Labukas
prisiduodu ir as truriu viena ir ta pati vaika kieme suo ir keturi katinai ir pulkelis vistu
Tomas su mokslais nieko gero tai neturiu ka ir rasyti... bet uztai namuose dirba nemazai ir meistru meistras bus, nes senukuose irankiu skyrius tai jegu jega ir jai mama dar nuperka izoliaciju ir medvarzciu tai is vis jega, dabar kaip tik tvarkosi savo irankius o ju turi jau visai nemazai
Mes ir jau buvom Palangoje labai greitai tas laikas prabego pasikaitinom kaip tik ant karsciu bet smagu buvo.
Dar turiu viena klausima vilnietiems gal kartais zinot kur butu saugiai palikti masina savaitei??? nes ruosiames i kreta vykti tai galvoju su auto iki vilniaus atvaziuociau butu paskui paprasciau grysti, tik va nezinau kur butu galima ja palikti ten tose aikstelese labai jau brangu savaite laikyti
sveikos,
dopke nzn net kokios kainos oro uoste
mano bernui su mokslais vidutiniskai,spaudziu tai ok nespausciau itariu ne kas butu
knygas skaito ir nemazai...
mazasis auga gerai ) o daugiau nzn ka ir papasakoti
dopke nzn net kokios kainos oro uoste
mano bernui su mokslais vidutiniskai,spaudziu tai ok nespausciau itariu ne kas butu
knygas skaito ir nemazai...
mazasis auga gerai ) o daugiau nzn ka ir papasakoti
sveikutes
ramuma ziuriu
mes tik ka po atostogu tai ikeliu savo rugpjutinuka -maziuka parodyt
kol motinos nepraaugo dar
ramuma ziuriu
mes tik ka po atostogu tai ikeliu savo rugpjutinuka -maziuka parodyt
kol motinos nepraaugo dar
Ingakalni super atrodai o vaikinas tikrai koks auksas super
dopke dekui, cia foto tokia,po vaiku pasislepus kad kudesne atrodyt
o bernas didelis as kai pati ne auksta tai jaucias keli meteliai ir bijau,praaugs
o bernas didelis as kai pati ne auksta tai jaucias keli meteliai ir bijau,praaugs
b atejau su naujais pasveikint visas.. ir ka.. nu pizdauskas isvis.... ismire visos........ geru jums pakasynu tada
QUOTE(eeglele @ 2015 01 10, 01:08)
b atejau su naujais pasveikint visas.. ir ka.. nu pizdauskas isvis.... ismire visos........ geru jums pakasynu tada
nu ačiū labai, tau irgi
Gyvos dirbu, dar mokytis pradėjau, vaikai auga laaaabai greitai va šiandien mažiui lygiai 3 metai Meda mokosi gerai, lanko tik baseiną, ir to nelankytų jei leistume baisulinė ožka, ankstyvoji paauglystė prasidėjo, tai "linksminamės"
Sveikos gyvos
Eeglele gyvos gyvos tik pati cia dazniau ateit tai visos tuoj susirinks
kazkaip tikrai truputi numirem mes, cia mazai kas ir bendrauja visos issilakste ir foruma primirso
Ewute ka mokiniesi???
Ar meda silainiuose lanko baseina?? pas kokia trenere?? nes tomas ir lanko baseina nes reikia jam ismokti plaukti nes as pati tai nemoku jo kaip ismokinti
kazkaip tikrai truputi numirem mes, cia mazai kas ir bendrauja visos issilakste ir foruma primirso
Ewute ka mokiniesi???
Ar meda silainiuose lanko baseina?? pas kokia trenere?? nes tomas ir lanko baseina nes reikia jam ismokti plaukti nes as pati tai nemoku jo kaip ismokinti
QUOTE(dopke @ 2015 01 14, 09:18)
Sveikos gyvos
Ewute ka mokiniesi???
Ewute ka mokiniesi???
labas
oi mokinuosi operuoti be skalpelio žmogaus mąstymą įlindau į psichoterapiją
Meda Girstutį lanko, šilainiuose nepatiko nei man, nei jai tai antri metai vežiojam į girstutį, bet ne viena lanko, tai pakaitom vežiojam su kitais tėvais, nėra sunku o plaukti išmoko atlankiusi nepilnus metus, realiai pirmos klasės pabaigoje jau mokėjo plaukti pati, bet vasarą dar bijojo atviruose telkiniuose plaukti, tik baseinuoe, o praeitą vasarą jau ir jūroje ir visur kitur plaukė
aha eeglele, tą patį norėjau parašyti, neužsuki, nebendrauji, o priekaištai mums visi
bet šiaip, pasižiūrėjau čia į prisijungimo datą, nugi 10 metų, pagarba mums, kad dar tiek laiko bendrauti sugebam, nesvarbu, kad ne taip intensyviai, kaip pradžioje
sveikos gyvos
ewut saunuole kad mokaisi, dopke ir as vis planuoju sunu i baseina plaukimui uzrasyt bet vis planais ir lieka...
eglele savam stiliui
ewut saunuole kad mokaisi, dopke ir as vis planuoju sunu i baseina plaukimui uzrasyt bet vis planais ir lieka...
eglele savam stiliui
sveikos,
na tikrai šaunu ewute, kad mokaisi, aš tai ką nors sugalvoju, pažiūriu kainas, pagalvoju kaip suderinčiau ir aprimstu. nors mokytis norėčiau...kažko
maniškis jau irgi pamėto paauglystės užuominų. pasiginčijam, kartais specialiai mane provokuoja iki negaliu visa laiką kažką turiu jam įrodinėti, jis mane apiberia tokiais argumentais kad turiu paskui dieną galvoti ką atsakyti naglai atsikalbinėja, ko nėra buvę. keista, smagu ir baugu. nusipirkau net knygą - kaip mylėti savo paauglį taip kaip vaiko susilaukus iškart pirkau "terapinės pasakos" dvi dalis nė vienos neskaičiau
toliau lanko baseinus, daug užsispyrimo, ištvermės turi, tik jėgos mažai - vienintelė bėda - mažas svoris bet tai kaip tu jį atšersi :
tikrai smagu - 10 metų jau. labia su nostalgija prisimenu pradžią
na tikrai šaunu ewute, kad mokaisi, aš tai ką nors sugalvoju, pažiūriu kainas, pagalvoju kaip suderinčiau ir aprimstu. nors mokytis norėčiau...kažko
maniškis jau irgi pamėto paauglystės užuominų. pasiginčijam, kartais specialiai mane provokuoja iki negaliu visa laiką kažką turiu jam įrodinėti, jis mane apiberia tokiais argumentais kad turiu paskui dieną galvoti ką atsakyti naglai atsikalbinėja, ko nėra buvę. keista, smagu ir baugu. nusipirkau net knygą - kaip mylėti savo paauglį taip kaip vaiko susilaukus iškart pirkau "terapinės pasakos" dvi dalis nė vienos neskaičiau
toliau lanko baseinus, daug užsispyrimo, ištvermės turi, tik jėgos mažai - vienintelė bėda - mažas svoris bet tai kaip tu jį atšersi :
tikrai smagu - 10 metų jau. labia su nostalgija prisimenu pradžią
Sveikutes
as taip pad degu noru kazka mokinis bandau dabar ivairius siaip kursus, nes taip mokintis ir brangu, bet dar vasara reiks ziureti gal kur ir stosiu bet kaina ir siek tiek baugina
Tomas dar sakyciay labai vaikiskas jam dar labai reikia masinu, pabursti pasistato cia visokiu savo issivaizduojamu dalyku ir zaidzia. su mokslai kaip ir visada sunkiai sake jam tiek informacijos per viena karta netelpa ir jam uzsiblokuoja viskas ir tada jau sakes, zodziu mano vaikui per sunki musu akademine mokyklos sistema ir sunku pagal ja mokintis, na bet kaip nors ne visi vaikai vienodi uztat kitur jis tikrai nemazai moka
Del baseino ir as cia pasiryzau vezioti kad tik ismoktu plaukti, dabar pereisim i vilija nes trenere dirba cia, nors menesi jau nebuvo nes vis paserga, dabar virusa pasigavom abu tai ir i mokykla neina, ir dar dantukas vienas vis supuliuoja tai tik pasveiks eisim traukti. Dantys pas ji sunkiai cia kalasi ir kreivai tai ir briketai laukia ateityje va taip va ir gyvenam. Tomas ir mazas ir ugio ir mazo svorio
tikrai taip smagu 10 metu bendrauti.
Ewute beje tave maciau viena kart prie akluju sankryzos salia stovejom prie sviesaforo
as taip pad degu noru kazka mokinis bandau dabar ivairius siaip kursus, nes taip mokintis ir brangu, bet dar vasara reiks ziureti gal kur ir stosiu bet kaina ir siek tiek baugina
Tomas dar sakyciay labai vaikiskas jam dar labai reikia masinu, pabursti pasistato cia visokiu savo issivaizduojamu dalyku ir zaidzia. su mokslai kaip ir visada sunkiai sake jam tiek informacijos per viena karta netelpa ir jam uzsiblokuoja viskas ir tada jau sakes, zodziu mano vaikui per sunki musu akademine mokyklos sistema ir sunku pagal ja mokintis, na bet kaip nors ne visi vaikai vienodi uztat kitur jis tikrai nemazai moka
Del baseino ir as cia pasiryzau vezioti kad tik ismoktu plaukti, dabar pereisim i vilija nes trenere dirba cia, nors menesi jau nebuvo nes vis paserga, dabar virusa pasigavom abu tai ir i mokykla neina, ir dar dantukas vienas vis supuliuoja tai tik pasveiks eisim traukti. Dantys pas ji sunkiai cia kalasi ir kreivai tai ir briketai laukia ateityje va taip va ir gyvenam. Tomas ir mazas ir ugio ir mazo svorio
tikrai taip smagu 10 metu bendrauti.
Ewute beje tave maciau viena kart prie akluju sankryzos salia stovejom prie sviesaforo