Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai

QUOTE(linada @ 2014 05 20, 13:22)
nu žodžiu ..... jei pavyktų išmokyt tvarkos tai galėtum ir auginti, ale jie gi dergia...naminis kažkoks, jei leidžiasi imamas. gal iš kokios trobos atklydo į miestą.
o kuo maitinat?
leisk kol dar nėra tu ančiukų. paskui jau bus visas antinas. antys už vaikiuką nebepriims g.gif:
nu įdomu.
tu tik pasakok kaip seksis biggrin.gif

klausyyyyk o gal ten gulbė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ne gulbiukas, o anciukas tikrai. Sian per pietu pertrauka nuvaziavau prie Ozo tvenkiniu. Bendradarbe pasiule prie ju nuvaziuoti, neva ten daug anciu plaukioja. Nu ir ziuriu plaukia viena tokia antyte su 8 anciukais. Maniskis tik gal jaunesnis, o tie vyresni. Sprendziu pagal dydi. Tai kol po darbo parlekiau namo pasiimti savaji, tai atvykus anties anei kvapo. Tai meginsiu dabar kasdien vakare po darbo ten nuvykti, gal pavyks saviski isiulyti jai biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif nu ir įsipainiok tu į tokią painiavą biggrin.gif biggrin.gif gaila ančiuko wub.gif smagu, kol mažiukas, o kai paaugs doh.gif paskui ir į savo orkaitę per Kalėdas gaila bus kišti biggrin.gif
Atsakyti
janome - kaip ten ančiukas? paleidot?
šiandiena sapnavau kad kažkur kažkoks ežeras ir galvoju vaaa, reikės pasakyti smile.gif)))
Atsakyti
paleidom antineli i tvenkini pries diena. Vakarop judesiu paziureti
Atsakyti
ir???? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2014 05 26, 10:14)

radome vakar negyva verysad.gif taip negera ant sirdies.... liudna. Palaidojom kaip dera gyvuneli verysad.gif
Atsakyti
liūdna....bet gi ir reikėjo ten tau važinėt žiūrinėt sad.gif būtum paleidus ir viskas, dabar tik susiskaudinai papildomai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2014 05 29, 08:53)
liūdna....bet gi ir reikėjo ten tau važinėt žiūrinėt sad.gif būtum paleidus ir viskas, dabar tik susiskaudinai papildomai sad.gif

norejome isgelbeti , o gavosi ..... ne kas verysad.gif
Tai kada pas eeglute ismaunat?
Atsakyti
sakiau apie vaikus pasakoti!!!!!!! o jos cia gyvunu draugija steigia!:)
tai ka man tada pasakyti; turiu 25 kater, 0 sunu, varnena pusiau prijaukinta, dvi antis laukines kartais isnykstancias kartais vel ateinancias, tuos pacius du vaikus (na megriotes dvi, turejau omeny), vis ta pati sena olanda ir vikas berods. Atene pas mus jau baigia 5 klase. i jos mokslus visai nesikisu, tik kas 3 menesius pazymiu knygutej pasirasineju. tai kaip ir viskas gerai. ne pati paciausia pirmune, bet prie geresniu. toliau vis dar savo saksofona rekdo ir mano katinus gazdina. metija jau antra klase baigia ir yra pirmuniu pirmune. ne be reikalo per nestuma tik per viena kraneli maitinta...smile.gif labai graziai soka baleta ir be galo nori toliau sokti. jei nepasidarys stora kaip mama, tai bus balerina.smile.gif neseniai atsvente 6 metuku gimtadieni ir laiminga kad pirmas danyts iki gimtadienio spejo iskristi.........smile.gif ta proga kiemo pievoj pastatem didziule palapine. buvo geras akcentas per gimtadieni. kol kas neisardem. laukiam gi autobusiuko is lietuvos su mergom pakrauto...smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

lauk lauk tu to autobusiuko biggrin.gif , maniškį 7-vietį šiandien vyras pardavė verysad.gif

Meda atostogauja, bet lanko baseiną dar birželį. pirmūnių pirmūnė mokykloje ir ožkų ožka namie biggrin.gif prasidėjo ankstyvoji paauglystė doh.gif mažas mano, panašu, bus perestukinas lotuliukas.gif o šiaip, nuo rugsėjo keliaus į darželį smile.gif keista, man toks mažiukas atrodo, o realiai tai Meda į daržą išėjo 2 metų 1 mėn, o šitas kirmėlė bus 2 m. 8 mėn blink.gif
žodžiu, nieko įdomaus nevyksta, laukiu atostogų, darbo liko 1 diena iki jų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2014 06 26, 19:30)
labas  4u.gif

lauk lauk tu to autobusiuko  biggrin.gif , maniškį 7-vietį šiandien vyras pardavė  verysad.gif

Meda atostogauja, bet lanko baseiną dar birželį. pirmūnių pirmūnė mokykloje ir ožkų ožka namie biggrin.gif prasidėjo ankstyvoji paauglystė  doh.gif  mažas mano, panašu, bus perestukinas  lotuliukas.gif  o šiaip, nuo rugsėjo keliaus į darželį  smile.gif  keista, man toks mažiukas atrodo, o realiai tai Meda į daržą išėjo 2 metų 1 mėn, o šitas kirmėlė bus 2 m. 8 mėn  blink.gif
žodžiu, nieko įdomaus nevyksta, laukiu atostogų, darbo liko 1 diena iki jų  lotuliukas.gif

kam dar tik prasides atostogos, o kam jau baigiasi. Man poryt jau i darba verysad.gif Nidoje 10 dienu su seimyna atostogavome. Treciadieni velai vakare namolio parsiradome ir dar nors i darba nereikejo, bet jau nebesijauciau atostogaujanti, nes namie... valgyt gamint, skalbt, namus tvarkyt.... ta pati kasdienybe...
Atsakyti
pas mane irgi tas pats du sauauge, du vaikai, du ziurkenai, du katinai biggrin.gif
vaikus į kaimą išvežėm porai savaičių. nes kaip ir Meda, J baseiną lankė birželį. tai kaip tik orai lyg šiltės bus pats tas kaime duotis.
į pirmūnus netaiko, bet mokosi gerai, reikia pakontroliuoti. labai skaityti nenori. tai duodu telefonus, kompus ir visa kitą kai perskaito skyrių - turi užsidirbti smile.gif gal taip įpras smile.gif
atostogos man po savaitės prasideda, pradžioj Pervalka, vėliau po Europą planuojam pasimalti, gaila, Olandijos nesieksim hihihi.gif
Atsakyti