko pamokomis, tai vakarai tokie ir yra kol vakariene pasidarai, pamokas padarai ir greitai miegot reikia biggrin.gif atispuciam tik savaitgali siek tiek smile.gif

prie kompo jis nelabai daug sedi nors cia ir kartais kaip ateina nors , tarpa gali daugiau praleisti, bet ateina laikas tai is vis jis neidomus o ir per kompa dazniausiai filmukus ziuriu, jam dar labai reikia masinu jis dar zaidzia stato ten viskokias bazes, arba meistrauja ka nors, jai tik brolis mano yra tai visa laika su juo praleidzia garaze va ten tai malonumas biggrin.gif biggrin.gif irankiais geriau moka naudotis nei as ns turi savo didelia irankiu deze graztus , varztus jai tik reikia kazka pataisyti tai greitai ji i pagalba saukiam jau jo ir pravarde meistras smile.gif))))) biggrin.gif

is mokyklos puikiausia grysta namo vienas ir peciu pakuria valgyt pasidaro cia tai nera bedos smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dopke @ 2015 01 22, 22:13)
is mokyklos puikiausia grysta namo vienas ir peciu pakuria valgyt pasidaro cia tai nera bedos  smile.gif  bigsmile.gif

blink.gif thumbup.gif maniškei iki pečiaus pakūrimo tai kaip iki mėnulio pėškomis lotuliukas.gif ji tik šiais mokslo metais pradėjo ant keptuvės šildytis maistą, ta prasme, jei kokius lietinius būnu padariusi, o šiaip stengiuosi vis daryti, kad mikrobanginėje pasišildytų. pati pasigamina tik sumuštinius ir vaisių koktelius susiplaka, tuo baigiasi jos šeimininkavimas biggrin.gif
Atsakyti
maniškis irgi savarankiškas. ir blynų lietinių išsikepa nuo iki, ir koldūnus varškėčius išsiverda. labai norėdamas ir keksiukų išsikeptų smile.gif bet jam patinka, įdomu, mėgsta.
sudėtinga išties visko į galvą prisidėti, ypač jei neįdomu. o kai dar vaikų po 25 klasėje tai ir paaiškinti laiko nepakanka.
Dopke jei Tomui meistrauti patinka, konstruoti tai puiku. ir savarankiškumas ir ūkiškumas puikios sąvybės. iš tiesų, kam tie eilėraščiai jei svarbiau gyvenime kasdieną kad namai šilti, suremontuoti būtų. taviškis moką daug ką - kas kitiems iki mėnulio, kaip Ewutė sako smile.gif
Atsakyti
na taip.... maniskis apie virtuve nesisukioja,greiciau bega nuo jos,nei indu suplauna nei siuksles ismeta o ka bepakalbet apie keptuves ir kepimus smile.gif pasisildo mikrobangej ir tai nevisada ....
Atsakyti
oi tai savo noru indų tikrai nesuplaus, bet retkarčiai prašom. o dukra tai su malonumu ir indus plauna ir bulves, morkas skuta - reiktų neužleiosti šių savybių :mh: smile.gif
Atsakyti
plauna sakot, maniškė tingi į indaplovę įdėti po savęs, nekalbu apie kitų indus wacko.gif kai pavalgo, stoviu šalia indaplovės ir laukiu, kada savo lėkštę įdės, kitaip nueina nuo stalo nei nemirktelėjusi lotuliukas.gif ale čia jau mano įdirbio trūkumas, bet nieko, dirbu dirbu biggrin.gif
jo, vieniems vieni dalykai sekasi, kitiems kiti, maniškė moksliukė iki kaulų smegenų, ale netvarkinga ir baisi tinginė namie biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Geras tinginys ir tomas ir atsikalbeneti bandau bet gauna dar drausmes ax.gif

Del maisto jam painka gaminti mes daznai ka nors abu darom arbi jis daro o as bunu pakalbine, cirvinius blynus pats issikepa su elektrine keptuve ir susimaiso, apie karstus sumustinius nekalbu seniai pasidro, dar pasikepina keptuveje tortilijas su siuriu ir siaip, buna ir spranelius iskepa bulves nuskuta ir kartu iskepa morku salotu padaro, va taip va laukia mamos grystant is darbo, ir dar viska uzdengia suvynioja siltai ir padeda prie radiatoriaus kad tik neatsaltu biggrin.gif va pamalonina mama kartais smile.gif

ukiskumo tai pas ji nemazai jis tikrai moka ir taisyti ir pvz man ratus pakeisti moka dankrata pastayti pakelti atsukti viska as tik pati ratus uzdedu nes jie sunkus ir priversti gerai reik, na ir siaip viska padeda dirbti rolleyes.gif

Atsakyti
Dopke nieko sau koks technikas... as vis baile, gal ir ismoktu bet bijau kad neuzsigautu kur prie irankiu blush-anim-cl.gif

ewute svarbu gerai mokosi, o kad prityngi nieko ... juk as bent manau,vaiku darba smokytis o indus tikrai pacios susiplausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 27, 08:43)
Dopke nieko sau koks technikas... as  vis baile, gal ir ismoktu bet bijau kad neuzsigautu kur prie irankiu blush-anim-cl.gif

ewute svarbu gerai mokosi, o kad prityngi nieko ... juk  as bent manau,vaiku darba smokytis o indus tikrai pacios susiplausim smile.gif

Sveikos, skaitau ir negaliu patiketi. Is kur pas jus tokie vaikai bigsmile.gif ir blynus kepasi ir krosni kurenasi ... Ohoho blink.gif
Svarstau, o ka mano vyrutis geba? doh.gif Suni isvesti i kiema ir susmustini pasidaryti. Knygu pridovanojo kaledu senis, bet neskaitom beveik. Paskaiciau Dopkes komentara, kad jos laisvalaikis pamoku darymas su Tomu, tai pagalvojau apie save unsure.gif As laiko sau irgi neturiu. Darome namu darbus kartu kas vakara. Laikas vakarais taip greit sutirpsta, kad jau ziuri, kad reikia i lova eiti, nes iki kelimosi i darba liko 6 valandos. Atsipuciu jau tik per vaiko vasaros atostogas biggrin.gif
Ewute amzina studente smile.gif As irgi siemet dar vienus mokslus kremtu universitete. Ir sesija, ir darbas ir seimyna ... atrodau ziauriai nusistekenusi... visiskai. Amzinai trukstu miego, nepailsejusi. Tik ka pamokas baigem daryti, dabar eisiu savo darbu daryti
Linkejimai visoms !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janome: 27 sausio 2015 - 20:25